2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dun misafirlige gittik orda yediklerim bana dokundu heralde karnim tas gibi bebegin hareketlerinide hissetmiyorum

Benim gibi olan var mı bilmiyorum
Üni yi kazandım gittim 2 ekimde okul açıldı 25 ekşmde eşimle çıkmaya başladık o zaman o 17 ben 18 dim
7 yıl sonra evlendik 11 yıllık evliyiz
Maşallah canım baya beklemişsiniz bizimki çok çabuk oldu hersey ben büyük konuşup evlenmem dedim tanıştım eşimle 2. Gün karar verdik 3. Gün evlendik çünkü yemek olsun giyim olsun kahve içişimiz kaç şeker attığımız bile aynıydı sevdiğimiz sevmediğimiz hersey aynıydı film secerken bile aynı cd leri seçmiştik gülmüştük eşimde bende aynı şeyi düşündük biz ruh ikiziyiz dedik uzatmadan evlendik

Ne çok ortak özelliğimiz var. Ben de 23te evlendim 4,5 yıl oldu. Bebeklerin doğum tarihleri de aynı görünüyor

aaa hakikaten :) belki aynı gün doğruruz
senin cinsiyet neydi

E Egepam bu arada nehir benim çok hoşuma gidiyor
suyu andıran isimler hep çok zarif gelmiştir

ONTK benimde güzel cildim vardı bebişe kadar
şimdi bir oldu pul pul dökülüyor gözenekler aldı başını gitti

wintersun hayırlı haberlerle gel inşallah son 48 saat güzel haberlere

Arkadaşlar ben sürekli her uykumda çocuğumu kaybetmiş oluyorum böyle rüyalar görmem normal diye sakin olmaya çalışıyorum ama yine de aklıma takılıyor tabi
BENDE aynı rüyaları görüyorum cok etkısınde kalıyorum cnm ama ilk bebekdede oldu bence normal

Biz tanıştık tanıştıktan 2 gün sonra operasyon geçirdim ben o da ameliyatlıydı hastaneye mecbur beni ziyarete geldi annem yanımda annemin elini öptü
4 ay sonra nişanlandık nişandan 11 ay sonra evlendik
bizimkisi de ilk görüşte aşk gibi bişi oldu

Kiz 3 gunde mi evlendin cidden

Kizlar dun misafirlige gittik orda yediklerim bana dokundu heralde karnim tas gibi bebegin hareketlerinide hissetmiyorum
Bende gecen misafirliğe gittim kullandıkları yagdanmı artık her neydense şiştim davul gibi agrıdı bide eşimdede aynısı oldu sabaha kadar dolandık bidaha kimseye yemege gitmeme kararı aldık basarabilirsek :))

Bazen diyorum ki ne vardida bu kadar bekledik birbirimizi
Ayyy ben de desem keske b.k mu vardida ilk gordugunle evlendin diyorum kendime erkenden azicik daha rahat bekar takilsaydim. Ama cocuk icin bin kere yine evlenilir oglumu giruncede diyorum ki keske hemen evlenseymisim de bu bebis taadini alsaymusim

Bendensin

Benim doktorum ilk kez gittiğin bir yerde yemek yeme dedi. Özellikle restaurantlara gitme dedi. Sanırım yağı suyu farklı oldugu için sıkıntı yaratır demek istedi. Bende şehir dısına gittik eşimle kalmalı orda ne yediysen şiştim çok. Havası farklı suyu farklı yağı farklı. En güzeli evinde yaptıgın yediğin yemek bence

Kiz 3 gunde mi evlendin cidden
Evet 3. Gün evliydim herkes şaşırmıştı arkadaslarım inanamadı olgun olunca öyle oluyor galiba canım uzatmanın alemi yok kafalar aynı dedik evlendik halada öyleyiz şaşırtıcı ama hobilerimiz bile aynı ben bekarkende balık tutmayı seviyordum eşimde hiç balıktan dönmezmiş şimdi oltaları beraber atıyoruz çok şükür anası olmasa bide :))

Merhabalar ben 4 haftalık gebeyim ve çok aşırı miyde yanmam var ne yesen sanki zehir yermişim gibi oluyo tatlı bişeyler de yesem acı tatı geliyo ve miydem çok agrıyo böyle olanlar varmı

Ayyyy şu analar hep dert zaten anasinida oglu icin hos gorecez canim ne yapalim Allah bozmasin iyi yapmissin. Demek ben senin gibi yasimi beklesem nobetci nikah memuru bulurum herhalde

Kız bebekmi bekliyorsun canım ? Benimki erkek bir değişiklik olmadı cildimde

canım bebek hareketlerı az oluyo genelde
azcık tatlı bısıyler yıyıp uzan hıssedersın o zaman
ben gun ıcersınde ara ara hıssedıyorum acıkcası
bol bol su ıcmeye calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…