2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

Gunaydin herkese mutlu huzurlu gun olsun insallah kizlar geceleri lavaboya kalkiyormusunuz
bazen evet bazen hayır :) bahardan mıdır nedir sabaha kadar hiç uyanmıyorum belkide sabah çok erken kalkıyorum yorgunluktandır..ama su içip lavaboya gitmeden uyuduysam muhakkak kalkarım :) çok uzattım yahu günaydın sana da :)

Eğer Doğuma kadar diyelim hep kafa yukarıda kalırsa, zararı varmıymis canim ? Ben sezeryan olucam ? Normal dogum engel peki başka bi riski vs varmıymis?

Canim pijamalar cok hoş güle güle giy hangi siteden aldın ?
Lohusam.com canim

Ana kız şimdi gördüm bunu :0 cidden olabilir mi ki yaa ya donmezse, nolcak peki ay bak stres oldum gene
Ay girme ben zor ciktim zaten ya tadini cikaralim döner o sipalar ben kactane normal ters dogan gördum benden saglamlardi

Ben hep özele gidiyorum cnaım buraya geldikçede Bugun devlete gittim Bakırköy sadi konuk hastanesine gayet ilgilendi birsürü testlerimi istedi idrsr yolu enfeksiyondan şüphelendiğim için kültür testti verdim ben çok memnun kaldım

Minik kuzular da cicekli takimini Lohusam sitesinden almisti. Ben ne zamandir bakiyordum emzirme atleti falan. Takimlara da.
Baktiklarima gore fiyatlar bana uygun geldi. 340 tl ye 4 emzirme atleti 2 lohusa takimi 1 de korse aldim
Kizzz neler aldin oyle pijamalri atmamissin cicekli harici diger pembe olanda var lohusam.com da ama 140 tl

Canım ben de camlıca medıcanaya gıdıyorum
ama benım rısklı gebelık durumum oldugu ıcın bır ay sonra durumuma göre kısmetse
umranıye arastrma ve zeynep kamılın perınatologlarına da gıtmeyı dusunuyorum

umranıye de yenı acılmıs kadın dogum sanırım devlet hastanesının yanında dedıler
gormedım ama kuzenım cok begendım guzel temzdı dedı
hastaları tek tek alıyo dedı ( genelde ıstanbulda kadın doguma aynı anda bırıkı hastayı ıcerı alıyolar felan dıyolar hiç gitmedim ne kadr dogru bılmıyorum),

ınsallah hayırla saglıkla kucagına alırısn yavrunu

Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Ben lavaboyada godoyorum ama gece 2 defa kesin kalkiyorum simdiden boyleyse 7. Aydan sonra orda uyurum haha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…