2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuştum çoğu hastane 300 ve üstü diyor Doruk 220 dedi sanırım tam emin değilim ama 15 dk bakıyoruz dediler. Ben daha uzun süren bir yer istiyorum çünkü doktorum çok ilgisiz o yüzden soruyorum burada Ahmet Yılmaz ne kadar muayene etti acaba

Kizlar ben kac gündür kilo kabuslarından uyuyamıyorum, cok korkuyorum yına fazla kilo alıcam dıye? Şimdiye kadar hıc kilo almıyanınız varmi? Yada cok kilo alanı? Dr ne diyor kilo konusunda? Ben bu gün gitdim dr sorduk kilo konusu dr hic önemsemedi yardımcısı sadıce 12 kg almak gerekdiğni söyledi hamilelik boyunca. O kadar hic ne kadar aldın falan hic iyqilenmedi.

Oda doğru canim her bebek farklı bende oğlumda daha erken ve cok hissediyorum diye hatırlıyorum şimdiki kız ve farklı .. senin neden riskli gebelik canim merak ettim? Belki okumusumdur yazdıysan hatirlayamadim
12. Haftaya kadar lekelenme seklinde kanamam oldu. Gecen hafta carsamba gunude pacalarimdan sizdi biranda kan ve buna nst de 35 lere cikan sancida eklenince 3 gun hastnede kaldim. Erken dogum riskim yuksek herhangibir olumsuzluk yok görünürde ama drum dikkatli olmami cok dolanmamami bilhassa is guc guc yapmamami soyledi. Bebegimde dönmüş. Kızım hiç donmemisti. Vajinaya baski hissi ve agri var yabancısı olduğum belki normal ama ilkinde nasil birsey şu donmesi bilmedigimden herseyden nem kapiyorum :)

Canim ben bugun doktoruma gittim vajinal ultrasonda 31 cikti olcum..dedigin gibi progestan verdi agizdan gunde 2 ve dinlenmem gerekiyormus..2 hafta snra tekrar ölçecek..

Canim sen kaç kiloyla hamile kaldın ve kaç kilo aldın önce bi onu söyle ona göre yorum yapalım

Canim 31 yeterli gelmedi mi peki neden progestan verdi. Bir de karindan daha mi az cikiyormus
Onlem amacli vermis olabilir sikintili bir olcu degil dedi 31 e ama..dün ölçüm yapan doktor ve hastane başkaydi ve karindan olculmstu..bugun kndi doktorum vajinal olctu..cok detayaya takilmamaya clisiyrm..dojtoruma biraktim yoksa kafam allak bullak olacak

350 tl toplamda 40 45 dakika sürdü benim canim

Güzelmis cok hos hic guzel olmayanlar dahi 100 tl ve duzgun bisey yok inan ki bayada buyuk duruyor

Canim ben bugun doktoruma gittim vajinal ultrasonda 31 cikti olcum..dedigin gibi progestan verdi agizdan gunde 2 ve dinlenmem gerekiyormus..2 hafta snra tekrar ölçecek..
Sevindim iyi olmana sabahtan beri merak ediyodum seni. Yatmak gerçekten iyi geliyor kendimden biliyorum. Benim daha 12.haftalarda 3.8 di o zamandan beri yatıyorum ve protestan alıyorum ve en son 5 cm ölçtü doktor. Doktor bile şaşırdı yatmak iyi gelmiş aynen devam dedi. Sen de çok fazla stres yapmadan yat işi gücü boşver bırak daha iyi olacak inşallah

Canım cok saol...bu rahim agzinda sınır kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…