- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.641
Geçmiş olsun canım. Kramplara karşı uyarıyorlardı bu haftalarda ilk senden geldi. Bağlar da uyuduğun yerde niye kopsun canım. İnşallah tekrarlamaz canımsağol canım
yok kramp gibi değil
sinir sıkışması mı desem
damar damar üstüne mi bindi desem
internete bakınca bağlarım kopmuş zaten :)
doktora da gitmek istemiyorum sonuçta film çekmeden ne olduğunu anlamıcak topal bi gün geçircem bakalım akşama yine masaj falan rahatlar herhadle
canım ben kırkı çıkana kadar içe zıbın giydiricem üstüne çıt çıtlı bady en üste de artık havanın çocuğun durumuna göre bi uzun kol ya da kısa kol üst giydirmeyi düşünüyorum altına da yenidoğan ısısını kendi ayarlayamadığı için ince bi iç don giydiricemKızlar size birşey sorucam şimdi ilk ay için havalar gündüz sıcak olucak ya kısa kollu body mi giydiricez yoksa tek bir tane uzun mu bilemedim siz kısa kollu aldıysanız kaç tane aldiniz
Şuanda bir tane yarım kollu bodi yenidoğan var bende canım. Üstüne ince kollu giydiririm herhalde. Aslında sadece bir pamuklu uzunkollu yetiyor da, hoşuma gitti diye aldım. On gün filan kendi ısılarını dengeleyemiyorlar diye kendimizden bir tık kalın giydirecez canım.Kızlar size birşey sorucam şimdi ilk ay için havalar gündüz sıcak olucak ya kısa kollu body mi giydiricez yoksa tek bir tane uzun mu bilemedim siz kısa kollu aldıysanız kaç tane aldiniz
Ya bak ben hep dikkat edeyim türkçe karakter olayına demiştim ama uçmuş gitmiş aklımdan. Özgü yü hiç söyleyemezler yahuuruh halime gmre değişiyor ya
ilk tanıdığmda çok sevdim sonra bişiler bişiler
ama şeytan tüyü olan bi insan tanıyınca illa sevdiriyor kendini
bende türkçe karakter istemiyordum isimde
benim evlenmeden önce adımda soyadımda da yoktu hiç
evlendim soyadım 4 harfli 3 ü türkçe karakter
kızıma isim seçerken en azındna adında türkçe karakter oolmasın ki ilerde sorun yaşamasın dedim
soyadına yapacak bir şey yok
Maşallah . Hepsinimi hediye getirmiş? Bebek araban güzel canım, güle güle kullanırsın inşallah. Aynısının kırmızı yerleri altın sarısı olanını geçen gün metroda gördüm gayet rahat kullanıyordu anne.bunları da arkadaşım almıştı gelmiş dün verdi eve getirdik
bir de cibinlik uyku seti var onun resmini bulamadım Eki Görüntüle 2133175 Eki Görüntüle 2133177 Eki Görüntüle 2133178 Eki Görüntüle 2133183 Eki Görüntüle 2133184
Geçmiş olsun canım. Kramplara karşı uyarıyorlardı bu haftalarda ilk senden geldi. Bağlar da uyuduğun yerde niye kopsun canım. İnşallah tekrarlamaz canım
Ya bak ben hep dikkat edeyim türkçe karakter olayına demiştim ama uçmuş gitmiş aklımdan. Özgü yü hiç söyleyemezler yahuune yapsak acep
İyi canım. Benim 20+6 365 gr dedi iyi dedigünaydın kızar i,mdi hastaneden geldim 19 hafta 4 günlüğüm bebeğim 22 cm ve 320 gr nasıl degerler iyimi doktor biraaz az ddedi
Şuanda bir tane yarım kollu bodi yenidoğan var bende canım. Üstüne ince kollu giydiririm herhalde. Aslında sadece bir pamuklu uzunkollu yetiyor da, hoşuma gitti diye aldım. On gün filan kendi ısılarını dengeleyemiyorlar diye kendimizden bir tık kalın giydirecez canım.
Maşallah . Hepsinimi hediye getirmiş? Bebek araban güzel canım, güle güle kullanırsın inşallah. Aynısının kırmızı yerleri altın sarısı olanını geçen gün metroda gördüm gayet rahat kullanıyordu anne.
Baran rusca koyun demek, biri anlamadığı zaman bu ifadeyi kullanırlar, ileride çocuk yurtdışına çıkarsa sorun olmazmı canım?Ben BARAN ve BORAN olabilir diyorum benimkilere bakalım
Ee maşallah elinden baya baya geliyo bu işler seninn. Bakalım kendine neler yapacaksınaynen o aldı sağolsun :)
bende ona zamanında bekarlığa veda baby showe yaptmıştım
hatta bi kaç resim atayım fikir olur belki size de :)
daha resim çok da :) masadan olan resimleri atmak istemedim
Hahaaa zaten babasına dedim kıvanç koyalım mı. Diyor Kıvanç Tatlıtuğ için mi ?kıvanç koy kız yakışıklı olsun
Çok güzel şeyler yapmışsın sen de canım. İnce düşünüp uğraştığın çok belliaynen o aldı sağolsun :)
Dur bakim ikisinden biri olacak gibi ama hamilelik ten dengesizlik yaşadığım için değişmez inşallahBen Kıvanç ismini daha çok beğendim canim
benim de aynıydı 325 gram..doktor gelişimi iyi diye vitamin gereği görmedi düşün :) bence gayet iyigünaydın kızar i,mdi hastaneden geldim 19 hafta 4 günlüğüm bebeğim 22 cm ve 320 gr nasıl degerler iyimi doktor biraaz az ddedi
Soğuk yerdemisin canım? Ben bursa, buraya göre çok ama tabiki sen daha serin yerdeysen tam olur. Aslında yer çok farkediyorcanım ben kırkı çıkana kadar içe zıbın giydiricem üstüne çıt çıtlı bady en üste de artık havanın çocuğun durumuna göre bi uzun kol ya da kısa kol üst giydirmeyi düşünüyorum altına da yenidoğan ısısını kendi ayarlayamadığı için ince bi iç don giydiricem
Dur bakim ikisinden biri olacak gibi ama hamilelik ten dengesizlik yaşadığım için değişmez inşallah
Ellerine saglik ne guzel olmusaynen o aldı sağolsun :)
Magnezyum uyuşmalardan dolayı yazmıştı bana , .çok faydasını gördüm, sabahları kalktığımda telefonu elime almak için bekliyordum bir süre parmaklarım açılsın diye. 2-3 günde onlar kayboldu, 15 gün içtim, günde bir kınık içme şartıyla bıraktımben hiç okumamamışım ondan çok panikledim
bundan sonra olursa okadar korkmam herhalde
bi arkadaşta her gün bi avuç kabak çekirdeği ye dedi magnezyum içerdiği için kasları da rahatlatıyormuş sanırım
Magnezyum deposudur
Kabak çekirdeği, yedi önemli makro mineralden biri olan magnezyum açısından son derece zengin bir besindir. İki çorba kaşığı kabak çekirdeğinde 74 miligram magnezyum bulunur, bu da günlük magnezyum ihtiyacımızın yüzde 25’ini karşılamaktadır.
Magnezyum ise vücudumuzda gerçekleşen 300’den fazla enzimin reaksiyonunda önemli görevler üstlenir. Bu görevlere yemeğin sindirilmesi ve yağ asitleri ile proteinlerin sentezlenmesi de dahildir. Kasların sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için magnezyumun olmazsa olmaz bir rolü vardır. Ayrıca kemik sağlığına da oldukça yararlıdır.
içine sindiyse çok da düşünme :)
en fazla yurtdışına giderse
orada farklı isim kullanır :)
çok beğeniyorum bu ismi :) erkek olsaydı benimde seçeneklerim arasında olurdu :)Biz Alparslan da karar kıldık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?