- 1 Mart 2018
- 112
- 52
- 13
- 37
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.901
Ben de devlet hastanesinden ayrıntılı USGye ve perinatolojiye muayene oldum.Be kadar detaylı görebiliyorlar bilmiyorum.Bebeğinizin cinsiyetini sen öğrenebildiniz miSelam anneler ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran var mi ? Ben bugün yaptırdım cok şükür guzel
Geçti fakat biraz kısa sürdü gibi geldi birde doktor ultrason sonunda dedi ki, burda genel organlara bakıyoruz ama goremedigimiz bazı seyler olabilir, mesela el parmaklarını saymıyoruz kafa içini göremiyoruz vs vs gibi sizce bu normalmi ? Ayrıca özel bir doktora daha gitmelimiyim?
Gözün aydın canım. Ben de bugün devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçları dr uma götürdüm, benim için bunlar yeterli dedi. Arayıp özeldeki randevumu iptal ettim. Benim dr um özelde ama o konuda çok iyi, fazla masraflı işlere sokmuyor elinden geldikçe. Ben de sordum gideyimmi özele diye, burda şüpheli bir durum olsaydı gönderirdim dedi ama şuanda gerek görmüyorum. Diyelim ki bebek 6 parmaklı ne yapacağız dedi? Hiçbirşey. Önemli olan organlarının iyi olması, yutma, tuvaletini yapması ki onlara bakıldı dediSelam anneler ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran var mi ? Ben bugün yaptırdım cok şükür guzel
Geçti fakat biraz kısa sürdü gibi geldi birde doktor ultrason sonunda dedi ki, burda genel organlara bakıyoruz ama goremedigimiz bazı seyler olabilir, mesela el parmaklarını saymıyoruz kafa içini göremiyoruz vs vs gibi sizce bu normalmi ? Ayrıca özel bir doktora daha gitmelimiyim?
Olmaz heralde canım benim 11 sene ara olduğu İçin ben hiç hatırlamıyorum senin son reglim nezamandı24+3 de gitsem geç olmaz herhalde ilk hamilelikten hiç bişey hatırlamıyorum 5 yıl olmasına rağmen.
Canim ben unv hastanesinde yaptirdim. Beyin yapisi beyincik hipotalamus gibi seylere bakti sanki. Kalbe fetal eko yapti. Yani dort odacigi aort damari damardan kan gecisi falan onlara bakti. Detayliyi her kes ayni sekilde yapmiyor anlasilan. Fetal ekoyu rutin olarak yapti benim doktor ekstra birsey talep etmediler mesela. Ama wintersunda 2800 tl istemislerdi. Bana gore kendi doktorlarimiz veya radyologlar perinatologlar kadar iyi bakmiyor.Selam anneler ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptıran var mi ? Ben bugün yaptırdım cok şükür guzel
Canim bu gittiğim doktorda perinatog önce kadin Doğuma gittim o yönlendirdi, ayrıntılı ve taramaları perinatog yapıyor bu hastanede, ayrı olarak fetalCanim ben unv hastanesinde yaptirdim. Beyin yapisi beyincik hipotalamus gibi seylere bakti sanki. Kalbe fetal eko yapti. Yani dort odacigi aort damari damardan kan gecisi falan onlara bakti. Detayliyi her kes ayni sekilde yapmiyor anlasilan. Fetal ekoyu rutin olarak yapti benim doktor ekstra birsey talep etmediler mesela. Ama wintersunda 2800 tl istemislerdi. Bana gore kendi doktorlarimiz veya radyologlar perinatologlar kadar iyi bakmiyor.
Cok sağol canim. Bende özelden randevu almıştım aslında 350tl sonra vazgeçtim açıkcası masraf cok oluyor hem çocuk kardiyolojisi ayrı olarak bakıyor o yüzden gideyim dedim. Raporda bir cok şey yazıyor mesane böbrek vs gibi seyler gerçi uzun uzun baksa da ayni seyler yazar devlet olunca insan herşeyden nem kapıyor sanirimGözün aydın canım. Ben de bugün devlet hastanesinde yaptırdım, sonuçları dr uma götürdüm, benim için bunlar yeterli dedi. Arayıp özeldeki randevumu iptal ettim. Benim dr um özelde ama o konuda çok iyi, fazla masraflı işlere sokmuyor elinden geldikçe. Ben de sordum gideyimmi özele diye, burda şüpheli bir durum olsaydı gönderirdim dedi ama şuanda gerek görmüyorum. Diyelim ki bebek 6 parmaklı ne yapacağız dedi? Hiçbirşey. Önemli olan organlarının iyi olması, yutma, tuvaletini yapması ki onlara bakıldı dedi
Evet kız canim benim :) hayırlısı olsun senin de sonucun temiz değil mi ? Cinsiyet belli değil mi hala?Ben de devlet hastanesinden ayrıntılı USGye ve perinatolojiye muayene oldum.Be kadar detaylı görebiliyorlar bilmiyorum.Bebeğinizin cinsiyetini sen öğrenebildiniz mi
Ya aklimda varda tam isinamiyorum birde kocama isim begendiremiyorum.duyulmamis isimler e sicak bakmiyorZümra ismi çok hoşuma gidiyor bir kaç tane seçenekte mi yok aklında.
Yarin ctesi ama.bnm hafifleri biraz sikayetlerimYok canim yogun bir gundu firsat bulamadim. Ama kasik agrisi devam ediyor. Insallah yarin gidebilirim
Aynen benim de üç harfli ismim :) büyükler öyle söyleyince üzerine birde okuyunca böyle şeyleri direk iki isme yöneldik.Geçen de biri uzun isimlilerin ömrü uzun olur diye söyledi
dedim benim şimdiye ölmem lazımdı hepi topu 3 harf var adımda
elisa hoş bi isim ama yanına bilemedim ben
Canim ben hamile kalmadan once hep kizim olacakmis gibi geliyordu hep kiza hazirlamistim cevredekilerde hep bence kiz diyorlardi daha gecen hafta ogrendim erkek oldugunu ondan sanirim :)bana da hep kız ısmı zor erkek ısmı kolay gıbı gelırdı:) demekkı herkes tersını dusunuyor:)
Canim senin listeden elvini begendim ben :) hatta esime dedim nasil diye ama o pek sicak bakmadi. Aile konusuna gelince esimin ailesi ne isim koyarsak koyalim kesin bizim canimizi sikacak bir yorum yapacak gibi duruyor erkek tarafi olarak isim koymayi biraz kendilerine hak goruyorlar ondan esimi ismi aciklamamaya ikna etmeye calisiyorum dogunca ismi su diyelim diyorum ama bakalim ne olacak..Beni de alin araniza kizlar ya isim begensem ingilizceye uymuyor.ortak isimleri ailem begenmiyor.dusunmemeye calisiyorum.dogdugunda bebegimi gorunce mutlaka ona yakisan isim aklima gelir diyorum ama akil yine de kayiyor.ben de elvin, kerem, taylan, tansel, mert, sertan, mercan, mircan, bircan, deren, aksel var fikir olsun size de.ama icimdeki isim Ates tabii.
Canim bendede vardi miyom gecen hafta son ultrasonuma girince sordum goremediler kaybolmus dediler. Burdan okuyup merak ediyordum ne alemde diye...Gozun aydin canim. Senin myom icin bir sey dedi mi peki
Geçmiş olsun canım. Bebeğe senin sesin de sitresin de geçiyor canım, yapmamaya çalış2 gundur sag sol kalcamda çok agrio kizlar bunda ev temizliginin etkiside var tabi yoruldum biraz gebeligin zor zmnlar ı geliyo galiba :/ kizimda huysuzluk ypio 4 yas sendromuna girdi galiba kendimı sürekli bagirirken buluorum bebeğe de sitres geciomudur acaba hep onu dusunuorum bugün yine sesim biraz yükseldi bu tekme attı sertce dedim kesin benim bgrinmamdan ürktü amann aptalca bi gündü kafamda deli sorular
Biliorum cnm geciodur sesleride duyuyo artık, şu bi aydır kizimin gribiydi bağırsak enfeksiyonu derken iyice huysuzlasti huyu suyu değişti beni ciddi yordu ustune birde bu hamilelik agrilari asabi oldum çıktımGeçmiş olsun canım. Bebeğe senin sesin de sitresin de geçiyor canım, yapmamaya çalış
Canim cok fazla seçeneğimiz yoktu zaten. Benim adam da cok duyulmadik insanin ilk duydugunda anlamadigi tekrarlamak zorunda oldugun sonra da eeee ne demek diye sorduklari isimleri sevmiyor.
Al iste benim adam tipi aynı..bu yüzden adama isim begendiremiyorum.Yaren ismi bugun bana sicak gelmisti ama oda unisex bi isimmis..Irmak sare asya ismini begeniyorum ama hala karar veremiyorum..zeynep dedim ona da yok dedi..bilmiyorum napıcazCanim cok fazla seçeneğimiz yoktu zaten. Benim adam da cok duyulmadik insanin ilk duydugunda anlamadigi tekrarlamak zorunda oldugun sonra da eeee ne demek diye sorduklari isimleri sevmiyor.
Secenekler Defne Nehir Aslıhan di.
Aslıhan a herkes kulp buldu. Yok agir dediler. Yok kucucuk bebegi nasil Aslıhan diye sevecekmisiz falan. Adam sogudu.
Defne yi istemedi.
Nehir de kaldik. Ben de Nehir e isinmaya calisiyorum.
Pelin de aklimda vardi ama ona da cık dedi
Güzel isimler, bende Asya yı çok beğeniyorum, Deniz Asya diye düşünüyorum , düşünürsen mira da hoş geliyo kuşağaAl iste benim adam tipi aynı..bu yüzden adama isim begendiremiyorum.Yaren ismi bugun bana sicak gelmisti ama oda unisex bi isimmis..Irmak sare asya ismini begeniyorum ama hala karar veremiyorum..zeynep dedim ona da yok dedi..bilmiyorum napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?