2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerini görenler gözünüz aydın darısı başımıza
Nesrinay86 kadın doğumcuya randevu aldın mıu yönlendirdi
nasıl işliyor sistem bana randevu bulmak zor demişlerdi de

R leri ben hala çok baskın söyleyemem
ama beyaz gibi de konuşmuyorum genelde üstüne basmadıktan sonra sorun olmuyor
bi de küçükken r leri

wintersun senin polemiğini yesinler 2 paşa annesi

süt badem sutu vs asla ıcebılecegım seyler degıl
bana da gıttıgım dıyetısyen süt ıcemezsen bıle yogurt ye ayran ıc aynı gruba gırer demıstı
sen sımdı muz deynce bugun yanıma getırmıstım sımdı aklıma geldı onu cıkardım masamın uzerıne:)
unutmadan yıyeyım dıye

Gozun aydin canim ya darisi basima benimde 17 nisanda cok korkuyorum

Doktor randevum yaklastikca zaman geçmek bilmiyor sanki 25 gün gecti ama su son 10 gün yiyecek beni sanırım bir kere daha görüp bi sorunhn kalmadi sözünü duysam cok rahat edicem

Gözün aydın canım.
Sağol canım senin de gözün aydın çok şükür. Bende üniversite hastanesine gittim yaklaşık 15-20 dk sürdü ama yetti yani.
gözün aydın canım
benım de kısmetse pazartesı gunu randevum var
darısı basıma:)
Çok sağol canım amiinn inşallah darısı başına hayırlı haberlerle inşallah :)

Gözün aydin canim cok sevindimm.cok teşekkürler bu arada..

Biz kızımıza “Elisa” ismini koymaya karar verdik kızlar. Yanına bir isim daha düşünüyoruz iki isim olsun istiyoruz, isim ne kadar uzun olursa yıldızı okadar yüksek olur şansı çok olur derler buralarda. Peygamber efendimiz (s.a.v) de çocuğunuza iki isim koyun buyurmuş. Elisa nur, Elisa hira, Elisa ipek, Elisa Berrak bu isimleri düşünüyoruz karar veremedik sizce hangisi daha hoş geliyor?

Geçen de biri uzun isimlilerin ömrü uzun olur diye söyledi

dedim benim şimdiye ölmem lazımdı hepi topu 3 harf var adımda

elisa hoş bi isim ama yanına bilemedim ben

O zaman şöyle sorayım hocam hangi isim daha karakterli, dik duruşlu ve beni üzüp yıpratmaz acaba bi kaç tane öneri olursa lütfen

Aynen canım. Salıya randevu aldım, cumaya da gün verdiler canım.

Evet cnm . yani bende öyle oldu, senin dr un maşallahı var.

Nesrinay86 cnm ya bişe soracam bu detaylı ulturason 4 boyutlu olan mı oluyor. Ben bugün hastaneyi aradım sordum 4 boyutluyu mu soruyorsunuz dediler. Ek olarak sadece 10 TL ödüyorsunuz dediler. Şaşırdım. Yani 300, 350 gibi diye bişe tahmin ediyordum

Bunun altina bence herkes kendi dr una gore hareket etsin diyelim cunku biz dr degil hastayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…