2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben söyledim canım çözümü o şekilde buldum uzandığımda bile yanıma alıyorum sürekli gözümün önünde oldugu için yudum yudum alıyorum. Şimdilik çok şükür doktor suyun yeterli dedi bj sayededir belki.

Aboo kız az almışsın ozaman. Ben sürekli hareket halindeyim et ürünleri hiç yemiyorum hamur işide yok 5 kilo almışım

Ay bndw tünaydın diyim :) kızlar demeyin oyle üzülürüm ne yani bn şimdiye kadar bir iki kilo ancak aldm doguma kadar cok mu kilo alicam. Umrumda mi degil bebegm sağlıcakla doğusunda. İlk evlendiğimde 49 kiloydum smdu 58 adama fazka gliyor bu kadar kilo. Diyoduki sen hamile ol cok kilo alcksn sevmem senj fln smdi diyo sen neden kilo almiyorsun karnin ne zmn sisecek dio bekliyor . Bnde diyorum 100 kilo olayim bebeğim olsun umrumda degil. Ama bnce bu lavaboya çıkmakda etkili Allaha şükür bi kabizlik sorunum yok afedersinz iki uc kere çıktığım oluyor. Bastan beride kusma gibi bı sıkıntım olmadi yememde iyi ama kilo almadım.

Tyzelriii benim oğlusum dun gece napti biliyormusunz. Genelde sipa gece 11 1 arasi hareketli oluyor uzanmstim karnımı actim Allah'ım nasil bariz belli karnım oynuyor o oynuyor bn ağlıyorum rabbime şükürler olsun herkese nasip et rabbim die. Çünkü ben baya bekledim ve cok yıprandim. Bilmiyorum bnm eşim mi tek boyle elini koy dersm hissedersn oda koymazdi elini tek bnm hissedebileceğimi düşünürdu. Onun icin hep kameraya almayi bekliyordm sipa tam kamerayı acsam hareketleri keserdi. Dun yakaldm ve esime gosterdm . Sevinç hüznünü blli eden biri değil ama yüzündeki mutluluğu gördüm ben. bnce sizde yapın hatira kalsn. Çok kosntum

doğumda hamilelik kiloları gidiyo şişlik gidiyo zaten hamileyken alınan kilolar çok fos bi görüntü sırf ödem vs beni asıl korkutan emzirme döneminde alınan löp löp yağ şeklindeki kilolar
Evet zaten süt olsun diye mecbur yiyorsun diyet soz konusu olmuyor orasi dert aman ac mi kalsin minik bebegkmiz

Bende sık tuvalete ciktigim icin almiyorum galiba yoksa hamur isi istiyor canim hep agir yemekler

Sanırım ben ozenmiyorum heveslenmiyorum yada cok rahat takiliyorum hastanede bir gece kalip eve geldim giydim taytimi tisortumu basladim ise guce dolanmaya oyle yatak susleyeyim cicili bicili guzel lohusa gecelikleri giyeyim yok yani yapamadkm yine yapamam birde cocuk olunca:) bir tane lohusa geceligi almistim sezeryan sonrasi hemen giyince hep batikon falan oldu rezil gibi gordumki bana gore degilmis:) cok cok guzel gecelikler pijama takimlari bakıyorsunuz ama o mankenler kadar hamilelik oncesi bile zayıf değildim o yuzden kendimi icinde hayal edemiyorum :)) hevesi olan yapsin muhakkak :)

Şuanda bile kamera elimde ayy o inatla kameraya göstermiyo bende inatla çekecem tekmeyi diyorum benimkininde tekmeleri dışardan görünmeye başladı ama benim bu yaramaz oğlum ne babasına gösteriyo nede kameraya eşim elini koyuyo karnıma duruyo. Şimdiden oynatıyo bizi velet :)

Bunun özenmekle alakasi yok tercih meselesi.

Bnde bayadir uğraşıyorum ve basardim sende basaracjsn annesi. Bnmkide yaramaz gündüz ses yok gece başlıyor hersey. oglum gece uyu bari gündüz ayakda ol. Bni simdiden gözümü korkkuttu.

meraba arkadaşlar bende 2018 ağustos annesıyım kısmetsee ..biraz önce muayeneden geldım oğlum cok hareketlıydı kıpır kıpır ama dışardan cok birşey hıssetmıyorum henuz normalmı ( bu arada iç karnım genişmiş karnımda henuz cok cıkmadı )

Bnde bayadir uğraşıyorum ve basardim sende basaracjsn annesi. Bnmkide yaramaz gündüz ses yok gece başlıyor hersey. oglum gece uyu bari gündüz ayakda ol. Bni simdiden gözümü korkkuttu.
Sabahın 5 inde alarm gibi tekmelere uyandırıyo bide :)) inşallah başarırım canım saklambaç oynuyoruz hiç olmadık zamanlarda tekmeyi atıp kaçıyo

metabolızma ıyı calısıyorsa (tuvalete cıkma konusu yanı ) çok aşırı kılo alınmıyor:)
ama vıtamın ılacları hareketsızlk vs hep etkılıyo tabı bızım gıbılerı

Hosgeldin gözünaydın ben 21. Haftalarda hissetmeye başladım sende hissedersin daha. Kaç haftalıksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…