- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.141
Tshirt yapicam zaten canimda sorunda o iste ikiside erkek ve tek bi oda yapicam onlara o yuzden kararsiz kaldimCanim buraya attigim takimlari aldim. Birinin bejini digerinin pembesini alacam demistim ya. Onlari aldim. Lohusam.com dan.
Ogluma Abi Oldum yazili tisort giydirsem yeter diye dusunuyorum. Ama sen iki ogluna bir oda yapabilirsin mesela. Yazdiracagin kapi susunu ilerde odada kullanabilecegin sekilde yaptir. Mesela bebisin adi Kerem oldu. Kerem ve abisi diye yazdır mesela. Ama hic gormedim acikcasi bilemiyorum canim
Süs isleri hem emek hem zaman hem de maddiyat gerektiriyor. Biri yoksa zaten yapilmaz zor. Zamanin ve paran vardir mesela emek vermek istemezsin. Ya da emek verirsin paran vardir ama zamanin yoktur gibi gibi. Guzeli seven birisi olarak kendim de guzel giyinmeyi bakimli olmayi severim. O yuzden susleme isleri benim icin eglence. Onlari dusunmek yakistirmak bile bir heves. Kimisi istese de yapamaz. Yakıştıramaz. Bu kesinlikle beceri. Becerebilen yapsin derim.
Hahaha ay bu erkekleri anlamak zor:)Benim eşim hissetmekten korkuyor hareket esince içi bi tuhaf oluyormuş hemen çeker elini bazen bi tanesi karnımı havaya kaldırıyo gösteriyorum tamam tamam yapmasın öyle şeyler diyo
Olabilir:)20+6 yımm.. ama bırazda tombişim ondan sanırım :)
Cok zor degil ki. Hersey hazir yapiliyor zaten. En onemli sey belli bir konsepti veya renk uyumunu yakalamak. Susleme urunleri belli.
Besik icin fiyonk cibinlik
Anne yatagi icim fiyonk bas kismina cicek falan
Ucan balon
Kapi susu
Ikram masasi cikolata serbet kurabiye kokulu tas veya kolonya.
Anne icin lohusa taci terlik
Bebek icin tulum sapka takimi
Hangilerini tercih ediyorsan onlari bir uyum ve konsept dahilinde yap.
Mesela ben ikram masasi ici pembe beyaz puantiyeli tabak, bardak ve pecete gordum tek kullanimlik. Balonlari da puantiyeli yaptirabilirim. Masada gold renginden sunumluk dusunuyorum. O yuzden balonlarin bazilarini gold metalik alabilirim. Anne basi cicegini pembe ve gold yaparim. Cikolatasini da pembe gold yaptiracam. Anne taci ve terligi bebek cibinligi kapi susu ve bebegin tulumunu bir de sus kolonyasini ayni yere yaptiriyorum ki kullanilan cicek susu ayni olsun. Tek mesele ben normal dogum yaparsam bunlari kim yerleştirecek. Cunki firmalar sadece sezeryan icim geliyormus gunu saati belli oldugundan. Kocami egiteyim diyorum
Yok canim bebek cikolatasi isimli site var facede saglam bir yer urunleride cok kaliteli ben memnun kaldim. Ama sut kizimin annesi haciseriften yaptirdi oda guzeldi ondanda memnun kaldi yani haciserif dusunuyorsan gönül rahatligi ile yaptırabilirsin.
Cok zor degil ki. Hersey hazir yapiliyor zaten. En onemli sey belli bir konsepti veya renk uyumunu yakalamak. Susleme urunleri belli.
Besik icin fiyonk cibinlik
Anne yatagi icim fiyonk bas kismina cicek falan
Ucan balon
Kapi susu
Ikram masasi cikolata serbet kurabiye kokulu tas veya kolonya.
Anne icin lohusa taci terlik
Bebek icin tulum sapka takimi
Hangilerini tercih ediyorsan onlari bir uyum ve konsept dahilinde yap.
Mesela ben ikram masasi ici pembe beyaz puantiyeli tabak, bardak ve pecete gordum tek kullanimlik. Balonlari da puantiyeli yaptirabilirim. Masada gold renginden sunumluk dusunuyorum. O yuzden balonlarin bazilarini gold metalik alabilirim. Anne basi cicegini pembe ve gold yaparim. Cikolatasini da pembe gold yaptiracam. Anne taci ve terligi bebek cibinligi kapi susu ve bebegin tulumunu bir de sus kolonyasini ayni yere yaptiriyorum ki kullanilan cicek susu ayni olsun. Tek mesele ben normal dogum yaparsam bunlari kim yerleştirecek. Cunki firmalar sadece sezeryan icim geliyormus gunu saati belli oldugundan. Kocami egiteyim diyorum
Ay ne guzel düşünüyor ins oylede olur.benimki de doğsun da sen güne git biz kızımla evde takılırız hesabı yapıyor
emzirmelerin arası 2 saat falan oluyor ya
emzirirsin 2 saat sonra gelirsin eve biz kızımla evde otururuz diyor
Ay ne guzel düşünüyor ins oylede olur.
Oo kizlar süsler gecelikler hersey konusulmaya baslanmis modeller atilmis ne guzel...ben size birsey sormak istiyorum hastane liste veriyormuş gerci ama anne valizinde neler olmasi gerekiyor doguma giderkrn bna bir yazar mısınız ?
Iste bu tarz pleksi yada kece düsünuyorum bende ogluslarimaBunu kuzenim yaptırdı aynanın üzerinde koruma var burda abi ve gelen bebişin adı odalarına astı güzelde oldu ve 65 tl idi sanki
Bu arada hayirli olsun canim bende cicekli takimi emzirme sutyen ve atleti birde hamile tayti 145 glhe aldkm yarjn veya diger gun gelir insallahCanim buraya attigim takimlari aldim. Birinin bejini digerinin pembesini alacam demistim ya. Onlari aldim. Lohusam.com dan.
Annişler bizde yavaştan başladık alışverişe. E bebek kampanyasını değerlendirelim dedik. Biberon, emzik, alıştırma bardağı ve banyo küvetini aldık üstüne kıyafetleri de hediye çeki ile aldık. Herşeyi 6-9 ay alıyorum küçük birşey almıyorum
her dediğini kaydettimeğer zor gelirse yaa durmaz bakamam derse
dediklerini dinleticem ona
EN iyisini yapıyorsun cnm bana da cok şükür suyu iyi dedi agzım yandığı için bu konuda suyu ihmal etmemek lazım etkısı olmasa olur bende senın yaptığın yöntemi uyguluyorum .Ben söyledim canım çözümü o şekilde buldum uzandığımda bile yanıma alıyorum sürekli gözümün önünde oldugu için yudum yudum alıyorum. Şimdilik çok şükür doktor suyun yeterli dedi bj sayededir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?