2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yorukuyorum uykum cok geliyor ama nafile uyuyamiyorum kotu ruyalar hep kotu senaryolar iyi senarist olurmus benden onu anladim
Haha bazen ben de düşünüyorum şu rüyalarımı senaryo olarak satmaya mı çalışsam :) belk yattığım yerden para kazanırım

Son düzenleme:
Biri uyuyamamak mı dedi
Kızlar hazır uyuyamamışken okuyamadıklarımı okumaya çalışıyorum ama geriden geliyorum biraz, bu aralar taşınma telaşımız var telefonu elime alamıyorum. Bana kimse iş yaptırmıyor sağolsunlar dün bir sevdiğim abla var sağolsun kadın tüm evi topladı bugün de annemler gelecek memleketten, inşallah sorunsuzca atlatırım bu süreci. Bugün korktum hatta kanamam oldu zannedip lavaboya koştum akıntıymış , ama biraz sarımsıydı. Bu haftalarda oluyor mu böyle akıntı başka devam etmedi ama endişelendim

benım de gebelıkten önce de kramplarım olurdu gecelerı
ama sabahına felan gecerdı
sımdı en son cuma gecesı oldu pazartesı gunu hala topallayarak yürüyodum o derece fena duruma soktu beni
Parmaklari cekerek krampi durdurursam benim de günlerce gecmiyor durup kendi.kendine cikmasini da bekleyemiyorum gebelikten önce ictigim magzeyum hapi kesiyordu simdi kullandigim hafif kaliyor sanirim cekirdekle destekleyecegim artik

Esime zeren cok hosuma gidiyor anlami da cok guzel dedim alfabenin son harfi dedi kabul etmedi tutmus bana damla ismini oneriyor cocuk bi damla kalacak

Gunaydin bu arada kizlar ben hakkaten okumaktan vazgectim oku oku bitmedi pes ettim kramplardan bahsedilmis sanirim dun sabah benim sag bacagima bi kramp girdi hala daha aciyor topalliyorum yururken soda muz magnezyum hapi iciyorum ama nafile magnezyum tablet selklinde su da eritmeli alicam bugun

Yok canim normal kargo paketi geldi merak etme bu arada cok begendim ben cok iyi penyesi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…