2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada ben çok zayıfım en çok hamile kalmama kilo alacagim için sevinmistim ama malesef sadece 5 ayda 1 kilo almışım bebişin Kilosu sağlığı iyi ama böyle giderse ben dirençsiz olucam
Üniversite hayatım yiyip yiyip kilo almayan ev arkadaşıyla geçti tamam benim de aşırı kilom yok ama yersem alıyorım kilo alamamak ne demek ya hayatta hiç öyle sorunum olmadı
şaka bir yana Allah sağlık versin canım sana ve bebeğine , bebeğinin gelişimi iyiyse üzülme bence o faydalı şeyleri alıyordur , ama sen halsiz kalma biraz yemene dikkat et

Amin Allah razı olsun canım

Aynen oyle yapacam canim . Aradim bi prof tanidigi. Perinatolog dan randevu alacak. Olmazsa da Allah a emanet ne diyim.
Kizim bugun profil verdi. Kalkik burunlu cadi anasina benzemis belli
Haniiii nerdeeee resimmmm atsana ya cimcimeyi görelim şirine

Özel hastanede gitmiştin değilmi canım? Hakikaten ya, gelmiş işte kadın, kalbine de yüzüne de bakacaksın git tekrar gel yeni para kazanma yöntemimi oldu bunlara
Evet canim ozele gidiyorum. Doktorum iyi ama cok yogun. Eski ilgisini goremiyorum. Adam bir an once bitsin gitsin gibi yapiyor kontrolleri

Ama kendi doktorunda kontrolde 4 odacık fln diyo yani niye bakmadı ki 2 ayrı zaman yaydı enteresan olmuş çok mu yoğun ki?
Maalesef cok yogun canim. Disarda onlarca hasta beklerken bana nasil 20 dk ayıracak diye dusunmustum zaten. Sonuc ayırmadı

Onlar yedikçe almadıkları kiloyuda biz alıyoruz galiba

Sen başka dr a randevu almakla iyi etmişsin bnce canim haftan erken olsa anlarımda ztn çok uygun haftadasin belkide kiz uygun pozisyonda değildi dr da bilerek onumuzdeki haftalara attı

Aynen oyle yapacam canim . Aradim bi prof tanidigi. Perinatolog dan randevu alacak. Olmazsa da Allah a emanet ne diyim.
Kizim bugun profil verdi. Kalkik burunlu cadi anasina benzemis belli
Büyuk ihtimalle sorun cikmaz oglumda direk cocugun pozisyonuna uygun bakiyoruz bu bilgiler o dogrultuda veriliyor dedi isin icinden cikti adam yine ayni dr yine ayni radyologa gidicem benimkinde de ayak bakilmamisti ama bir daha cagirmamislardi bunda ne olacaksa artik

Kızlar kontrole gittik geldik, normalde bugün işbaşı yapıyordum doktor baktı hala plasentada kanama alanı varmış ve hala büyükmüş istirahate devam dedi tekrar rapor verecek .
Ama çok şükür oğlum iyiydi gelişimi normalmiş 287 gr olmuş

Bebis iyiyse geriside gecer insallah canim benim sende dinlen ne guzel ohhh missss.

Göbisler foraaaaaa... masallah canim yeter oda ne yapcaan kiz kiloyu eksikse vereyim sana ben 80le bitirsem diye dua ediyoru
Yok canım hiç almayayım sen uzunsundur, benim boyum kısa 1.62 :) oyüzden takıyorum biraz yoksa hiç umursamazdım. Top gibi yuvarlanarak giderim artık doğuma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…