2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

insanın yedikçe yiyesi geliyo canım ekstra güçlü bi iştahım var ayrıca düzenli dondurma yemek çok kilo aldırdı bana o da herkesin aklında olsun

Benjmde avjntum o ama baslrda kklo almayan da sona dogru cok aliyor

Oo canım dikkat etmen lazım baya almışsın şimdiden. Gerçi benim yengem 30 kilo aldı hiç takmadı kiloyu doğumdan sonrada çok rahat verdi
ben takıyım biraz diyorum artık son iki haftada 4 kilo almışım sürekli yatmak çok etkili oldu eğer doktor yat demiyosa bence düzenli yürüyüş yapmak çok faydalı hazımsızlık vs olmuyo o zaman

Dogumda 7-8 kg gidiyor zaten bende oglumda 65 ile basladim 80i gecmistim keske bende yesem degisik bi istahsizlik var bendede
doğumda hamilelik kiloları gidiyo şişlik gidiyo zaten hamileyken alınan kilolar çok fos bi görüntü sırf ödem vs beni asıl korkutan emzirme döneminde alınan löp löp yağ şeklindeki kilolar

doğumda hamilelik kiloları gidiyo şişlik gidiyo zaten hamileyken alınan kilolar çok fos bi görüntü sırf ödem vs beni asıl korkutan emzirme döneminde alınan löp löp yağ şeklindeki kilolar

işte ben o dönemde deli gibi istahlıydım
normalde serbetlı tatlı sevmeyen ben delı gıbı baklava yıyyodum mesela:)

kızlar bol su için içemeseniz dahı zorlayın ben ılk bebekde baştan beri içemezdim cocugum 32 hafadan sonra susuzluk problemı yasadık suyu az sınırda işte doktor git musluğa dayan bolbol iç normal doğumu beklerken acılen sezeryana alındım sonradan çabalarım işe yaramadı simdi de başlarda zorladım alıstım içmezsem sankı aş eriyorum suya inşallah yıne aynı problemı yaşamamyazısmaların coğunu okudum arkadaş demiş küçük şişe su tasıyın bakın o cok etkili oluyor göz önünde olunca mecbur içiyorsunz

eveeet açıklıyorum kızlar 20 haftada nasıl 14 kilo aldım
kanama alanı sebebiyle sürekli yatmak
hergün kesin bi porsiyon dondurma bazı günler iki kere
her yemeğe çılgınlar gibi ekstra tuz atmak
multivitaminleri her gün içmek(gün aşırı içebilirdim bence)
bol ekmek hamurişi kızartma pilav makarna yemek

sen dıyet mı yaptın pekı
yoksa bulantı vs nedeıyle mı kılo verdın
87 ıle hamıle kaldıgına göre bence maks 95 olursun
oda aslında toplamda 8 kılo demekkı bu da normal aslında
Ilk uc ay ne yiyip ictiysem aksam yatmadan hepsini cikartip uyudum zorla yemek yiyip kusuyodum midem hic kabul etmedi simdi bile arada midem cok bulaniyor ozellikle duzenim bozuldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…