2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy benimkide erkek pipisine poşet geçirmek lazım Allahtan tecrubeliyim bencede fazla olsun az olmasın ilk başlarda çok kıyafet değişiyo ister istemez
Ya rabbi yine geliyor çişliler benim oglana acil tuvalet öğretmem lazim 2 b.kluyla ne yaparim yoksa

Kızlar acil birşey sorucam 50 kuruş kadar kahverengi akintim gelmis doktoru aradım dinlen vs dedi ama korktum yaşayan varmi
Parlak kirmizi olmadigi ve pedi doldurmadigi surece surece endise etme ama tabiki dinlen hareketlerinede dikkat et olabiliyor bu tarz seyler

sanırım burada bebeğine tek bir şey olmayan bir tek ben varım. Kendim için bile hiç bir alışverişe başlamadım sabahlık gecelik pijama vs. Ne alacagıma doğru dürüst karar bile vermedim. Tecrübesizlikten heralde bu... Kayınvalide 6 aylıkken çıkar alırız ben herşeyini dedi. Elimi kolumu bağladı. O alacakken bende bir şey almayayım dedim.

Benim doğum çantasını bırak oğluşuma bir çorap dahi almadım daha
Bende pijamalrdan baska bisey almadim bi tanede zibin hic bjseyi yok yavrunun ayrintili usgyi bekliyorum birde 7 aylik olunca toplu yaparim diye dusundum. Kiz senin kv sana alacak ne birakmis ki alacaksin masallah

Yani canim mantikli olan o ben tek tek begendigimi aldim ama bebge bi zibindan baska bisey almadim 7 aylik olmasini bekliyorum bende hayirlisiyla insallah

Demek ki hepsi aynı bu veletlerin :) hareketleniyor kamerayı açıyorum tık yok, babası elini koyuyor anında hareket kesiliyor ama bir kere yakaladım elimde kanıtı duruyor sıpanın:)

Yok yok canim bende varim yalniz degilsin ama baslayacagim yavastan. 6. Ay ideal ama daha fazla gec kalma cunku yikamasiydi utulemesi kaldirmasiydi kucuk kucuk esyalar zor oluyor ama yardim edenin yapacak olanin varsa amenna benim yok o yuzden 30 u devirmeden halletmem lazim zorlanmamak adina.

Birde dısarlrda gezinmesi de zor gelecek eskisinden daha fazla yorulacağız sanki. 30 dan sonra yatıp dinlemmek lazım zaten bol bol. İlk etapta neler alacaksın canım sen

Yardım eden olmaz ailem bu şehirde değiller ben ufaktan hallederim yavaş yavaş

Parlak kirmizi olmadigi ve pedi doldurmadigi surece surece endise etme ama tabiki dinlen hareketlerinede dikkat et olabiliyor bu tarz seyler

Yok çok azdı kahveydi ama çok korktum doktoru aradım dinlen dedi hareketide bugün çok değil bilmiyorum hala endişe ediyorum çok nadir hareketi

Kizlar dun Carter's i yagmalamis olabilirim guya sitesine sadece bakmak icin girmistim fikir olsun diye mayistan sonra baslayacaktim.. sepete attikca attim biraz abartmis olabilirim kargomuz gelsin atarim resimlerini :)...

Bide bende yanma hissi oluyordu doktorum ilactan ziyade cranberry juice ic dedi ve gercekten ise yaradi hatta bununla ilgili bilimsel yayin falan varmis.. turkiyedeki karsiligi kizilcik suyu aklinizda bulunsun kizlar enfeksiyona iyi geliyor

Kızlar çok giremiyorum biraz okudum ne güzel alışverişler yapılıyor süslemeler konuşuluyor :) ben de hastanede süsleme kısmını en az şekilde yapıcam sanırım daha nerede Doğum yapacağım bile değil tıpta da olabilir özelde de hocamın çalışma durumuna bağlı biraz karışık durumlar ama özelde yaparsam biraz daha abartabilirim süsleme işlerini :)
Doğum falan hiç düşünmemeye çalışıyorum aslında ilk hedefim Allah izin verirse sağlıkla 28 haftayı geçirmek 3. 4. Çocukları doğuranları da gerçekten takdir ediyorum Allah güç kuvvet versin ben birinciyi bile sağlıkla doğurursam dünyalar benim olacak Dün eşim bana dedi ki “ sen bir çocuğumuzu doğur sonra büstünü yaptırcam “

Yok çok azdı kahveydi ama çok korktum doktoru aradım dinlen dedi hareketide bugün çok değil bilmiyorum hala endişe ediyorum çok nadir hareketi
Canim hergun bir olmazki sen simdi evhamlandin ya sana oyle geldi rahat ol ben 20 hafta pedle gezdim kanamam o dereceydi kizim suan yaramazlik pesinde 15 aylik oldu :) kahveyi kanamadan bile saymiyorlar kahve kan eski kan zaten rahatla

Birde dısarlrda gezinmesi de zor gelecek eskisinden daha fazla yorulacağız sanki. 30 dan sonra yatıp dinlemmek lazım zaten bol bol. İlk etapta neler alacaksın canım sen
Bu aksam kizkmla aydas arkadasimin oglu var o kuculenlerini bana saklamis ondan alip eksiklerine bakicam:) onceligim ilk etapta giyebilecegi seyler yani 3-6 aydan yukari oglum dogmadan birsey almayacagim kizimdan tecrubeliyim mevsimine uymuyor yada kilosuna uymuyor giyme firsati olmadan kuculuyor. Hastane cikisi almayi dusunmuyordum ama bir takim alicam numunelik. Atletleri askili alicam sonucta her halukarda icine giyecek zaten kisinda lazim yazinda. Ama ozetle hicbirseyi cok almayı düşünmüyorum. Lazim oldukca alacagim kizim 40 günde 2 kilo aldi bircok seyi giydirmeye firsatim olmadi uzuldum acikcasi.

Birde sana nacizane tavsiye ayakli pijama yada tulum cok alma boy hizli uzuyor ayaksiz olsa bir dure daha giydirebilecekken malesef kaldirmak zorunda kaliyorsun.

Benimde 2 arkadasım verdi erkek kıyafetlerini geçen onları ayırdım. Ay ay ayırdım neyi var nesi yok gördüm. Genelde büyük şeyler. Bende abartmıcam çünkü çok hediye gelecek. En grekli ne varsa ilk etapta alayım diyorum. Sonra çok orjinal çok kaliteli bir kaç patça alırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…