2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim al mutlaka inan benim bacaklarim normaldede agriuordu gecirdi

Günaydın :)Hayır olsun inşallah , Allah hepimize akıl fikir versin inşallah
Hayir olsun bebegim erken doguyordu bi sürü makineye baglamislqr görünürde iyiydi doktorlarda iyi burda kalacak diyorlardi ama beni almiyorlardi yanina yaramaz kendi gelismemisti ama nasilda simsiyah saclari vardi

Kullandığın magnezyumun adını yazar mısın?

Merhaba biz geldik drumuz bildiginiz ayrintili bakti cok yuzumuzu goremesekte kalp mide idrar kesesi kordon kan akisi sonra kalpte birsey boldu carpti sorun yok organlar gayet iyi dedi sukur oglum biraz dertli gibi eli kafasinda minnosumun bu arada 380 gr olmusuz yarim kilo kiyma bile degil daha Minik kuzular dedigi gibi plesentamiz yukari cikmis cikmayada devam ediyormus genel olarak risk kalmamis ama yinede dikkat et dedi sukur iyi haberlerle geldim

Arel13 canim gozde sitmapinarinnda dogum 1300 tl imi dedigim oda susleme fotograf ve serbet veriyorlarmis buda +500 tl mis ama agustosa degisebilir dediler

Hayir olsun bebegim erken doguyordu bi sürü makineye baglamislqr görünürde iyiydi doktorlarda iyi burda kalacak diyorlardi ama beni almiyorlardi yanina yaramaz kendi gelismemisti ama nasilda simsiyah saclari vardi
Hepsi bizim bu kaygılarımızdan ötürü..ben de bir sürü erken doğmuş gördüm, Allah korusun daha kötülerini gördüm, 100 lerce kez eşimin beni aldattığını ya da ayrıldığını gördüm ama artık rutine bindi. Geçenlerde mobilya almıştık, ertesi gece rüyamı hatırlamıyorum ama kahkahalarla gülüyordum eşime dedim rüyamda çok gülüyordum diye, o kadar para harcattın tabi gülersin diyor
Allahın izniyle zamanında sağlıkla doğacak bebişlerimiz

Aynen düsüncelerimiz ruyalarada bulasti az kaldi az ben muhtemelen 38. Haftada sezaryen olurum oglumda 38 de almisti buda oyle olur galiba

Oh ne güzel maşallah Allah daha da çok sağlık versin :) koyamam ben ona neyi dert etti paşa acaba “her gün her gün süt mü içilir”

Çunku bi yerde okudum yada duydum 5. Ayda yukari cikma ihtimali yuksek diye birde senin icin icime dogdu

Gözünaydın canım maşallah yakışıklı oğlana benimkini hayırlıyormusun iki elinizde koymuştu dur bir gösteren :) Bunlar ne düşünüyor bukadar acep:))

Eklentiler

• 48948644-9B42-449B-BDA9-910B5F7FBA7C.webp
    10 KB · Görüntüleme: 72
Tam tersi bence baksana elleri kapatmis yuzune oyyy ne tatli ya
Hayırlısıyla kokularını alsak bir geçen metroda 15 günlük bebek gördüm annesi sadece inçe bir battaniye sarmış bende yanına oturmuştum sürekli kokluyordu kaç gündür hep bebek gözümün önünde annede Türk değildi öyle dertlerinden bahsetti ağladı bebek babasız kalmış falan Rabbim o bebeğede hayırlı ömürler nasip etsin bizlere de sağlıkla huzurla kucaklarınıza almayı nasip etsin şimdi bu konuya nerden geldim bilmiyorum ama demekki duamı alacakmış

Rabbim herkesin bebgini anneli babali büyütsün bende dayanamiyorum bi bebis görünce ay daha oglum kucuk oda misler gibi kokuyor bebek gibi yumusacik hala bize mi oyle geliyor bilmiyorum ama esimde bende sanki ina ihanet etmisiz gibi oluyoruz nasil davranicaz bebek gelince hic bi fikrimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…