2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa masallah
benım kızçemın hareketlerı henuz dısarıdan bellı olmuyor
gecen pespese hareket ettı esıme dedım gel elını koy
ben 5 kere hıssetysem o 2 sını felan anca hıssettı:)
ama hıcte oyle duygulanayım sevıneyım felan moduna gırmedı:)

ben de böyleyım, benı anlattmıssın
pek heves yok bu tarz seylere
ama yapanları görunce cok begenıyorum. guzel gecelıkler oda suslemeler vs hosuma gıdıyo
ama bana göre sus vs dagıtmak bıle cok mantıklı gelmıyo

Biz anayiz ana ondan biz duygulaaniyoruz. Bnce onlarda yavrularımizi kucaklarina alinca duygusal olacaklar. O zmn anlicaklar . Ben bazen diyorum sen simdiden sevmiyosun doğsun bn sevdirmicem oğlum en cok bni sevecek diyorum :)

ben dün tartıldım sabah aç karnına 3 kg gibi almışım toplamda
zatne 80 küsür kiloyla hamile kalınca ne kadar az alırsam o kadar iyi dr max 10 kilo alırsan rahat doğum yaparsın yoksa zorlanırsın dedi

lohusa gecelikleir çok güzel iyi günlerde kullanın
ben fotoğrafçı ile anlaşırsam cicili bicili bişi alıcam yoksa
altı mümkün olduğunca koyu renk bir pijama takımı almayı planlıyorum
bi de koyu renk penye gecelik alırım yeter zaten
evde de kokoş kokoş gezeceğimi hiç sanmıyorum

kapı süsü konşuluş beğendiğim kapı süsüne 175 demişti
1 haftalık kampyanya yapmışlar 140 tl
vericem siparişi
ama yapmayacak hemen 14 nisanda detaylıdan sonra yaptırcam
hani olur cinsiyeti değişmiştir falan :)
her ne kadar doktor erkek olursa bana getir çok eminim demiş olsa da

metabolızma ıyı calısıyorsa (tuvalete cıkma konusu yanı ) çok aşırı kılo alınmıyor:)
ama vıtamın ılacları hareketsızlk vs hep etkılıyo tabı bızım gıbılerı
Vitamin ilacida kullanıyorum. Umudum çok kilo almamak haa alırsam eger cokda tınnnnn

Kizlar sıra bana geldi isim fikri almak istiyorum sizlerden. Zaten aklimizda bitane var smdilik buyuk ihtimal olacak ama isim onerilerinizde acigim.. bebeğimin ismini numan düşünüyoruz çok kaba bir isim mi sizce. Annminde çok sevdiği bir isim esiminde dedesinin ismi iki tarafta bu ismi çok sever. Onlar sevdikleri icin degil bizde beğendik bu ismi koymayi düşünüyoruz.

Biz anayiz ana ondan biz duygulaaniyoruz. Bnce onlarda yavrularımizi kucaklarina alinca duygusal olacaklar. O zmn anlicaklar . Ben bazen diyorum sen simdiden sevmiyosun doğsun bn sevdirmicem oğlum en cok bni sevecek diyorum :)

walla kız cocuk erkek cocuk farketmez hepsı annecı oluyorlar
ben kızıma kızsam yıne gelıp bana aglıyooo:):):)

bence artık degısmez cınsıyet ama zaten kısmetse dogumlara var
bıkac ay sonrada sıparıs edılır
begendıgın modelın lınkını atarmısın musaıt oldugunda:)

walla kız cocuk erkek cocuk farketmez hepsı annecı oluyorlar
ben kızıma kızsam yıne gelıp bana aglıyooo:):):)
Hep derler ya erkek anaya kiz babaya düşkün olur. Bnde o hayale kndimi cok kaptirdim heralde. Bni sevsin hosuma gider :)) ikimizede düşkün olsun kerata ya.

baska cocugun var mı
varsa onların ısmi ne?
tek ısım mı koyacaksın
soyadınınz uyumlu mu?

cok soru sordum sanırım

Hep derler ya erkek anaya kiz babaya düşkün olur. Bnde o hayale kndimi cok kaptirdim heralde. Bni sevsin hosuma gider :)) ikimizede düşkün olsun kerata ya.

aman duskıun olsunlar babaya ışimize gelir bence
cunkıu babalar hep su tavırda
al bu senı ıstıyo
eee senın ıcın aglıyo ıste
eee napim senı cagırıyo sen baksanaa
sonrası hep böyle gecıyo:) yorulduklarında en cok kullandıkları kaçış cumlelerı

baska cocugun var mı
varsa onların ısmi ne?
tek ısım mı koyacaksın
soyadınınz uyumlu mu?

cok soru sordum sanırım
İlk olacak yavrucak ins :) ikinciyi soruyu atlıyorum ilk sori cevap verdi :)) tek isim olsun iki isim genelde kullanılmıyor soyisimde biraZck uzun. :)) Yok kiz ask olsuj neresi uzun soru :)

BadeAk34 ya ben son 2 ay falan çalışmayacağım için
hastane o bu parası biraz bizi sıkacak maddi olarak çünkü temmuz ayına kadar yapacağımız ödemeler var taksite girmiştik
çalışırken alayım diyorum sonraya kaldı mı yapamam kesin

link yasak olabilir ama resimde adı yazıyor ig :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-04-02 at 22.25.31.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 66
Bnm kocis bakar biliyorum yuregi wl vermez bide duygusal bi adam. Kiyamaz. Bana yardim etmez diye düşünürken gebelikde.. dolapları bile siliyor kızıyor bazen ama olsun yapar.babasinida düşkün olsun tamm :) kiz onu sever bni sevmz kiskanirim ha :))))

çok guzelmıs canım ama fıyatlar ne kadr yuksek pıyasası böyle demekkı
ben ılk kızımda emınonunden tül almstım pembe beyaz kapıyı suslemıstık boydan boya
sımdı ayrı bı oda yapmayacagım
kısmetse kızımla aynı odada kalırlar
sımdıkı evımınde kapıları kahve rengı sankı yakısmaz bu susler gıbı gelıyor
ama aslında eksıklerı almak lazım bı yandan sonra bırıkcek gıbı

İlk olacak yavrucak ins :) ikinciyi soruyu atlıyorum ilk sori cevap verdi :)) tek isim olsun iki isim genelde kullanılmıyor soyisimde biraZck uzun. :)) Yok kiz ask olsuj neresi uzun soru :)

şöyle ki isim konusu cok göreceli.
benım ıkıncı kızım olacak nasıpse Hira ismini koymak istiyorum, tek isim, sahsen benım ıcıme cok sınıyor
bu ısmı cok begenen de var, yabancı ısmı gibi, erkek ısmı gıbı kaba, guzel degıl vs dıyende cok var
bence senın ıcıne sınmesı en önemlısı

Numan isminin de sizin için cok özel bı anlamı yoksa sakın yanlıs anlama bana bıraz agır gıbı geldı

ama dedıgım gıbı bu konu cok göreceli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…