- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.081
Ben söyledim canım çözümü o şekilde buldum uzandığımda bile yanıma alıyorum sürekli gözümün önünde oldugu için yudum yudum alıyorum. Şimdilik çok şükür doktor suyun yeterli dedi bj sayededir belki.kızlar bol su için içemeseniz dahı zorlayın ben ılk bebekde baştan beri içemezdim cocugum 32 hafadan sonra susuzluk problemı yasadık suyu az sınırda işte doktor git musluğa dayan bolbol iç normal doğumu beklerken acılen sezeryana alındım sonradan çabalarım işe yaramadı simdi de başlarda zorladım alıstım içmezsem sankı aş eriyorum suya inşallah yıne aynı problemı yaşamamyazısmaların coğunu okudum arkadaş demiş küçük şişe su tasıyın bakın o cok etkili oluyor göz önünde olunca mecbur içiyorsunz
eveeet açıklıyorum kızlar 20 haftada nasıl 14 kilo aldım
kanama alanı sebebiyle sürekli yatmak
hergün kesin bi porsiyon dondurma bazı günler iki kere
her yemeğe çılgınlar gibi ekstra tuz atmak
multivitaminleri her gün içmek(gün aşırı içebilirdim bence)
bol ekmek hamurişi kızartma pilav makarna yemek
Evet zaten süt olsun diye mecbur yiyorsun diyet soz konusu olmuyor orasi dert aman ac mi kalsin minik bebegkmizdoğumda hamilelik kiloları gidiyo şişlik gidiyo zaten hamileyken alınan kilolar çok fos bi görüntü sırf ödem vs beni asıl korkutan emzirme döneminde alınan löp löp yağ şeklindeki kilolar
Bende sık tuvalete ciktigim icin almiyorum galiba yoksa hamur isi istiyor canim hep agir yemeklerAy bndw tünaydın diyim :) kızlar demeyin oyle üzülürüm ne yani bn şimdiye kadar bir iki kilo ancak aldm doguma kadar cok mu kilo alicam. Umrumda mi degilbebegm sağlıcakla doğusunda. İlk evlendiğimde 49 kiloydum smdu 58 adama fazka gliyor bu kadar kilo. Diyoduki sen hamile ol cok kilo alcksn sevmem senj fln smdi diyo sen neden kilo almiyorsun karnin ne zmn sisecek dio bekliyor . Bnde diyorum 100 kilo olayim bebeğim olsun umrumda degil. Ama bnce bu lavaboya çıkmakda etkili Allaha şükür bi kabizlik sorunum yok afedersinz iki uc kere çıktığım oluyor. Bastan beride kusma gibi bı sıkıntım olmadi yememde iyi ama kilo almadım.
Ye gitsin kiz. Bu zmnlari kac defa yasicaz.Bende sık tuvalete ciktigim icin almiyorum galiba yoksa hamur isi istiyor canim hep agir yemekler
Ye gitsin kiz. Bu zmnlari kac defa yasicaz.
Bbm daha ilk olacak ins . Hyrlisi olsun 3 olsun :)Benim ikinci ve sonzoe geciyor bi dahada bebek yok
Sen takil bebegim 3 4 benim oglan zaten durmuyor bide bebek gelecek oooooBbm daha ilk olacak ins . Hyrlisi olsun 3 olsun :)
Ben de ikinciden sonra bu cümleyi kurmuştum şimdi dördüncü geliyorBenim ikinci ve sonzoe geciyor bi dahada bebek yok
Şuanda bile kamera elimde ayy o inatla kameraya göstermiyo bende inatla çekecem tekmeyi diyorumTyzelriii benim oğlusum dun gece napti biliyormusunz. Genelde sipa gece 11 1 arasi hareketli oluyor uzanmstim karnımı actim Allah'ım nasil bariz belli karnım oynuyor o oynuyor bn ağlıyorumrabbime şükürler olsun herkese nasip et rabbim die. Çünkü ben baya bekledim ve cok yıprandim. Bilmiyorum bnm eşim mi tek boyle elini koy dersm hissedersn oda koymazdi elini tek bnm hissedebileceğimi düşünürdu. Onun icin hep kameraya almayi bekliyordm sipa tam kamerayı acsam hareketleri keserdi. Dun yakaldm ve esime gosterdm . Sevinç hüznünü blli eden biri değil ama yüzündeki mutluluğu gördüm ben. bnce sizde yapın hatira kalsn. Çok kosntum
Ben de ikinciden sonra bu cümleyi kurmuştum şimdi dördüncü geliyor
Bunun özenmekle alakasi yok tercih meselesi.Sanırım ben ozenmiyorum heveslenmiyorum yada cok rahat takiliyorum hastanede bir gece kalip eve geldim giydim taytimi tisortumu basladim ise guce dolanmaya oyle yatak susleyeyim cicili bicili guzel lohusa gecelikleri giyeyim yok yani yapamadkm yine yapamam birde cocuk olunca:) bir tane lohusa geceligi almistim sezeryan sonrasi hemen giyince hep batikon falan oldu rezil gibi gordumki bana gore degilmis:) cok cok guzel gecelikler pijama takimlari bakıyorsunuz ama o mankenler kadar hamilelik oncesi bile zayıf değildim o yuzden kendimi icinde hayal edemiyorum :)) hevesi olan yapsin muhakkak :)
Bnde bayadir uğraşıyorum ve basardim sende basaracjsn annesi. Bnmkide yaramaz gündüz ses yok gece başlıyor hersey. oglum gece uyu bari gündüz ayakda ol. Bni simdiden gözümü korkkuttu.Şuanda bile kamera elimde ayy o inatla kameraya göstermiyo bende inatla çekecem tekmeyi diyorumbenimkininde tekmeleri dışardan görünmeye başladı ama benim bu yaramaz oğlum ne babasına gösteriyo nede kameraya eşim elini koyuyo karnıma duruyo. Şimdiden oynatıyo bizi velet :)
Sabahın 5 inde alarm gibi tekmelere uyandırıyo bide :)) inşallah başarırım canım saklambaç oynuyoruz hiç olmadık zamanlarda tekmeyi atıp kaçıyoBnde bayadir uğraşıyorum ve basardim sende basaracjsn annesi. Bnmkide yaramaz gündüz ses yok gece başlıyor hersey. oglum gece uyu bari gündüz ayakda ol. Bni simdiden gözümü korkkuttu.
Ay bndw tünaydın diyim :) kızlar demeyin oyle üzülürüm ne yani bn şimdiye kadar bir iki kilo ancak aldm doguma kadar cok mu kilo alicam. Umrumda mi degilbebegm sağlıcakla doğusunda. İlk evlendiğimde 49 kiloydum smdu 58 adama fazka gliyor bu kadar kilo. Diyoduki sen hamile ol cok kilo alcksn sevmem senj fln smdi diyo sen neden kilo almiyorsun karnin ne zmn sisecek dio bekliyor . Bnde diyorum 100 kilo olayim bebeğim olsun umrumda degil. Ama bnce bu lavaboya çıkmakda etkili Allaha şükür bi kabizlik sorunum yok afedersinz iki uc kere çıktığım oluyor. Bastan beride kusma gibi bı sıkıntım olmadi yememde iyi ama kilo almadım.
Hosgeldin gözünaydın ben 21. Haftalarda hissetmeye başladım sende hissedersin daha. Kaç haftalıksın ?meraba arkadaşlar bende 2018 ağustos annesıyım kısmetsee ..biraz önce muayeneden geldım oğlum cok hareketlıydı kıpır kıpır ama dışardan cok birşey hıssetmıyorum henuz normalmı ( bu arada iç karnım genişmiş karnımda henuz cok cıkmadı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?