2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pamir:) anlamı ne acaba
bır de ısım konusu cok celıskılı
ben Hira ıstıyorum
aaa cok guzel dıyen de var ne alaka dıyip begenmeyende
ama benım ıcıme sındı
en önemlısı senın ıcıne sinmesi
Dünyanın çatısı demekmiş. Ya erkek ismi o kadar zor ki anlatamam. Aynen bende şu isim nasıl diyorum kimisi güzel isme bile çok kötü gibi bakıyor . Önemli olan insanın içine sinmesi şimdilik bu 2 isime sıcağım

Günaydın kızlar. Bugun daha iyiyiz şükür kanama ve kasilma durdu dun aksamdam beri ama takibimiz sürüyor bugun cikarmiyiz belli değil henuz kizim cok ozledim aglamakliyim ilk kez iki saatten fazla ayri kaldik
Çok geçmiş olsun Allah hiçbirimize yaşatmasın sağlıkla doguralım inşallah. Ee neyden kaynaklanmış daha öncesinden ağrın sızın yokken birden kanamamı başladı

Anlamlarına göre karar verirdim ben olsam

günaydın kızar i,mdi hastaneden geldim 19 hafta 4 günlüğüm bebeğim 22 cm ve 320 gr nasıl degerler iyimi doktor biraaz az ddedi
Benimkide 19+5 te hemen hemen aynıydı ve doktorum süper demişti endişe etme bence

İnşallah canım çok sağol Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Kız burayı bırakıp nerelere gidiyon bide banlanıyon dur şurda kaybolma biyere. Benim kedim erkek olduğu halde kısırlaştırmışlar canım hiç baba olamadı oğlum
Gece öyle bir takılayım dedim ya :) :) yok yok buradan başka bir yere gitmem zaten. Ay yavrum kıyamam ben ona ne büyük haksızlık bu

Gece öyle bir takılayım dedim ya :) :) yok yok buradan başka bir yere gitmem zaten. Ay yavrum kıyamam ben ona ne büyük haksızlık bu
Aynen canım temmuzda 4 yaşına girecek ama daha büyük görünüyor kısırlaştırıldığı için yazık gerçekten

Tanıdığın özgü nasıl bi kişilik severmisin. Ben isimlerin kişiliğe yansıdığını düşünürüm hep. Nasıl bi izlenimi var sende

ruh halime gmre değişiyor ya
ilk tanıdığmda çok sevdim sonra bişiler bişiler
ama şeytan tüyü olan bi insan tanıyınca illa sevdiriyor kendini

Yurt dışında yaşadığım için pamir seçerdim anlamı çok güzel birde yazıldığı gibi okunur ç harfi gibi burda kullanılmayan harfler yok kibarda.

bende türkçe karakter istemiyordum isimde

benim evlenmeden önce adımda soyadımda da yoktu hiç
evlendim soyadım 4 harfli 3 ü türkçe karakter
kızıma isim seçerken en azındna adında türkçe karakter oolmasın ki ilerde sorun yaşamasın dedim
soyadına yapacak bir şey yok

Bende isim konusuni acayip takmış durumdayım bnm beğendiğimi esim esimin beğendiğini ben beğenmiyorum nolck blmiyom isimsiz kalacak yavrucak. Ya ismi snradan bgenmezsem diyw düşünüyorum... Sabirsiz61 nasil oldun cnm durum nedir?? Hbri olan varmi arkadaslar.

canım bana da haftasına göre böbreklerınde büyüme var dedı
ben de bırde plesanta sorunu vardı onla alaklı da olabılecgını dusunuyorum
doktorum ılerıkı haftalarda normalede dönecegını dusunuyorum dedı
ben de öyle düsünmek istiyorum acıkcası pek arastırmadım bu konuyu
pazrtesı kısmetse benım de randevum var bakalım neler olacak
inşallah ıkımzde de hıc sorun olmaz

canım benimde plasenta aşağıdaydı bayadır şuan biraz daha normale dönmüş neden kaynaklandığını hiç bilmiyorum genelde erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş bende raporu kendi doktoruma attım sık karşılaşılan bir durum kendiliğinden geçebilir dedi umarım ikimizinde biran önce normale döner.. Bende 2 hafta sonra gidicem doktoruma ozaman bir düzelme olur insallah seninde güzel haberlerini bekliyorum canım

Ben Kıvanç ismini daha çok beğendim canim

Kızlar size birşey sorucam şimdi ilk ay için havalar gündüz sıcak olucak ya kısa kollu body mi giydiricez yoksa tek bir tane uzun mu bilemedim siz kısa kollu aldıysanız kaç tane aldiniz

Sağol canım.
Sende tekrardan hoşgeldin. Ayrıca o konuda seninle aynı fikirdeyim kafamıza göre kimin üreyip üreyemeyeceğine karar veremeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…