2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende begeniyorum ama heves yok iste yoksa yapana yapma yada niye yapiliyor kafasinda degilim herkes gönlündekini yapsın içinde uhte kalmasin :)

Bunun özenmekle alakasi yok tercih meselesi.
Bence buradaki özenme lafini farkli algiladin kotu birsey yazmadim bende o tarz bir heyecan istek yada gorsellige yonelim yok tercihlede alakasi yok sanirim karakteristik birsey. Yapan yapsin cokta guzel seyler var goruyorum paylasiyor arkadaslar ama bana gore degil iste demek istedim kendimce.

Ya bende begeniyorum ama heves yok iste yoksa yapana yapma yada niye yapiliyor kafasinda degilim herkes gönlündekini yapsın içinde uhte kalmasin :)

tabı canım yapana asla lafımız yok
ben de o tarz bırı degılım beceremıyorum süsü püsü yakıstıramıyorum
ama yapanı görunce de ayy ne guzel olmus dıyorum:)
degısık bır ruh hali:):)

tabı canım yapana asla lafımız yok
ben de o tarz bırı degılım beceremıyorum süsü püsü yakıstıramıyorum
ama yapanı görunce de ayy ne guzel olmus dıyorum:)
degısık bır ruh hali:):)
Olay o sanirim ayy ne guzel diyorum ama kendime yakistiramiyorum bende guzel guzel durdugunu hissetmiyorjm o yuzdende hicc bulasmyorum:)

Olay o sanirim ayy ne guzel diyorum ama kendime yakistiramiyorum bende guzel guzel durdugunu hissetmiyorjm o yuzdende hicc bulasmyorum:)

bak ben böyleyım süsü püsü sevmem
kızımı bir görsen
kreşe her gıdısı elbiseler, sacında tokalar taclar, kolyeler, sımlı ayakkabılar
bazen ogretmen foto atınca yazıyorum, bu kızı ben giydirmıyorum diye:)
asla anasına cekmemıs:)

ya daha uygunları da var
hatta ham olarak 30-40 tl isim yazılmamış hali ama
boyayla falan uğraşmayacağımdan o kadar eminim ki :) hazır olsun az pahalı olsun diyorum
ben bir de 2 tane kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum diğerini daha uygun bişi bakcam bakalım
benim oda kapım beyaz ona her renk uyacak da
sokak kapım koyu kahve gibi beyaz tülle süsleyip kamufle etmeye çalışcam :)

S Syba isim olayı gerçekten kişiden kişiye ortama göre çok değişiyor
bence isim bulduğunda danışma kimseye
herkes sevecek sevmezse de alışacaklar öyle düşün

biz Arya koymaya karar verdiğmizde bi süre kimseyle paylaşmadık gelecek malum yorumları tahmin ettiğimiz için
sonra yavaş yavaş söyledik burun kıvıran olmadı mı oldu
ama bizim içimize sindiği için herkes kabullenmek zorunda sevmeyen gelmesin kızıma ismiyle seslenmesin zaten

Sabirsiz61 aynen süs püs işi heves merak işi
ben severim
çevremdeki herkese de çok çok yaptım
o yüzden kendime yapmazsam sanki ilerde üzülürüm gibi geliyor
bi taraftan da yapacak enerji bulamazmışım gibi geliyor :)

İste boyle dusunuyorsan yapmalisin kesinlikle ve enerji konusunda da 32. Haftadan sonraya is birakma ne olursa olsun zor oluyor cunku e yazda olacak hersey hazir beklemek en guzeli. Benim kizimda 10 unda planli sezeryan tarihimdi hersey hazir olmasina ragmen 1 inde kendi baslatinca dogumu Afalladik. Tek imrenil yaptigim sey isme ozel kendi kuusundak cikolata siparis vermistim kargoda kaldi eve gelince alabildik hic hesap edemedik erken gelecegini hala var o cikolatalardan asil ziyarete gelenler hastaneye geleceği icin elimde kaldi :)))

çikolatayı bende son zamana bırakayım diyordum ya erir falan diye

dimi hazıralyayım kutuyla dursun kenarda giderken götürürüz

benimki de doğsun da sen güne git biz kızımla evde takılırız hesabı yapıyor
emzirmelerin arası 2 saat falan oluyor ya
emzirirsin 2 saat sonra gelirsin eve biz kızımla evde otururuz diyor

Ayni kafadaydim bende ama cikolataya bir yil bile birşey olmuyor dolapta muhafaza edeceksin sonuçta. Düşünemedim evde biz yedik kahve yaninda

dolaba koyup çıkartınca beyazlamadı mı çikolata
bazen beyaz beyaz oluyor ya dolaptan çıkınca

çok oldum son soru
hacı şeriften mi yaptırmıştın
Yok canim bebek cikolatasi isimli site var facede saglam bir yer urunleride cok kaliteli ben memnun kaldim. Ama sut kizimin annesi haciseriften yaptirdi oda guzeldi ondanda memnun kaldi yani haciserif dusunuyorsan gönül rahatligi ile yaptırabilirsin.

Aynı bende sizin kafanızdayım taş tül süsleme benimde hiç tarzım değil ama yapanlara tabi yakışıyordur ama kendi kaldığım odayı öyle süslü tüllü düşünemiyorum:)

Kizzz neler aldin oyle pijamalri atmamissin cicekli harici diger pembe olanda var lohusam.com da ama 140 tl
Canim buraya attigim takimlari aldim. Birinin bejini digerinin pembesini alacam demistim ya. Onlari aldim. Lohusam.com dan.

Canim oglumu nasil ekletiriz boyle biseye ona yapmadim ayrim yapmak olmasin yas araliklari pek yok kiskanmasini istemiyorum
Ogluma Abi Oldum yazili tisort giydirsem yeter diye dusunuyorum. Ama sen iki ogluna bir oda yapabilirsin mesela. Yazdiracagin kapi susunu ilerde odada kullanabilecegin sekilde yaptir. Mesela bebisin adi Kerem oldu. Kerem ve abisi diye yazdır mesela. Ama hic gormedim acikcasi bilemiyorum canim

Süs isleri hem emek hem zaman hem de maddiyat gerektiriyor. Biri yoksa zaten yapilmaz zor. Zamanin ve paran vardir mesela emek vermek istemezsin. Ya da emek verirsin paran vardir ama zamanin yoktur gibi gibi. Guzeli seven birisi olarak kendim de guzel giyinmeyi bakimli olmayi severim. O yuzden susleme isleri benim icin eglence. Onlari dusunmek yakistirmak bile bir heves. Kimisi istese de yapamaz. Yakıştıramaz. Bu kesinlikle beceri. Becerebilen yapsin derim.

işte ben o beceremeyenlerdenım mesela:)
ama bu işlere hevesı olanlar foto atsın fıkır versın bızlere
ben sımdı beceremem ıstemem vs dıyorum ama bı bakmıssın a dan Z ye herseyı yapmısım:)

işte ben o beceremeyenlerdenım mesela:)
ama bu işlere hevesı olanlar foto atsın fıkır versın bızlere
ben sımdı beceremem ıstemem vs dıyorum ama bı bakmıssın a dan Z ye herseyı yapmısım:)
Cok zor degil ki. Hersey hazir yapiliyor zaten. En onemli sey belli bir konsepti veya renk uyumunu yakalamak. Susleme urunleri belli.
Besik icin fiyonk cibinlik
Anne yatagi icim fiyonk bas kismina cicek falan
Ucan balon
Kapi susu
Ikram masasi cikolata serbet kurabiye kokulu tas veya kolonya.
Anne icin lohusa taci terlik
Bebek icin tulum sapka takimi
Hangilerini tercih ediyorsan onlari bir uyum ve konsept dahilinde yap.
Mesela ben ikram masasi ici pembe beyaz puantiyeli tabak, bardak ve pecete gordum tek kullanimlik. Balonlari da puantiyeli yaptirabilirim. Masada gold renginden sunumluk dusunuyorum. O yuzden balonlarin bazilarini gold metalik alabilirim. Anne basi cicegini pembe ve gold yaparim. Cikolatasini da pembe gold yaptiracam. Anne taci ve terligi bebek cibinligi kapi susu ve bebegin tulumunu bir de sus kolonyasini ayni yere yaptiriyorum ki kullanilan cicek susu ayni olsun. Tek mesele ben normal dogum yaparsam bunlari kim yerleştirecek. Cunki firmalar sadece sezeryan icim geliyormus gunu saati belli oldugundan. Kocami egiteyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…