2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6-9 ve 9-12 ay uzun sure giyiliyor kaliteli seyleri ben o aylara alicam sahsen :)) en azindan onca laraya degsin carters da begendigim seyler var zaten ordan vericem siparis ama bunlar icinde bi dogsun oyle alayim diyorum kilosunu goreyim bi tosuncuk olursa zor olur :)

Bende hayretle bakıyorum 2 3 4. Cocugunu dünyaya getirenlere. Nasıl zor geliyor hersey gözüme hamileliği dogumu sonrası nasıl basarmıski bu insanlar diyorum

Bende o kafadayım. O aylar daha uzun giyiliyormüş. Carters da cok şeker seyler var bayıldım bende sahsen

Bende bir çorap bile almadım kv herseyi almış bile bir eksiği yok yatagı odası haricinde

Bende pijamalrdan baska bisey almadim bi tanede zibin hic bjseyi yok yavrunun ayrintili usgyi bekliyorum birde 7 aylik olunca toplu yaparim diye dusundum. Kiz senin kv sana alacak ne birakmis ki alacaksin masallah
Bişey bırakmadı saolsun

Demek ki hepsi aynı bu veletlerin :) hareketleniyor kamerayı açıyorum tık yok, babası elini koyuyor anında hareket kesiliyor ama bir kere yakaladım elimde kanıtı duruyor sıpanın:)
Ne güzelll darısı benim basıma

Canim hergun bir olmazki sen simdi evhamlandin ya sana oyle geldi rahat ol ben 20 hafta pedle gezdim kanamam o dereceydi kizim suan yaramazlik pesinde 15 aylik oldu :) kahveyi kanamadan bile saymiyorlar kahve kan eski kan zaten rahatla

İnşallah bir sorun yoktur ruh halim hiç iyi değil şuanda Allah'ım evlatlarımıza sinamasin

Ben son doğumumu Acıbadem’de yaptım kızım doğdu giydirdiler getirdiler. Bir bez bile kullanmadım. Hatta çıkış yapılırken bir bebek çantası hediye ettiler , içinde Acıbadem takımı küçük battaniyesi bez şampuan krem gibi küçük parçalar vardı.Hasta bezini de onlar veriyor. Mama takviyesini sorarak onlar veriyor. Ben sadece fotoğraf çekimi için götürdüğüm kıyafeti giydirdim o kadar.Bebek ağlıyor hemşireyi çağırıyorsun sanırım kaka yaptı bakar mısınız diyorsunuz hopp bebek gidiyor temizlenip geri geliyor
Ama kendime 2 gecelik 2 pijama götürdüm hepsini kullandım orda çünkü sezaryen sonrası çok fazla terledim habire üzerimi değiştirdiler. İki gece kalınıyor 4 takım anca yetti.

Carters genelde dar kaliptir. Yani 9 aylik aldigini 3 ayda giydirirsin. 3 aylik olani yenidoganda. Ona gore bir beden buyugunu ve mevsimini dusunmek lazim

Kızlar geçen hafta Gürcistan’da gittiğim dktr bebeğime 670 gram demiş ti Bugun burda 600 gram dedi hem üzüldüm oğlum hiç kilo almadı diye

Bende kendime birsey almadim bilerek daha zaman cook.simdiye kadar 4 kilo aldim oda sadece göbeğim arkadan bakan hamile olduğumu anlamiyor o yuzden ileri aylarda alicam kendime kilo durumuma göre belki coşup fazla kilo alirsam aldigim elimde kalmasin diye dusundum
Kendime hastane icin alicam zaten sadece evde gecelikle oturmam ben

Kizlar uzaktan takip ediyorum sizi cok katılamıyorum gündüz is yoğunlaştı artik aksam da eve gel yemek vs zamanim olmuyir okumaya calisiyorum.
Bugün ilk defa hareket ederken karnimi izledim disarda gorulebiliyormus artik inanamadim cok güzel bir duyguymuş

Ohh ne güzel bakım ürünlerinide almış mı? Sampuan kremtırnak makası biberon vs onlarıda almış mı?
Onlarda başkasından hediye geldi bebek yagları kremi biberonlar tarak ne ararsan var şanslı oğluşum biz alamıyoruz hediye geliyo çok şükür

İlk torun ondandır inşallah. Aynen canım yemeye gelince yiyor yapsın
Nerdeeee kendisi yapmiyor banada yaptirmak istemiyor ogluma herseyi almisiz da yeni doganda onunkilerle idare edecekmis hahayt babalarinin parasini yemek icin diyor galiba cok bekler adan zye daha cok alicam bunada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…