2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geçen hafta Gürcistan’da gittiğim dktr bebeğime 670 gram demiş ti Bugun burda 600 gram dedi hem üzüldüm oğlum hiç kilo almadı diye
Bence normal canım benimki 2 hafta önce 450 gramdı sen benden 1 hafta öndesin benimki daha zayıf dr çok iyi dedi. Yarın gene kontrolümüz var karşılaştırırız için rahat etsin fit oğluşlarımız olacak daha ne :))

Merhaba kızlar, nasılsınız? Bu aralar hiç telefonu elime alamadım. Bugün rahat rahat takılırım dedim kızlarla, o da olmadı. Şöyle ki, dün akşam polikliniğine randevu aldım, sabah gittim hem idrar testi yaptırdım (bakteri 33) , hem detaylıya gün aldım cumaya. Öğlen yine hastaneye gittim sonucu aldım medikabildeki doktoruma götürdüm hem söyledim ona cumaya devlette, pazartesiye sonomarda randevu aldım diye. Cuma günü sonuçları bana getir dedi, eğer iyi yaparlarsa özele gitmene gerek kalmaz boşuna masrafa sokmayalım şimdi seni dedi. Çok tatlı doktor amcam var vallahi

Senin kaç haftalıkken 450 gr cıktı canm?

Herkese iyi aksamlar kızlar, dünden beri benim kızın ishaliyle urasiorum karın ağrısı var agliya agliya tuvaletini yapıyor sivi ypio ama yine aciyo diyo uff valla sistim bu hastalklardan bi grip bi bu yarın doktor yolu gorunuo bana galiba poposuda kasinio gibi bide internetten falan baktim kil kurdu falanda böyle şeylere sebep olurmuş ağrılı ishal kaşıntı yanma falan korktum biraz uffff

Geçmiş olsun canım
Kurt ilacı veriyormusun? Ben altı ayda bir kontil veriyorum, bir kerelik zaten, bir de 14 gün sonra tekrar veriyorum , 6 ay tamam

O otekivenus gecmis olsun. Ne oldu kendini mi yordun. Daha once kanaman var miydi. Plasenta buyurken etrafinda kanama yapar normalde. Vucut genelde emiyor. Belki emilmeyen kisim azicik gelmiştir. Dinlen bakalim insallah devam etmez

Ben ebebekten çok tatlışlar aldım bugün kızlar. Stresli geçti kaç günüm , biraz moral olsun diye çorapcıklar, bodicikler aldım

Geçmiş olsun canım
Kurt ilacı veriyormusun? Ben altı ayda bir kontil veriyorum, bir kerelik zaten, bir de 14 gün sonra tekrar veriyorum , 6 ay tamam
Ayh canım kurt falan hiç görmedim poposunda, ama 5 aydır falan ama sürekli külotum popoma girio diyo ben kulot rahatsz etti gibi dusundum değiştirdim ama hepsini ama yine devam etti belkide kasindigi için rahatsız oluo, bu 2 gundurde rahatsizlaninca aklıma gldi kurt fln olmasın diye ishal ağrı yanma vs . Senin kizda kurt cikmsmydi cnm

Benimde 1 hafta önce normalde canım reglime göre yumurtalama göre ben öyle 70 gram az çıktı diye 1 hafta oldu ozaman 670 hadi yanlış baktı 600 1 hafta hiç almadı diyemi şettim ama ben sanırım hamile gibi beslenmiyorum:) öyle fındık ceviz falan yediğim yok burda annemlerde sen hiç birşey yemiyorsun deyip durdu:)

O otekivenus gecmis olsun. Ne oldu kendini mi yordun. Daha once kanaman var miydi. Plasenta buyurken etrafinda kanama yapar normalde. Vucut genelde emiyor. Belki emilmeyen kisim azicik gelmiştir. Dinlen bakalim insallah devam etmez

Sağol canım yok hiç kanamam olmadı hergun yuruyorum eskiye göre hareket oranım artti birde su icmedim bugün bilmiyorum o etki eder mi ama şuan birdaha yok bebekte birkaç hareket etti inşallah devam etmez

2 yaşındayken kreşe gidiyordu, bir ishal bir kabızlık, bir iştahsızlık derken doktor arkadaşım önerdi. Çocuk lazımlığa gidiyor dedim olsa görürdüm hani. Sen ver dedi. Verdiğimin ertesi günü neler gördüm neler. Çocuk kendine geldi vallahi

Canım senin zaten haftana göre çok değil mi kilosu? İnternette yazılanlara göre epey iribir bebek çıkıyor değil mi?

Yok yavrum kanamam yok çok ufak kahve renkli akintim oldu ama çok endişelendim şuan hersey normale döndü bakalım kontrol ediyorum sık sık
Olur onlar, kılcal damarlardan kaynaklıdır inşallah. Kırmızı olunca tehlikeli canım. Yatış yap bir süre geçer canım, geçmiş olsun

Benim de doktor bu gun 500 gram kilosu iyi dedi normalde ne kadar olmasi gerekirki

İnternette bant ypstirn labaratuvara götürün vs yazio ztn bnde bişi görmedim ama gece bi bakıcam iç camasirina yarinda ishali geçermı bilmiorum ama dr a giderim oda sanırım sikayete göre yonlendirir biZi bilip bilmeden ilaç kullananam

Carters genelde dar kaliptir. Yani 9 aylik aldigini 3 ayda giydirirsin. 3 aylik olani yenidoganda. Ona gore bir beden buyugunu ve mevsimini dusunmek lazim
Bunu onceden bilsem iyi olacakmis o zaman newborn la 6 ay bir iki tane hep uc ay aldim

Bunu onceden bilsem iyi olacakmis o zaman newborn la 6 ay bir iki tane hep uc ay aldim
Carters bende ayı ayına geldi canım. Amerikadan sipariş ediyordum ben de. Sen ordasın hazır. Gymboree ve crazy8.com öneririm. Onlar daha biraz iri kalıp. Gymboree renkli olduğu için çok güzel, kalitesi cartersin üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…