2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Süt ürünleri mayalandığı zaman sorun teşkil etmiyor. Yoğurt, ayran ve kefir bolca probiyotik içerdiğinden özellikle bu dönemde bağırsakları da düzene sokar. Ama direkt süt içmek makul değil. Ben sütü çok severek içiyordum ama bir şeyler okuyup araştırınca yıllardır içmiyorum. Bu arada badem sütünü denedin mi bilmiyorum ama önyargılı olmamanı öneririm. Yapmaya üşeniyorsan da akşamdan 15 çiğ bademi suya koy sabah soyup ye ya da yanına al ara öğün yap işte vs.

Bunun altina bence herkes kendi dr una gore hareket etsin diyelim cunku biz dr degil hastayiz

Geçmiş olsun. Hastayız diyerek hamileliği kastetmiyorsanız tabi. Yazdıklarımdan hiçbirini zorla uygulamanızı isteyemem, sadece fikrinizin olmasını kendinize göre tedbirinizi almanızı istedim. Önlenebilir durumlar yüzünden sıkıntılar yaşamanızı istemiyorum.

O zaman şöyle sorayım hocam hangi isim daha karakterli, dik duruşlu ve beni üzüp yıpratmaz acaba bi kaç tane öneri olursa lütfen
Erkeklerde hep Ahmet, Enes, Emir, Ali.. bu isimlerde efendi, aklı başında öğrencilerim oldu. Kızlarda Defne, Zeynep, Yağmur... Ama bu isimlerle çok karşılaştığımız için genelleme yapması daha kolay olmuş da olabilir

Gözün aydın canım risk yok yani artık deilmi. Maşallah yavruya çok şükür büyüyorlar kuzucuklar.

Gözün aydın cimcimeyede maşallah fotoğraf yokmu prensesin

Renkli filan değildi canım. Makinesi biraz daha farklıydı ama ben orda boyut filan görmedim.

Yok şükür canım. Esas ondan rahatladım
Süper canım valla ben bir sorun yasamadım çok şükür ama sizlere üzülmekten kötü oluyorum. İnşallah tüm sorunlu olanların sorunu geçerde hepimiz artık alışverişe doğuma falan konsantre oluruz.

Bugün ilk defa göbişimin fotosunu cekeyim dedim. Çok özendim buradaki datlu göbüşlere. Benimki her zaman bende var olan göbek yahuuuu sanki çok yemisim de şişmiş gibi.

Benim minik kızım da aşağıdaymış.Yeni Yen'i kasık ağrım oluyor bir de çok sık WC'ye gidiyorum mesaneye baskı yapıyor.Erken Doğuma sebep olabilirmiş bu durum
Hadi ya bunu bilmiyordum insalalh sekil değiştirirler vaktiyle zorluğu önemli değilde erken Doğum vs riski varsa kötü, vaktiyle gelsinler sağlıkla insallah

Selam anneler ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran var mi ? Ben bugün yaptırdım cok şükür guzel
Geçti fakat biraz kısa sürdü gibi geldi birde doktor ultrason sonunda dedi ki, burda genel organlara bakıyoruz ama goremedigimiz bazı seyler olabilir, mesela el parmaklarını saymıyoruz kafa içini göremiyoruz vs vs gibi sizce bu normalmi ? Ayrıca özel bir doktora daha gitmelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…