- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.941
Canim al mutlaka inan benim bacaklarim normaldede agriuordu gecirdiGunaydin bu arada kizlar ben hakkaten okumaktan vazgectim oku oku bitmedi pes ettim kramplardan bahsedilmis sanirim dun sabah benim sag bacagima bi kramp girdi hala daha aciyor topalliyorum yururken soda muz magnezyum hapi iciyorum ama nafile magnezyum tablet selklinde su da eritmeli alicam bugun
Hayir olsun bebegim erken doguyordu bi sürü makineye baglamislqr görünürde iyiydi doktorlarda iyi burda kalacak diyorlardi ama beni almiyorlardi yanina yaramaz kendi gelismemisti ama nasilda simsiyah saclari vardiGünaydın :)Hayır olsun inşallah , Allah hepimize akıl fikir versin inşallah
Kullandığın magnezyumun adını yazar mısın?Arkadaşlar doktor tavsiyesiyle(jinekoloğum değil) son 2 aydır magnezyum, c vitamini ve omega3 alıyorum. Bunun dışında gebeliğimi takip eden doktorumun verdiği complex vitamin ve son dönemde eklenen demir takviyesi de var. Muz iyi bir magnezyum kaynağı ama bu dönemde kabızlığı tetikleme ihtimali var. Ayrıca çok şekerli olması da düşündürücü. Doktorunuza danışıp magnezyumu takviye olarak almanız daha çok işinizi görebilir gibi. Özellikle çiğneme tableti formunda olanını bazı kimyasalları içermediği için özellikle önerdi doktorum. Ayrıca çok tartışmalı olan süt konusu da var. Ben araştırdığım ve inandığım şekliyle söyleyeyim size takdir sizin. Süt tüketmenin şu an bizlere bir faydası yok, sütten alabildiğimiz kalsiyum miktarı çok kısıtlı olmasının yanısıra tüketildiğinde başka mineralleri de kullandığı için zarara da dönüşebiliyor. Bunun yerine sütten daha fazla kalsiyum ve ayrıca çinko da içeren badem sütünü deneyin. (Tabi badem alerjiniz yoksa) hem hazmetme problemi yaşamazsınız hem de daha fazla fayda görürsünüz içerik olarak
Hepsi bizim bu kaygılarımızdan ötürü..ben de bir sürü erken doğmuş gördüm, Allah korusun daha kötülerini gördüm, 100 lerce kez eşimin beni aldattığını ya da ayrıldığını gördümHayir olsun bebegim erken doguyordu bi sürü makineye baglamislqr görünürde iyiydi doktorlarda iyi burda kalacak diyorlardi ama beni almiyorlardi yanina yaramaz kendi gelismemisti ama nasilda simsiyah saclari vardi
Aynen düsüncelerimiz ruyalarada bulasti az kaldi az ben muhtemelen 38. Haftada sezaryen olurum oglumda 38 de almisti buda oyle olur galibaHepsi bizim bu kaygılarımızdan ötürü..ben de bir sürü erken doğmuş gördüm, Allah korusun daha kötülerini gördüm, 100 lerce kez eşimin beni aldattığını ya da ayrıldığını gördümama artık rutine bindi. Geçenlerde mobilya almıştık, ertesi gece rüyamı hatırlamıyorum ama kahkahalarla gülüyordum eşime dedim rüyamda çok gülüyordum diye, o kadar para harcattın tabi gülersin diyor
Allahın izniyle zamanında sağlıkla doğacak bebişlerimiz
Oh ne güzel maşallah Allah daha da çok sağlık versin :) koyamam ben ona neyi dert etti paşa acaba “her gün her gün süt mü içilir”Merhaba biz geldikdrumuz bildiginiz ayrintili bakti cok yuzumuzu goremesekte kalp mide idrar kesesi kordon kan akisi sonra kalpte birsey boldu carpti sorun yok organlar gayet iyi dedi sukur oglum biraz dertli gibi eli kafasinda minnosumun bu arada 380 gr olmusuz yarim kilo kiyma bile degil daha Minik kuzular dedigi gibi plesentamiz yukari cikmis cikmayada devam ediyormus genel olarak risk kalmamis ama yinede dikkat et dedi sukur iyi haberlerle geldim
İnşallah canım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımızaAynen düsüncelerimiz ruyalarada bulasti az kaldi az ben muhtemelen 38. Haftada sezaryen olurum oglumda 38 de almisti buda oyle olur galiba
Çunku bi yerde okudum yada duydum 5. Ayda yukari cikma ihtimali yuksek diye birde senin icin icime dogduMerhaba biz geldikdrumuz bildiginiz ayrintili bakti cok yuzumuzu goremesekte kalp mide idrar kesesi kordon kan akisi sonra kalpte birsey boldu carpti sorun yok organlar gayet iyi dedi sukur oglum biraz dertli gibi eli kafasinda minnosumun bu arada 380 gr olmusuz yarim kilo kiyma bile degil daha Minik kuzular dedigi gibi plesentamiz yukari cikmis cikmayada devam ediyormus genel olarak risk kalmamis ama yinede dikkat et dedi sukur iyi haberlerle geldim
Gözünaydın canım maşallah yakışıklı oğlana benimkini hayırlıyormusun iki elinizde koymuştu dur bir gösteren :) Bunlar ne düşünüyor bukadar acep:))Merhaba biz geldikdrumuz bildiginiz ayrintili bakti cok yuzumuzu goremesekte kalp mide idrar kesesi kordon kan akisi sonra kalpte birsey boldu carpti sorun yok organlar gayet iyi dedi sukur oglum biraz dertli gibi eli kafasinda minnosumun bu arada 380 gr olmusuz yarim kilo kiyma bile degil daha Minik kuzular dedigi gibi plesentamiz yukari cikmis cikmayada devam ediyormus genel olarak risk kalmamis ama yinede dikkat et dedi sukur iyi haberlerle geldim
Seninki utanmis duruyor sanki flaslar yuzune patlamis gibiGözünaydın canım maşallah yakışıklı oğlana benimkini hayırlıyormusun iki elinizde koymuştu dur bir gösteren :) Bunlar ne düşünüyor bukadar acep:))
Okadar uğraştık açmadı yüzünü ünlü olacak herhalde:))Seninki utanmis duruyor sanki flaslar yuzune patlamis gibicok tatli ama
Tam tersi bence baksana elleri kapatmis yuzune oyyy ne tatli yaOkadar uğraştık açmadı yüzünü ünlü olacak herhalde:))
Hayırlısıyla kokularını alsak bir geçen metroda 15 günlük bebek gördüm annesi sadece inçe bir battaniye sarmış bende yanına oturmuştum sürekli kokluyordu kaç gündür hep bebek gözümün önünde annede Türk değildi öyle dertlerinden bahsetti ağladı bebek babasız kalmış falan Rabbim o bebeğede hayırlı ömürler nasip etsin bizlere de sağlıkla huzurla kucaklarınıza almayı nasip etsin şimdi bu konuya nerden geldim bilmiyorum ama demekki duamı alacakmışTam tersi bence baksana elleri kapatmis yuzune oyyy ne tatli ya
Haha olabilir valla birde surekli durtuyorum tekemlesin yeter ondan dertli olabilir yawrum :)))Oh ne güzel maşallah Allah daha da çok sağlık versin :) koyamam ben ona neyi dert etti paşa acaba “her gün her gün süt mü içilir”
Evet canim ssukur cikmis ama daha tam degil :)Çunku bi yerde okudum yada duydum 5. Ayda yukari cikma ihtimali yuksek diye birde senin icin icime dogdu
Rabbim herkesin bebgini anneli babali büyütsün bende dayanamiyorum bi bebis görünce ay daha oglum kucuk oda misler gibi kokuyor bebek gibi yumusacik hala bize mi oyle geliyor bilmiyorum ama esimde bende sanki ina ihanet etmisiz gibi oluyoruz nasil davranicaz bebek gelince hic bi fikrimiz yokHayırlısıyla kokularını alsak bir geçen metroda 15 günlük bebek gördüm annesi sadece inçe bir battaniye sarmış bende yanına oturmuştum sürekli kokluyordu kaç gündür hep bebek gözümün önünde annede Türk değildi öyle dertlerinden bahsetti ağladı bebek babasız kalmış falan Rabbim o bebeğede hayırlı ömürler nasip etsin bizlere de sağlıkla huzurla kucaklarınıza almayı nasip etsin şimdi bu konuya nerden geldim bilmiyorum ama demekki duamı alacakmış
Haha ne bileyim.gulum ya dertleri ne ekmek elden su golden valla :)Gözünaydın canım maşallah yakışıklı oğlana benimkini hayırlıyormusun iki elinizde koymuştu dur bir gösteren :) Bunlar ne düşünüyor bukadar acep:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?