2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Kramplara karşı uyarıyorlardı bu haftalarda ilk senden geldi. Bağlar da uyuduğun yerde niye kopsun canım. İnşallah tekrarlamaz canım

Kızlar size birşey sorucam şimdi ilk ay için havalar gündüz sıcak olucak ya kısa kollu body mi giydiricez yoksa tek bir tane uzun mu bilemedim siz kısa kollu aldıysanız kaç tane aldiniz
canım ben kırkı çıkana kadar içe zıbın giydiricem üstüne çıt çıtlı bady en üste de artık havanın çocuğun durumuna göre bi uzun kol ya da kısa kol üst giydirmeyi düşünüyorum altına da yenidoğan ısısını kendi ayarlayamadığı için ince bi iç don giydiricem

Kızlar size birşey sorucam şimdi ilk ay için havalar gündüz sıcak olucak ya kısa kollu body mi giydiricez yoksa tek bir tane uzun mu bilemedim siz kısa kollu aldıysanız kaç tane aldiniz
Şuanda bir tane yarım kollu bodi yenidoğan var bende canım. Üstüne ince kollu giydiririm herhalde. Aslında sadece bir pamuklu uzunkollu yetiyor da, hoşuma gitti diye aldım. On gün filan kendi ısılarını dengeleyemiyorlar diye kendimizden bir tık kalın giydirecez canım.

Ya bak ben hep dikkat edeyim türkçe karakter olayına demiştim ama uçmuş gitmiş aklımdan. Özgü yü hiç söyleyemezler yahuu ne yapsak acep

Maşallah . Hepsinimi hediye getirmiş? Bebek araban güzel canım, güle güle kullanırsın inşallah. Aynısının kırmızı yerleri altın sarısı olanını geçen gün metroda gördüm gayet rahat kullanıyordu anne.

Geçmiş olsun canım. Kramplara karşı uyarıyorlardı bu haftalarda ilk senden geldi. Bağlar da uyuduğun yerde niye kopsun canım. İnşallah tekrarlamaz canım

ben hiç okumamamışım ondan çok panikledim
bundan sonra olursa okadar korkmam herhalde

bi arkadaşta her gün bi avuç kabak çekirdeği ye dedi magnezyum içerdiği için kasları da rahatlatıyormuş sanırım

Magnezyum deposudur

Kabak çekirdeği, yedi önemli makro mineralden biri olan magnezyum açısından son derece zengin bir besindir. İki çorba kaşığı kabak çekirdeğinde 74 miligram magnezyum bulunur, bu da günlük magnezyum ihtiyacımızın yüzde 25’ini karşılamaktadır.

Magnezyum ise vücudumuzda gerçekleşen 300’den fazla enzimin reaksiyonunda önemli görevler üstlenir. Bu görevlere yemeğin sindirilmesi ve yağ asitleri ile proteinlerin sentezlenmesi de dahildir. Kasların sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için magnezyumun olmazsa olmaz bir rolü vardır. Ayrıca kemik sağlığına da oldukça yararlıdır.

Ya bak ben hep dikkat edeyim türkçe karakter olayına demiştim ama uçmuş gitmiş aklımdan. Özgü yü hiç söyleyemezler yahuu ne yapsak acep

içine sindiyse çok da düşünme :)
en fazla yurtdışına giderse
orada farklı isim kullanır :)

Ozaman hem kısa hem uzun kollu almak lazım her duruma karşı

aynen o aldı sağolsun :)

bende ona zamanında bekarlığa veda baby showe yaptmıştım
hatta bi kaç resim atayım fikir olur belki size de :)
daha resim çok da :) masadan olan resimleri atmak istemedim

Eklentiler

• 13184_739379582849356_2849681062610636400_n.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 10411747_739378939516087_3959886580860348594_n.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 11083650_739379516182696_7570108428213669808_n.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 11124806_739379726182675_7834948502277123406_n.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 099.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 101.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 115.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 79

Ee maşallah elinden baya baya geliyo bu işler seninn. Bakalım kendine neler yapacaksın

Çok güzel şeyler yapmışsın sen de canım. İnce düşünüp uğraştığın çok belli

Soğuk yerdemisin canım? Ben bursa, buraya göre çok ama tabiki sen daha serin yerdeysen tam olur. Aslında yer çok farkediyor

Magnezyum uyuşmalardan dolayı yazmıştı bana , .çok faydasını gördüm, sabahları kalktığımda telefonu elime almak için bekliyordum bir süre parmaklarım açılsın diye. 2-3 günde onlar kayboldu, 15 gün içtim, günde bir kınık içme şartıyla bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…