- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #28.681
Doktoruna sorsan watsapptan cevap vermez mi sana ? Nöbetçi eczaneden alırdınız sabahı beklemeden. İnşallah kötü birşey olmayacak içini de karartmaProgestan kalan kutuyu attımüzerinden 2 ay geçti diye, yarın eczaneden alıp baslayim o zaman, ilk haftalar rahimde kanama vardı sonra geçti, açaba yine oyle bisey mi var ?
Rahat ol dinlen benim bildigin isiyormus hissine kapilacak derecede saril saril kanamam oldu ama oglan icerde fink atiyordu keyfi yerindeydi her kanamada kotu gelmesin aklina diye diyorum yani oyle lekelenme seklinde kanamayi drlarin cogu onemsemiyor kac ped olmustur kanama diye soruyorlar. Dinlen dik ayaklari uzan birseycik olmaz Allahin izniyle.Canım cok dikkat o zaman -ki ediyorsundur zaten, insallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rAbbim,bize düşen elimizden geleni yapmak,
Az önce benimde lekelenmem olmuş wc gidince farkettim, biraz tedirginim suan yoğun değil ama beyaz renkte olurdu, insallah devamı gelmez
Kullanabiliyosun canım ben hiç kullanmadım vajinal ama kullananlar beyaz bi akıntı gibi ilacın fazlasının geldiğini falan söylüyordu. Doktorum bana da demişti çok kötü oluyosan vajinal kullan diye ama ben ağızdan aldım hep.Canim cok yan etkisi olursa etkilnirsen vajinal kullan dedi..o hapi hemde vajinal kullnabiliyor muyuz?idrar rengin fln degisiyor mu birde
Tabi ben geriden geliyorum:) cok guzelmis gule gule kullan...Eki Görüntüle 2135389
İçi de böyleymiş kullanışlı görünüyor aslında
Ay alıyorum galiba ilk ürün olacak aldığım
Sen ne yediğini bilirsen dengede tutarsan sorun olmaz canım benim doktorum mandalinayı çok yiyorum diye bırak dedi mesela çok şekerli diye. Birde neden yurt dışında şeker yüklemesi yapılmıyorda bizim ülkemizde yapılıyor ? Canan karatayı bi kenara bırakıp sadece bunu düşünmek yeterlidir bence. Yurt dışındaki doktorlar gerizekalımı da şeker yüklemesi yapmıyorlar? Sağlıklı birşey olsa yaptırırlardı kesinlikle çünkü burda çocuk anneden babadan herseyden daha çok degerli.Şimdi benim de kafamı bu mevzu karıştırıyor sadece biz de uygulanan birşey bu. Ben geriye dönük şeker tahlillerimi doktoruma gösterdiğimde hamileyken dengesizlik normal dedi.Tahlil yapılırken 3 saatin içinde iki kere glikozlu su içmek zaten şekeri yükseltmez mi? Ki ben sabah ilk 3 saat içinde bu kadar şekerli beslenmiyorum. Bak şimdi yine kafam karıştı böyle düşününce
Canim eger bebisin Pozisyonu uygunsa 15-20 dk suruyor..doktor parmaklarina kadar tek tek bakiyor..butun organlari beyin kalp bobrek vs..plesenta servikal uzunluk bebegin suyu vs ..insallah tek seferde girip cikarsin canim obur turlu cok yoruyor..Hadi hayirli olsun cnaim sukur iyiymis insallah darisi oglusumla bana :) benim dr umda dedi cok iyi bir dr diye ne kadar suruyor ortalama
Amin canim insallahCanim eger bebisin Pozisyonu uygunsa 15-20 dk suruyor..doktor parmaklarina kadar tek tek bakiyor..butun organlari beyin kalp bobrek vs..plesenta servikal uzunluk bebegin suyu vs ..insallah tek seferde girip cikarsin canim obur turlu cok yoruyor..
Alttan muaynedemi etti servikal uzunlugu icin usttenmi bakti cnaimCanim eger bebisin Pozisyonu uygunsa 15-20 dk suruyor..doktor parmaklarina kadar tek tek bakiyor..butun organlari beyin kalp bobrek vs..plesenta servikal uzunluk bebegin suyu vs ..insallah tek seferde girip cikarsin canim obur turlu cok yoruyor..
İnsallah canim, dikkat ederim tabi şimdi, bazi hamilelikler Kanamalı geçiyor, benim ilk haftalarda olmustu 2-3 gün sürdü lekelenme şeklinde, şimdi azxik oldu 2 kez insallah devamı gelmez. Hareketleri İyi gibi ama zaten 2 gündür daha az hissediyorum.Rahat ol dinlen benim bildigin isiyormus hissine kapilacak derecede saril saril kanamam oldu ama oglan icerde fink atiyordu keyfi yerindeydi her kanamada kotu gelmesin aklina diye diyorum yani oyle lekelenme seklinde kanamayi drlarin cogu onemsemiyor kac ped olmustur kanama diye soruyorlar. Dinlen dik ayaklari uzan birseycik olmaz Allahin izniyle.
Canim ben basından beri cok doktor değiştirdim, en son devlet hastanesine gittim, ona da wutsuptan ulaşmam mümkün değil anca hastaneye gitmem lazımDoktoruna sorsan watsapptan cevap vermez mi sana ? Nöbetçi eczaneden alırdınız sabahı beklemeden. İnşallah kötü birşey olmayacak içini de karartma
Canim senin kanamalarının sebebi ne ?Ben bu gece progestan kullan kalkma derim canım. Yarın doktora uğra ama , mecbur öne alınacak randevun. Kanamaya alıştım ben panik yapmıyorum
Üstten bakti canim karindan ultrasonla bakti herseyeAlttan muaynedemi etti servikal uzunlugu icin usttenmi bakti cnaim
Tamam cok saol canim ayy bende heyecanlandim gideyim bakayim peki rapor yazdimi cnaim bebisin resmini falan verdimi ne cok soru sorsum demi :)Üstten bakti canim karindan ultrasonla bakti herseye
Insan merak ediyor tabi cnmTamam cok saol canim ayy bende heyecanlandim gideyim bakayim peki rapor yazdimi cnaim bebisin resmini falan verdimi ne cok soru sorsum demi :)
Ben Atakent Acıbadem’de yaptırdım ilk taramayı. Şimdi detaylıyı da orada yaptıracağım Prof. Umut Dilek . SGK lı fiyatı 680 lira canım.Hanımlar merhaba. Uzun zaman oldu girmeyeli. Herkes İyidir inşallah. Sanırım detaylı ultrasonlar yapıldı. Ben İstanbul dışında olduğum için yaptıramadım. Bu hafta acil yaptırmam lazım. Avrupa yakasında dr önerisi olan var mı?
Misafir gelince giremedim yazamadım yani tabi sizlerin tercihi inşllah herbirinizin sağlıklı geçer ben şekerden çektiğim ve korktuğum için yapılması tarafındanımWalla onlar da islerine geldigi gibi kadini dinliyorlar. Kadin hababam debabam ye ye ye ye sonra test yapma demiyor. Dikkatli beslen teste gerek kalmasin. Zaten oyle beslenmek zorundasin diyor.
Saglikli yag diyor mesela. Trans yaglari vucuda almayin diyor. Zeytinyagu sifadir ama isitir yakarsan zehirdir diyor.
Kolestrolu dusururseniz kalp krizi olur kolestrolu artiran sebebi kaldirin diyor.
Ayrica bu tarz insanlarin kafasina gore davranmasi icin karatay a gerek yok. Cahil her yerde cahildir. Onlarin cahilligine Karatay yuzunden denemez
Sabah aç , tıka basa yedikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra ölçüyorsun canım.Bende de alet var ama hiç açlık tokluk kendim ölçmedim. Acaba ben de bunu periyodik olarak yapsam not alsam olur mu? Belki az çok ne olduğu belli olur yükleme istemezler.
Sabah aç ve iki saat sonra tokluk mu ölçüyorsun canım?
Şeker tehlikem var kiMisafir gelince giremedim yazamadım yani tabi sizlerin tercihi inşllah herbirinizin sağlıklı geçer ben şekerden çektiğim ve korktuğum için yapılması tarafındanımNesrinay86 sende yaptırmak istemiyorsun güzel besleniyor şeker tehlikende yoksa ne güzel sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı inşllah
Dikkat et cnaım ozaman yediklerimizi geçtim dirençimiz düşük olunca stresden bile çıkabiliyor benimd açlık iyi çıkıyorta yemekten sonra sıkıntı oluyorSabah aç , tıka basa yedikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra ölçüyorsun canım.
Şeker tehlikem var kiyaptırmaya gerek yok , var meret. Ondan evde aletini bulunduruyorum, hafızalı , açlık tokluk ölçer programlı tipini. Yasak yiyecekleri tüketmiyorum yolunda gidiyor şükür , o konuda kendimi çok rahat programlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?