2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@annecikk-16 anamm çok demişler
hangi mağazalaya sordun
cumhuriyet caddesine bak
orada 100-150 civarı bu tarz kapı süsleri

Bunu ben yapıp saymıştım geçen sene 75 e yapmştım şimdi kendi bebelerime yapma şansım yok sağlıkla gelsinler inşallh ta

Aslında malzemeyi daha önce aldığın yerle konuşup hazırlatsan
sonra kv ya da eşin alır
sende yattığın yerden yaparsın
hem meşgale olur

Kızlar 2. Gebelikte bebek hareketi erken hissediliyormuş ya ben 18+5 oldum ama daha tık yok var mı 2. gebelikte geç hisseden (erkek bebek)

Tecrübeli anneler biberon ve emzik konusunda önerileriniz nedir? Ben hepsi avent olsun diye düşünüyorum. Cam biberonları çok önerilmiş ve ultra soft emzikleri de aynı şekilde. E bebek de 150 tl ye 50 tl hediye çeki kampanyası varmış bende bunlarla değerlendirmek istedim bu kampanyayı. Sizin önerileriniz nedir?

Öğlen içinde saklama kaplarında zeytınyağlı yemek götürsen ıspanak pırasa vs yanında yoğurt o yeter aslımda ısıtmak zorunda değilsin ya.

Çok kişi avent diyor gazlı bebeklerde ise dr browns öneriyorlar. E bebek instagram sitesinde son postunun altındaki yorumları okuyunca bu kampanyadan soğudum açıkcası. Hediye çekini kullanamayanlar var fiyatlar şişirilmiş aynı fiyata geliyor diyenler. İstiyorduö ama acele etmeyeceğım

Arel13 ben bebedorun cam biberonu denk gelmişti onu almıştım

e bebek fiyatlar zaten piyasanın bi tık üzerinde
benim şimdi 200 tl lik hediye çekim gelecek bebek bezi ıslak mendil falan almayı düşünüyorum
yüksekte olsa yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…