- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.101
Tyzelriii benim oğlusum dun gece napti biliyormusunz. Genelde sipa gece 11 1 arasi hareketli oluyor uzanmstim karnımı actim Allah'ım nasil bariz belli karnım oynuyor o oynuyor bn ağlıyorumrabbime şükürler olsun herkese nasip et rabbim die. Çünkü ben baya bekledim ve cok yıprandim. Bilmiyorum bnm eşim mi tek boyle elini koy dersm hissedersn oda koymazdi elini tek bnm hissedebileceğimi düşünürdu. Onun icin hep kameraya almayi bekliyordm sipa tam kamerayı acsam hareketleri keserdi. Dun yakaldm ve esime gosterdm . Sevinç hüznünü blli eden biri değil ama yüzündeki mutluluğu gördüm ben. bnce sizde yapın hatira kalsn. Çok kosntum
Sanırım ben ozenmiyorum heveslenmiyorum yada cok rahat takiliyorum hastanede bir gece kalip eve geldim giydim taytimi tisortumu basladim ise guce dolanmaya oyle yatak susleyeyim cicili bicili guzel lohusa gecelikleri giyeyim yok yani yapamadkm yine yapamam birde cocuk olunca:) bir tane lohusa geceligi almistim sezeryan sonrasi hemen giyince hep batikon falan oldu rezil gibi gordumki bana gore degilmis:) cok cok guzel gecelikler pijama takimlari bakıyorsunuz ama o mankenler kadar hamilelik oncesi bile zayıf değildim o yuzden kendimi icinde hayal edemiyorum :)) hevesi olan yapsin muhakkak :)
Allahim ya bunları yaşamak ne kadar da güzelmiş rabbim herkese nasip etsn ins.Sabahın 5 inde alarm gibi tekmelere uyandırıyo bide :)) inşallah başarırım canım saklambaç oynuyoruz hiç olmadık zamanlarda tekmeyi atıp kaçıyo
Biz anayiz anayaaaa masallah
benım kızçemın hareketlerı henuz dısarıdan bellı olmuyor
gecen pespese hareket ettı esıme dedım gel elını koy
ben 5 kere hıssetysem o 2 sını felan anca hıssettı:)
ama hıcte oyle duygulanayım sevıneyım felan moduna gırmedı:)
Vitamin ilacida kullanıyorum. Umudum çok kilo almamak haa alırsam eger cokda tınnnnnmetabolızma ıyı calısıyorsa (tuvalete cıkma konusu yanı ) çok aşırı kılo alınmıyor:)
ama vıtamın ılacları hareketsızlk vs hep etkılıyo tabı bızım gıbılerı
20+6 yımm.. ama bırazda tombişim ondan sanırım :)Hosgeldin gözünaydın ben 21. Haftalarda hissetmeye başladım sende hissedersin daha. Kaç haftalıksın ?
Biz anayiz anaondan biz duygulaaniyoruz. Bnce onlarda yavrularımizi kucaklarina alinca duygusal olacaklar. O zmn anlicaklar . Ben bazen diyorum sen simdiden sevmiyosun doğsun bn sevdirmicem oğlum en cok bni sevecek diyorum :)
Benim eşim hissetmekten korkuyor hareket esince içi bi tuhaf oluyormuş hemen çeker elini bazen bi tanesi karnımı havaya kaldırıyo gösteriyorum tamam tamam yapmasın öyle şeyler diyo
ben dün tartıldım sabah aç karnına 3 kg gibi almışım toplamda
zatne 80 küsür kiloyla hamile kalınca ne kadar az alırsam o kadar iyi dr max 10 kilo alırsan rahat doğum yaparsın yoksa zorlanırsın dedi
lohusa gecelikleir çok güzel iyi günlerde kullanın
ben fotoğrafçı ile anlaşırsam cicili bicili bişi alıcam yoksa
altı mümkün olduğunca koyu renk bir pijama takımı almayı planlıyorum
bi de koyu renk penye gecelik alırım yeter zaten
evde de kokoş kokoş gezeceğimi hiç sanmıyorum
kapı süsü konşuluş beğendiğim kapı süsüne 175 demişti
1 haftalık kampyanya yapmışlar 140 tl
vericem siparişi
ama yapmayacak hemen 14 nisanda detaylıdan sonra yaptırcam
hani olur cinsiyeti değişmiştir falan :)
her ne kadar doktor erkek olursa bana getir çok eminim demiş olsa da
Hep derler ya erkek anaya kiz babaya düşkün olur. Bnde o hayale kndimi cok kaptirdim heralde. Bni sevsin hosuma gider :)) ikimizede düşkün olsun kerata ya.walla kız cocuk erkek cocuk farketmez hepsı annecı oluyorlar
ben kızıma kızsam yıne gelıp bana aglıyooo:):):)
Kizlar sıra bana geldi isim fikri almak istiyorum sizlerden. Zaten aklimizda bitane var smdilik buyuk ihtimal olacakama isim onerilerinizde acigim.. bebeğimin ismini numan düşünüyoruz çok kaba bir isim mi sizce. Annminde çok sevdiği bir isim esiminde dedesinin ismi iki tarafta bu ismi çok sever. Onlar sevdikleri icin degil bizde beğendik bu ismi koymayi düşünüyoruz.
Hep derler ya erkek anaya kiz babaya düşkün olur. Bnde o hayale kndimi cok kaptirdim heralde. Bni sevsin hosuma gider :)) ikimizede düşkün olsun kerata ya.
İlk olacak yavrucak ins :) ikinciyi soruyu atlıyorum ilk sori cevap verdi :)) tek isim olsun iki isim genelde kullanılmıyor soyisimde biraZck uzun. :)) Yok kiz ask olsuj neresi uzun soru :)baska cocugun var mı
varsa onların ısmi ne?
tek ısım mı koyacaksın
soyadınınz uyumlu mu?
cok soru sordum sanırım
Bnm kocis bakar biliyorum yuregi wl vermez bide duygusal bi adam. Kiyamaz. Bana yardim etmez diye düşünürken gebelikde.. dolapları bile siliyor kızıyor bazen ama olsun yapar.babasinida düşkün olsun tamm :) kiz onu sever bni sevmz kiskanirim ha :))))aman duskıun olsunlar babaya ışimize gelir bence
cunkıu babalar hep su tavırda
al bu senı ıstıyo
eee senın ıcın aglıyo ıste
eee napim senı cagırıyo sen baksanaa
sonrası hep böyle gecıyo:) yorulduklarında en cok kullandıkları kaçış cumlelerı
BadeAk34 ya ben son 2 ay falan çalışmayacağım için
hastane o bu parası biraz bizi sıkacak maddi olarak çünkü temmuz ayına kadar yapacağımız ödemeler var taksite girmiştik
çalışırken alayım diyorum sonraya kaldı mı yapamam kesin
link yasak olabilir ama resimde adı yazıyor ig :)
İlk olacak yavrucak ins :) ikinciyi soruyu atlıyorum ilk sori cevap verdi :)) tek isim olsun iki isim genelde kullanılmıyor soyisimde biraZck uzun. :)) Yok kiz ask olsuj neresi uzun soru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?