2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusam sitesi guzel ve uygun arkadaslar. Emzirme atletleri 20-30 civari. Lohusa takimlarindan uygun olanlar mevcut. Site guven verdi. Bi bakin derim
Benim oğlumun kirvesi bu işi yapıyor sağolsun, ağaya beleş oluyor biz deben de ondan bana geleceklerin resmini atayım az sonra.

@_Historian_ da cicekli takimini Lohusam sitesinden almisti. Ben ne zamandir bakiyordum emzirme atleti falan. Takimlara da.
Baktiklarima gore fiyatlar bana uygun geldi. 340 tl ye 4 emzirme atleti 2 lohusa takimi 1 de korse aldim

Benim oğlumun kirvesi bu işi yapıyor sağolsun, ağaya beleş oluyor biz deben de ondan bana geleceklerin resmini atayım az sonra.
Ohhh ne guzel. Biz de boyle mahrumiyet bolgelerinde bulamayiz diye anca sitelerden bulalim. Dedim simdi carsiya ciksam ya bulurum ya bulmam. Buldugum da kesin cok pahali olur. Internet candir.
Ayrica onu dugmeli saten pijamalarim da var. Onlari da kullanirim. Bu isi de hallettik. Siradaki eksik neydi

Of bencede ya. Çok takmıyorum ama buraya girdikçe bir şeyler okuyorum kendimde de arıyorum sonra.

Bunlarin hepsi mi geldi sana. Hay masallah. Bu markayi da cok gordum nette. Hepsi cok guzeller canim gule gule saglikla giyelim insallah
Ben çok kullanıyorum gecelik ve sabahlık emzirdiğim süre içinde hep üzerimde bunlar oluyor . Oğlumda iki sene kullandım o yüzden çok da fazla değil benim için. Kızım 11 ay emdi ondan kalanları da şimdi hamileliğimde kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…