2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben Şişli de özel muayenehanesi var Doç. Dr. Ibrahim Kaleliogluna yaptırdım detaylı ultrasonu 400 tl ücreti. Perinatolog kendisi. Gayet güzel detaylı inceliyor. Dosya şeklinde sonuçları veriyor. Çapa da çalışıyor normalde.

Şimdi benim doktorum serklajlı olduğum için şeker testini es geçti
Bebeklerimde bahsettiniz durumları mı beklemeliyim ??!!

Kizlar istanbulda avrupa yakasinda ozellikle de beylikdüzü esenyurta yakin hastane tavsiye eder misiniz detayli
Kizlar istanbulda avrupa yakasinda ozellikle de beylikdüzü esenyurta yakin hastane tavsiye eder misiniz detayli ultrason icin
Büyükçekmece Kolan hastanesinde perinatolog Altan Cebeci var ben tavsiye üzerine ona yptrdim memnun kldim bi araştır istersen, 550 lira fiyatı

Özellikle ilk gebeliklerde 21.haftaya kadar hissedemeyenler olabiliyormuş. Eğer kontrollere gidiyorsan ve bir sıkıntı yoksa biraz daha bekle. Yavrucuğun uslu uslu duruyor demek
Kontrollere gidiyorum en son 17 gün önce gittim doktora iyidi bi sıkıntı yok gelişimi falan güzel gidiyor.bu cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah yine iyi haberini alırım

İnşallah boşuna korkuyorum yani bende

İnsallah insan takıntı haline getiriyor bu durumu

Şimdi benim doktorum serklajlı olduğum için şeker testini es geçti
Bebeklerimde bahsettiniz durumları mı beklemeliyim ??!!
Bende yaaptirmadim oglumda cok şükür bi sakincasi olmadi cidden benim aklimi karistiran yurt disinda olmamasi simdi yine vazgectim yinede yaptirsin yaptirmasin Allah kötüsünu getirmesin evlatlarimiza

Bende şuan vajinal fitil donaxyl kullanıyorum 6 günlük birde azosilin kullanıyorum 3 doktor ve 2 eczaciya sorma rağmen azosilin konusunda kafam karisik
Dr yazmadi mi gebelikte kullanilan antibiyotikler var zaten. Kardesim suan 37 haftasinda ve hala enfeksiyonu var ilk aylardan bu yana cocuguda antibiyotikle doguracak o derece yani

Kızlar iyi geceler. Bişe soracam gece gece bu mu soru demeyin Gökhan ismi nasıl? Demode mi oldu. Siz olsanız diğer oğlunuzun ismiyle de uyumlu olsa koyar mıydınız bu ismi?

Evet doktor yazdı yinede bilmiyorum ya gerçekten evhamlı olmayı 2 gündür abarttim of off
Canim ilaclarin normalde de yan etkisi ve zarari var degil ki gebelikte olmasin, ancak enfeksiyon düsük erken dogum vs gibi daha ciddi etkilere sebep olabilir o yuzden endise etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…