2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yurt dışında şeker yüklemesi yapılmıyor, kandan bakılma varsa neden 1 bardak şekerli suyu kafaya dikiyorsun ? Burda şeker yüklemesi yapılmıyor ama öyle saçma şeylerde olmuyor çocugun doğmadan ölmesi sakatlanması gibi gibi.. yalnış düşünüyorsun bence yediğine içtiğine dikkat etmiyormusunki kendine güvenmeyip şeker yüklemesi yapıp kendine zarar vereceksin yazık değilmi?

Neler yasiyorsun canim sen yan etki yani yasadin?

Neler yasiyorsun canim sen yan etki yani yasadin?
İlk başladığımda baş dönmesi mide bulantısı uyku hali falan yapıyordu çok fazla bide reflü falan oldu ama zamanla azaldı ve şu anda galiba bünyem alıltı sadece tansiyonum çok düşüyo bazen onu sormuştum doktora progestan yapar demişti. Ama tabi kişiden kişiye değişiyo canım bide bi ilacı aa bak şu yan etkisi de var deyip içersen oluyor mesela doktor bana hep derdi ki açıp prospektüsü falan okuma.

Canim cok yan etkisi olursa etkilnirsen vajinal kullan dedi..o hapi hemde vajinal kullnabiliyor muyuz?idrar rengin fln degisiyor mu birde

Şimdi benim de kafamı bu mevzu karıştırıyor sadece biz de uygulanan birşey bu. Ben geriye dönük şeker tahlillerimi doktoruma gösterdiğimde hamileyken dengesizlik normal dedi.Tahlil yapılırken 3 saatin içinde iki kere glikozlu su içmek zaten şekeri yükseltmez mi? Ki ben sabah ilk 3 saat içinde bu kadar şekerli beslenmiyorum. Bak şimdi yine kafam karıştı böyle düşününce

Canım cok dikkat o zaman -ki ediyorsundur zaten, insallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rAbbim,bize düşen elimizden geleni yapmak,
Az önce benimde lekelenmem olmuş wc gidince farkettim, biraz tedirginim suan yoğun değil ama beyaz renkte olurdu, insallah devamı gelmez

Anneler, az önce wc gidince farkettim, kahverengi lekelenmem olmuş, yoğun değil ama olmazdi yanı böyle ilk haftalarda bir iki gün olmustu daha yoğun şekilde Protestan kullandım 2 hafta, ne yapmalıyım acaba kendim başlasam mi ? Eğer devam gelirse yanı, bugün hastanedeydim kalp ekosu icin, kontrolüm 1 ay sonra. Suan motivasyonum düştü, insalalh devamı gelmez

Ben bu gece progestan kullan kalkma derim canım. Yarın doktora uğra ama , mecbur öne alınacak randevun. Kanamaya alıştım ben panik yapmıyorum

Bende yeni aldim canta canim benimkide sirt cantasi gibi skip hop forma markasi normalde 70 dolardi ben indirimden 55 e aldim.. indirimi takip edersen 120 ye normal bence :)

Aslında haftana göre aldigin kilo çok değil gibı ama biraz fazla kiloyla hamile kaldığın için hızla şişmiş gibi hissediosundur canım, canını çok sıkma biraz yediklerine dikkat et bebeğinde sagliklysa inş dogumdan sonra verirsin boşuna kendinide bebeginide sitrese sokma

Evet canım ben de sabahları ve tokluğu kontrol ettiğim için dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Şükür düzgün bealendiğimden bu yana azmıyor hiç.

Evet canım ben de sabahları ve tokluğu kontrol ettiğim için dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Şükür düzgün bealendiğimden bu yana azmıyor hiç.
Bende de alet var ama hiç açlık tokluk kendim ölçmedim. Acaba ben de bunu periyodik olarak yapsam not alsam olur mu? Belki az çok ne olduğu belli olur yükleme istemezler.
Sabah aç ve iki saat sonra tokluk mu ölçüyorsun canım?

Ben bu gece progestan kullan kalkma derim canım. Yarın doktora uğra ama , mecbur öne alınacak randevun. Kanamaya alıştım ben panik yapmıyorum
Progestan kalan kutuyu attım üzerinden 2 ay geçti diye, yarın eczaneden alıp baslayim o zaman, ilk haftalar rahimde kanama vardı sonra geçti, açaba yine oyle bisey mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…