2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh ahhhh
her öglen dısardan yıyyorum hafta ıcı
gecen cumartrsı dıyetısyene gıttım yemekhanede yememı soyledı
yemekhanelerın yemek sırketlerınde kalorı hesabı vs yapılıyo kontrol denetım
4 gun orada bır gun dısarıda yedım gecen hafta ogle arasında ama hıc doymadım
ama evden de getıremıyorum öglenlerı
sabah kahvaltılarına basladım evden getırmeye o kadar sımdılık
ımkan olsa da hep kendı yapabıldıklerımızı yesek dedıgın gıbı en guzeli

Merhabalar ben 4 haftalık gebeyim ve çok aşırı miyde yanmam var ne yesen sanki zehir yermişim gibi oluyo tatlı bişeyler de yesem acı tatı geliyo ve miydem çok agrıyo böyle olanlar varmı

canım hayırlı ugurlu olsun
benım ıkıncı bebek
daha hamıle oldugumu bılmeden basladım bulantılarım
kraker, ayva, lımon, tatsız sakız bana ıyı gelenlerdı
sabır bol bol

Aynen canım en güzeli evinde yemen valla patlicam sandım çok kötü olduk bidaha töbe

Ayyyy şu analar hep dert zaten anasinida oglu icin hos gorecez canim ne yapalim Allah bozmasin iyi yapmissin. Demek ben senin gibi yasimi beklesem nobetci nikah memuru bulurum herhalde
Haha kader yapcak birşey yok ben hala inanamıyorum kendime

Selam kızlarr:) haftadonu giremedim hiç ilk dea okuyamadım desem yeridir birsürü şey konuşulmuş 3 er sayfa atlaya atlaya baktım hep:) fotolarınızıda göremedim haliyle:) ya internetten bakmayın gözünüzü seveyim ben sapık gibi daha önceden bakıyordum kendi kendime teşhis koyup ahlanıp vahlanıyprdum bide. Gittipim prof desi sen delimisin ben netten bakıp bahçeme domates ekeyim dedim olmadı sen internetten insan sağlığına mı bakıyosun dedi hakkatten de doğru yani:) bakmıyorum psikolojim düzeldi:)) bu zamana kadar 2 3 kg gibi almıştı. Ama sanırı. Bugğnden sonra şişmeye başlıyorum canım hep bişeyler yemek istiyor. Ve gece hiç uykum yok desem yeri sürekli uyanıyorum .
Bide bi arkdaş aldığımız kıyafetler için bi grup açmıştı aktif kullanıyormusunuz orayı fikir olsa yaz. Bi türlü karar veremiyorum hastane çıkşına falan

Benimde hiçbir hazırlığım yok daha bi yaz gelse havalar ısınsa başlayacam valla bulutlu yagmurlu havada ne dışarı çıkasım geliyor nede oda hazırlayasım

Benimde hiçbir hazırlığım yok daha bi yaz gelse havalar ısınsa başlayacam valla bulutlu yagmurlu havada ne dışarı çıkasım geliyor nede oda hazırlayasım
Bi bu hafta sonu perdeciye gidip fon beğenip ölçü aldırdım başkada birşey bakmadım. Bi tanr kapı süsü beğendim nemrutlar 300 tl dedi. Baktım kendim yaparım dedim. Çerçeveyi kumaşı alıp çok zor değil dimi. Ben öyle düşündüm sizcee???

Eklentiler

• 431AF79A-142E-4E11-982D-CFA917204636.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 107
kızlar ben yavaştan alışverişe başladım zıbınlar falan sizce çok mu erken 20.haftamdayım allahın izniyle

Gece zaten uyuyamadimda simdide hala siskinim azda yiyorum mumkun oldugunca ama bu kadar rahatsiz etcwgini dusunemedim bende bida gitmicem gtsem bile yemicem. Ama yemegi gorunce karnim acikiyor yaaa

Ayyy ben de desem keske b.k mu vardida ilk gordugunle evlendin diyorum kendime erkenden azicik daha rahat bekar takilsaydim. Ama cocuk icin bin kere yine evlenilir oglumu giruncede diyorum ki keske hemen evlenseymisim de bu bebis taadini alsaymusim
haha dogrudur genelde evlenenlerin geneli cocuktan sonra koca olsada olur gozuyle bakiyor cocuk baska bir aşk mis

Erkek bebek geliyor. Her ne kadar henüz bir ismi olmasa da senin?

bu kapı susune mı 300 dedıler:)
tamam cok guzel de 300 nedır arkadaş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…