2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annem iki tane lohusa geceligi almis emzirme kolayligi olan ayri olarak pijama takimida almak lazimmi

Cok guzellermis. Desenli olan cok farkli ozellikle.
Senin oglan degil miydi. Niye pembe tercih ettin. Bir de nerden aldin
Evet oglanda pembesi birde bayazi olunca pembe dha hosuma gitti pembeyi tutku ic giyim diye bi yer var arada oradan ic giyim aliyordum oradan aldim 105 tlye digerinide lohusam.com dan siparis ettim ama henuz cikmadi yola onu bekliyorum

Ne oldu ki aradaki fark diyosun canim
Sezeryanlı olan yalnış dikiş falan sorunlar yasadı bide karnını bastan sona kesmişlerdi kız çok çekti kilo vermeyle ilgili sorunlar yasadı yarası iyleşmediği için bel sorunu yasadı terapiler gördü vs. Normal doğum yapan ise agrısız sızısız geçirdi doğum sonrasını.

Himmm herkes bir olmuyor canim ya ben cok iyiydim cok sukur insallah buda oyle olur

Evde de var sabahligi falan olan pijamalarim ozaman sadece sutyen atlet falan almam lazim heralde
Yani canim emzirmek icin alabilirsin atlet sutyen birer tane aldim simdilik insallah emziririm de almalara doymam emzirme sutyeni. Oglum emmedi dogru duzgun bunda da korkuyorum

Kizlar oglumda kapi susu yaptirmadim gereksiz gorup ama simdi herseyk yapasim var ikisinin de adi gecen biaey olsun istiyorum ama cok pahalilar 150 tl bile fazla yani bildiginiz onereceginiz site var mi

Gezmektendir o sekerim
Cok gezdigimde benim de bacam kasik agrilarim oluyor
Hahhaaa.ya gezmek dediysem hep gezmiyorum ayak üstü, arabayla fln ama evde durdugum yok..magnezyum dan demiş Minik kuzular hergun maden suyu sart sanırım 20si doktora gdicem o zmn soylerimde gec olmaz ins. Ya arayip soylmk lazim.

Kizlar oglumda kapi susu yaptirmadim gereksiz gorup ama simdi herseyk yapasim var ikisinin de adi gecen biaey olsun istiyorum ama cok pahalilar 150 tl bile fazla yani bildiginiz onereceginiz site var mi
Fiyatlar gerçekten çok yüksekmiş bende bakıyorum farklı birşey olsun istedim 110 tl dedi bu beğendiğime ama çok güzel ışıklı falan :)

Sanirim anladim bu isi ilei haftalarda dönmezse sorun galiba ama hareketleri bi garip ya sag taraf karnimin alt tarafina yada ic tarafima vuruyor sipa insallah eli kolu bacagi saglamdir benide bu korkutuyor
Benimki saat basi donuyor uyanikken.1 yukari 1 asagi calisiyor.hem bu kadar net hissediyorsan kesin saglamdir heryeri cnm :) iyi seyler dusunelim de iyi olsun hersey.

Ben nerdeyse 15. Haftadan beri hergun maden suyu iciyorum. Beypazarinda 108 mg magnezyum var. 235 mg kalsiyum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…