2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kayinvalidemler gekmisti dun esimin dogum gunu diye sabahtan aksama zaten oturuyorum birde aksam oturunca bebek agri yapti sirtim bile agridi hemen yattim uzandim

Kare olan cercevenin bos hali 60 tl civariymis yani icinin suslemesi let dosemesi 110 tl ediyor demekki
Icindekiler kokulu taştan yapılmış aslında çok kolay yapımı ama malzeme almaya kalkıp yapmak istesen daha pahalıya patlar ben şimdilik o panoyu düşünüyorum canım :)

Normalde kafasımı asagıda olması gerekiyormuş?

Doktor ayaklari vuruyor dedi o yüzden sen hareketlerini sancı gibi hissediyorsun dedi, kafa asagida olması gerektiği hakkında bisey demedi sadece ben sordum değiştirecekmi seklini diye Doğuma kadar cok değişir daha dedi yanı korkulacak bisey yok herşey normal dedi

Evet ya doktor görmezse kim farledecek. Ters durumda anlıyorlar onlar hemen. Benim uzmanda 40 dakika detaylı da alık alık bakmamiştir heralde ekrana.
Farkederler canim bende atlatayım su detaylıyida geriye bi şeker yuklemesi kalıyor insallah guzel
Haberler alalım her zaman..

Olsun iyi oldu bildigin koymazsin ne guzel birde koysaydin nolcakti. Ben siparis ettim netten birer tane emzirme atleti ve sutyeni birde hastanede giyecegim pijama takimi. Lohusa takiminida almistim dur resim atayim acik renk olani evde giyicem
Canim pijamalar cok hoş güle güle giy hangi siteden aldın ?

Ana kız şimdi gördüm bunu :0 cidden olabilir mi ki yaa ya donmezse, nolcak peki ay bak stres oldum gene

Aynen canım bende sen gibi havası alıp öyle vuruyorum ama en rahat göbeğe vuruyorum ama artık vurduğum yerler sızlıyor morarması dan bahsetmiyorum bile makas alıp gibi vuruyorum kasa gelmesin diye ama yinede bazen üst üste gelen yerler sertleşiyor bilmiyorum bacak deneyim tam bacağın neresi peki

Off offf pozisyonuna kadar gelmişsiniz neredeyse doguracaksiniz bebeleri azicik sakin akisina birakin yahu. Bebekler sikşi bile bas asagi donebilir ama bu öyle kalacağı anlamına gelmez tekrar makat gelis yani ayaklar asagida pozsiyon alabilir. Ben kızım hamileligim boyunca hic donmedigi ve makat geliş oldugu icin yani bas yukarıda, mecburen sezeryan oldum. Doktorum 32 den sonra yeri daraldigi icin cok cok dusuk bir ihtimal doner ama bence artik donmez demisti oylede oldu. Hiçbir zarari yok tek zarari doğal yani normal dogum istiyorsanız benim gibi ters köşe oluyorsunuz. Ama iyi tarafida var bas asagi olup vajinaya baski yapmadigi icin ve kanala girmedigi icin hic agirlasmadim yuruyusum degismedi hareketler kisitlanmadi tek birgun zorlandım belim bukuldu dogrulamiyorum doktora gittim hayirdir diye meger 2 cm aciklikla dogum baslamis sezeryana alindim :)

Kizlar bu takim nasil. Uclu, sabahligi uzun kol diz boyu fiyat 189. Ben bej dusunuyorum
Eki Görüntüle 2132103
Gogus kismi cok dar yani kisa goguslerin kucuk degilse bu sekilde durmaz sende helede dogum sonrasi aninda göğüsler sisiyor hayalkirikligi yasama evet modeli güzel ama bunu dikkate al derim.

Lohusam sitesi guzel ve uygun arkadaslar. Emzirme atletleri 20-30 civari. Lohusa takimlarindan uygun olanlar mevcut. Site guven verdi. Bi bakin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…