2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki koca oğlan ben bile öyle hissediyorum dün annemle babam diyor yok bizim ilk gözağrımjz o onun kadar sevemeyiz falan diyorlar doğunca denkliyceğiz artık

Benimki koca oğlan ben bile öyle hissediyorum dün annemle babam diyor yok bizim ilk gözağrımjz o onun kadar sevemeyiz falan diyorlar doğunca denkliyceğiz artık
Insallah denk oluruz yaaa cok endiseliyim demekki herkese evladi bebek geliyor büyüsede sahi benimki 2.5 yasinda daha ama

Insallah denk oluruz yaaa cok endiseliyim demekki herkese evladi bebek geliyor büyüsede sahi benimki 2.5 yasinda daha ama
Oy benim kuzum tabi çok daha küçük dikkatli davranmak lazım sonra psikolojileri bozuluyor yenidoğan bebek hissetmiyor ama böyle bir büyüğe sıkontı oluyor bilinçli insanlarsınız Emin’im herşey güzelce yoluna sokarsınız

Ya lohusam com a baktım diye reklamlar çıkıyor aa güzelmiş bak bu diyorum giriyorum TÜKENMİŞ

Benim gibi sendroma girmişler heralde bir sitede ürün nasıl tükenir
Hadi hepsi burada gibi bir sürü ürün satan satıcıları olan yer olsa tükensin ayy sinirlerim zıpladııı

Caanim oranin instagram ve face sayfalarida var acaba cok mu populer ki bilemedim ben tesadüfi bulmustum o siteyi

Sinirlenmek Yok sana sakinDaha vaktimiz var canım senin beğendiklerin tekrar gelir stoklara heralde galiba sanırım umarım

Bu arada begendiklerini markasi ve koduyla googledan aratip baska sitelerde bulabilirsin canim

Canım bizimki 11 yaşında 39 40 numara ayakkabı giyyor 67 kilo
Ilerde sorun olmaz insallah canim sen götür ihmal etme buzdeki tombise deyince ailesi annesi babasi iri tabi oda oyle olack vs diyorlar serbest davraniyorlar ama tlc izliyorsan butun asiri kilolu insanlain cocukluk döneminde bu sorunjn basladigini görüyorsundur o yuzden pesini birakma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…