2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tshirt yapicam zaten canimda sorunda o iste ikiside erkek ve tek bi oda yapicam onlara o yuzden kararsiz kaldim

ben bunlar ıcın bır organızsyn sırketı fıyatı sordum
3500 dedıler:)

ıstanbulkdaysan gelırız bızden bırı ne olcak yaparız ıkı dkka da herseyı
sen dogurda hayırlısıyla sen yatagında yatarken tarıf etsen hemen yaparlar zaten:)

Bende arkadaşıma yaptırmıştm bebek çikolatası sıtesinden
herkesde hacı şerif dedi o zaman hiç bildiğimden şaşmadan aynısına yaptırayım yine teşekkürler

ben evde masayı hazırlayıp resim çekip kuzenlerime falan atıcam
malzemeleri götürünce illa biri gelip yapar resme göre
normal olursa sancılar arasında beklerken belki ben hazırlarım
annem normalde yapar becerir ama kızı sancı çekerken falan yapamaz aklı bende olacağı için diye düşünyüorum

bende gümüş detaylı sebilim ve tepsilerim hazır hatta
dur resim atayım :)
balon istiyorum ama son dakika şişerecek yer bulamayabiliriz diye vazgeçebilirim
bi de patlayacağı tutar falan

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-03-28 at 16.09.51.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 89
benimki de doğsun da sen güne git biz kızımla evde takılırız hesabı yapıyor
emzirmelerin arası 2 saat falan oluyor ya
emzirirsin 2 saat sonra gelirsin eve biz kızımla evde otururuz diyor
Ay ne guzel düşünüyor ins oylede olur.

Oo kizlar süsler gecelikler hersey konusulmaya baslanmis modeller atilmis ne guzel...ben size birsey sormak istiyorum hastane liste veriyormuş gerci ama anne valizinde neler olmasi gerekiyor doguma giderkrn bna bir yazar mısınız ?

ANneler selam sağlık ocağına gittim bugün hem kan verdim hemde asimi oldum, bu arada cinsiyetmi sordu hemşire kız diyince tavuk yemememi söyledi hatta hamilelik boyunca hiç yeme dedi cok hormonlu olduklarından kız çocuklarının ileride erken adet görmelerine kadar etkisi varmış ben hamileliğimde yemiyorum zaten tiksindigim icin tavuktan. Bilemedim kızı olacaklar belki dikkate alırlar, yada araştırırlar.

Oo kizlar süsler gecelikler hersey konusulmaya baslanmis modeller atilmis ne guzel...ben size birsey sormak istiyorum hastane liste veriyormuş gerci ama anne valizinde neler olmasi gerekiyor doguma giderkrn bna bir yazar mısınız ?

ben bu listeyi kaydetmiştim kendime
KENDİNİZ İÇİN;

• Hareket etmenizi engellemeyen ve sizi terletmeyen, rahat ve bol kıyafetler-en az 3 kez üzerinizi değiştirmeniz gerekebilir.

• 2-3 adet destekleyici sutyen (Hem normal hem de emzirme sutyeni) Unutmayın, doğumdan sonra göğüsleriniz normalden daha büyük olacak

• Yaklaşık 24 adet süper emici ped (Hastanenizde ne kullanıldığını öğrenin, tek kullanımlık ve külot tarzında olanların kullanımı daha kolaydır ve hijyeniktir)

• Göğüs kalkanı (Tercihen)/Göğüs pedi (Memeye yapıştığı için canınızı yakabilir)

• Diş fırçası, diş macunu, saç fırçası, sabun, deodorant ve diğer kişisel hijyen malzemeleri

• 5-6 adet külot: Pamuklu ve yüksek belli olanlardan…

• Havlu

• Rahatlamanızı ve zaman geçirmenizi sağlayacak şeyler: Kitap, dergi, müzikçalar, CD vb.

• Daha rahat emzirebilmeniz için önden açılan bol gecelik veya pijamalar

• Sabahlık ve kaydırmaz terlik

• Eve giderken giymek için bol ve rahat bir dış kıyafet

• Doğum sonrası için makyaj malzemeleriniz ve bakım ürünleriniz

BEBEĞİNİZ İÇİN:

• En küçük boy çocuk bezi (1 paket)

• Islak mendil (yenidoğana uygun olmalı, alkol-paraben içermemeli)

• Zıbın (3 adet)

• Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)

• Şapka(2 adet)

• Patik (2 çift)

• Çorap (3 çift)

• Eldiven (2 çift)

• Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)

• Bebek battaniyesi (1-2 adet)

• Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)

• Bebek mendili (Bol miktarda)

• Önlük (3-4 adet)

• Kirli çamaşır torbası (1 adet)

• Hastaneden çıkarken bebeğinizi taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası

• Yenidoğana uygun araç koltuğu

Bunu kuzenim yaptırdı aynanın üzerinde koruma var burda abi ve gelen bebişin adı odalarına astı güzelde oldu ve 65 tl idi sanki

Annişler bizde yavaştan başladık alışverişe. E bebek kampanyasını değerlendirelim dedik. Biberon, emzik, alıştırma bardağı ve banyo küvetini aldık üstüne kıyafetleri de hediye çeki ile aldık. Herşeyi 6-9 ay alıyorum küçük birşey almıyorum

Eklentiler

• 375CB941-F5CB-4859-B3AE-2E4CBE871272.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 89
Canim buraya attigim takimlari aldim. Birinin bejini digerinin pembesini alacam demistim ya. Onlari aldim. Lohusam.com dan.
Bu arada hayirli olsun canim bende cicekli takimi emzirme sutyen ve atleti birde hamile tayti 145 glhe aldkm yarjn veya diger gun gelir insallah

iyi günlerde kullan
bana uzun kollu al badileri dediler yaa
sen askılı almışsın bnede mi öyle alsam ki
ama 6-9 tam kışa gelecek sanki

EN iyisini yapıyorsun cnm bana da cok şükür suyu iyi dedi agzım yandığı için bu konuda suyu ihmal etmemek lazım etkısı olmasa olur bende senın yaptığın yöntemi uyguluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…