2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Git bakalik sen gittin mi ki baska dra kacirmisim sanirim oralarini
Cuma kendi doktorum ilgilenmedi bir de kafa cevresini yanlis olctu. Ben kafayi yedim kafa kucuk diye. C.tesi baska doktora gittim. Herseyi normal cikti. Ama kendi doktorum detayli icin unv de gidebilirsin demisti. Ben de o ilgilenmeyince c.tesiden once unv hastanesinde sansimi deneyeyim dedim. Ulasilmaz doktor ulaşılır oldu. Bugune cagirdi. C.tesi bosa gitmis oldum

Olsun canim git sende her iste bir hayir vardir ayip olmasin ilgileneckse dr. Iyi bari rahatladin demistim sana mm kacirsa degerler yanlis cikar diye burnunun dikine gidiyorsun bos yere kendini uzdun

Ayyy adam araba yapti sekilde yapti pislik paspal paspal geziyordu boklu sac bas yapip gidiyor simdi
Benimkide öyleydi canım anaları yapamıyo bize gelip bakımlı oluncada bizi begenmezler gerçi benimki hep söyler iyiki benim karımsın oğlumuz sana benzesin diye falan ama bazen delirtiyooo genede

Benimkide öyleydi canım anaları yapamıyo bize gelip bakımlı oluncada bizi begenmezler gerçi benimki hep söyler iyiki benim karımsın oğlumuz sana benzesin diye falan ama bazen delirtiyooo genede
Hahaha ay kendileri fasulyeden nimet sanmsya devam etsin onlar. Yalniz benim oglan tipki babasi yaaa bari bu bana benzesin

Benimki alışkanlık haline geldi galiba canım çok güzel makyaj yaparım ama bilmiyorum kendime yakıştıramıyorum. Makyajsız daha iyi hissediyorum kendimi cildimede güveniyorum tabiki.

Benim gibi olan var mı bilmiyorum
Üni yi kazandım gittim 2 ekimde okul açıldı 25 ekşmde eşimle çıkmaya başladık o zaman o 17 ben 18 dim
7 yıl sonra evlendik 11 yıllık evliyiz
Canim bende kazanmadan tanistim 18 de sonra kazandim 2009da tanisip 2014te okulun bittigi yil evlendik 3.5 yil oldu senin baya olmus ama gozumu acar ac az pis bayatri buldum iste

Ayy yarın arayacaklar saat bildirmek için çok heyecanlıyım hem 3 haftadan sonra ilk defa dışarı çıkıcam hem de bebişlerimi görücem çarşamba günü
Ayyy sanki ben heyecanlandim ssenin yerine. Canimsrrklaj sonrasi normal hayata dönülmuyor mu doguma kadar boyle mi gidecek duş falan da mi alamiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…