2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)) hiçbirşeycik olmaz

Doktordan ciktim kizlar. Bu nasil detayliydi anlamadim. Midesi diyaframi dalagi karacigeri olusmus. Beynine problem yok dedi. Ama kalp ve yuz icin bir sonraki taramaya dedi. Toplasaniz 10 dk anca surdu. Gicik oldum ciktim. Unv hastanesine gidecem. 3 hafta sonra kalbe bakacakmis. 24+4 oluyorum. 25. Haftada kalba bakiliyor mu ki

Çektim cnaım benim senin yerindede gezeyim keşke gelebilsen doğurmadan iyim ben babamla uyudum bomba gibi oldum:)

Gürcistan da banada okadar baktılar canım 10 dakika falandı

ÖZgü benım kulagıma daha hoş geldı canım
ıkısı de guzel hoş isim

Günaydın canlar
Günler ne kadar uzun gelmeye başladı bana yarın büyük gün
Kv 3 yıllığına bana geliyor kp ile birlikte tabiii
Yani benim için geliyor sağolsun ama zor günler beni bekliyor

3 yıllık mııııııııı
yaz tatıllerınde gıtseler barı madem ögretmensın
yazın tatılde kendın bakarsın:)

canım ben de ılk bı detaylı yapıdlı 3-4 dk surdu
ıkıncısı 10 gun sonra
cıddı bı sorun yoksa kısa tutuyolar
benım ılk kızımda da detaylı felan hıc bir muayene de 10 dk bile bakılmadı
10 gun sonra gıttıgımde de ınsallah hersey yolunda olurda hızlıca biter modundayım:)

Günaydın canlar
Günler ne kadar uzun gelmeye başladı bana yarın büyük gün
Kv 3 yıllığına bana geliyor kp ile birlikte tabiii
Yani benim için geliyor sağolsun ama zor günler beni bekliyor
Ayy daha çok erken deilmi canım neden erkenden geliyorlarki. Beraber gelmeleri iyi birbirlerini yemekten sana sıra gelmez korkutma kendini inşallah istediğin gibi geçer

Bu 2. Kez Ayrintiliya gitmekde yeni moda oldu sanirim. 22. Haftada kalp olusuyor zaten neden tekrar gideceksin ki

Bu 2. Kez Ayrintiliya gitmekde yeni moda oldu sanirim. 22. Haftada kalp olusuyor zaten neden tekrar gideceksin ki

benım rısklı gebelık durumum oldugu ıcın 2 kez gırdım mesela canım
ılkınde erken detaylı
ıkıncısı tam plesanta yerının belırlenmesı ıcın

Sinir oluyorum böyle yapan doktorlara neyse canım üzme kendini bebişin için. Çok şükür hersey iyi görünmüş kalbindede bir sorun yoktur rahatla biraz

Çektim cnaım benim senin yerindede gezeyim keşke gelebilsen doğurmadan iyim ben babamla uyudum bomba gibi oldum:)
Ohh ne güzelll herseyde vardır bir hayır. Çok gelmek istiyordum doğumdan önce ama kısmet değilmiş sen benim yerimede gez bide oranın simiti güzel olur simit al ye

Yok kiz ne pecetesi 3 ay bitince o huyumda bitti kendisi dustu ondan bildim
Beyazdan birşey olmaz canım. Fitilin kalıntısıdır o. Ben de az evvel uyurken ıslaklık hissettim pijamama kadar, koştum wc-ye, afedersiniz iç.çamaşırımda beyaz bir şerit gitmiş, ama sanki beyaz renkli çiş yapmış gibi. Progestan. Sakinleştirdim kendimi

Modayla alakasi yok canim. Adam dogru duzgun baksa niye gideyim derdim ne. Kalbine hic bakmadi istersen yazdiklarimi bir daha oku. Bir dahaki kontrole birakti kalbi. 25. Hafta icinde kalbe bakilir mi. Bakiliyorsa niye detayli 18 ve 24 arasinda yapilir diyorlar

Neden oyle kisa benim.ark gecen hafta univ hast gitti 45 dk surmus insallah sorun yoktur

Sinir oluyorum böyle yapan doktorlara neyse canım üzme kendini bebişin için. Çok şükür hersey iyi görünmüş kalbindede bir sorun yoktur rahatla biraz
Sagol canim. Walla dedim detaylidan sonra rahatlarim artik. Ama en merak ettiklerimi sonraya birakti. Kalbi ve yuz anomalilerini incelemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…