2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerdeeee kendisi yapmiyor banada yaptirmak istemiyor ogluma herseyi almisiz da yeni doganda onunkilerle idare edecekmis hahayt babalarinin parasini yemek icin diyor galiba cok bekler adan zye daha cok alicam bunada
Aynen canım içinde hiçbirşey bırakma al çatlasın patlasınlarr

Benim küçük kızımda bu hafta hep popom kaşınıyor diye ağladı ,ben de ayni sen gibi çamaşırlarını değiştim, ılık su ile temizleyip kremledim ama sürekli aynı şikayet devam etti. Geçen akşam annem geldi onun yanında da yaptı, annemde domates yedi mi dedi evet dedim, bu hafta gerçekten de çok fazla minik domateslerden yedi o yapmıştır verme dedi. İki gündür yemiyor azaldı hatta bugün hiç kaşınıyor demedi.

Dogrudur cnm ama doMates çok yemio bizimki arada khvaltida zorla yediriyorum ama ıshalde olunca parazit gibi dusundum yarın durumuna göre gidicem dr a.

Bende öyleyim ya sabah ballı süt ve vitamin habıyla benim oğluşum ayakta duruyor. Bende hiç beslenemiyorum sadece domates yemek istiyorum oda mevsimi değil zararlı zararlı besleniyorum işte

Güzel haberlerini ve anlatmanı bekliyorum canım. Dr neye baktı, nelere önem verdi ve s. Benimki 3 gün geriden geliyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…