2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi geceler. Bişe soracam gece gece bu mu soru demeyin Gökhan ismi nasıl? Demode mi oldu. Siz olsanız diğer oğlunuzun ismiyle de uyumlu olsa koyar mıydınız bu ismi?
Benim kulağıma hoş geldi canım. Anlamı da güzel. Moda, demodeye takma bence, 30 sene sonra şimdi koyduklarımız demode olacaktır ne yapalım ki.

burdaki herkes herseyi int arastırıyor zaten benim yazmamla kimsenin psikolojsi bozulmaz

ben bunları kendim yzmadımki ünlü bir dr tan alıntı yaptım yanliş anlasıldı..evet ben dikkat etmiyorum sen turpa tereyagi ben hergün baklava mi yıyorum nasıl bir yazı anlamadım

Sadece turkiyede degil canim amerikadada yapiyorlar seker yuklemesini 28. Haftada turkiyedeki gibi o sekerli icecegi icip bir saat sonra kan veriyorsun ama ac olmana gerek yokmus... Eger bu sorunlu cikarsa bu sefer belli bir saat actliktan sonra test tekrarlaniyor..

Kizlar turkiyede soyle birseye denk gelirseniz aklinizda bulunsun. Amazonda gordum herkes cok memnun vazgecilmezim falan yazmis... Gogsune tutturunca kendi kendine sut sagiyormus bide bi gogsu emzirirken bunu oburune takinca cok kiymetli anne sutunun bir damlasi bile bosa gitmiyormus

Teşekkürler canım. Kardeşimde Çapa’da. Ona danışır giderim artık.

Kızlar günün konusu gebelik şekeriymiş sanırım. Kardeşim dr ve gerekli bulduğunu söylüyor. Örnek olarak benim annemin son iki gebeliğinde şekeri vardı ve aşırı sıkı bi diyet uygulaması gerekti. Şeker demek sadece tatlı ve hamur işi değil ki. Pirinç patates gibi şeker barındıran yiyecekler hiç yemedi. Hep kontrollüydü. Ayrıca meyveyi bile canı istedikçe yiyemedi. Karpuz bile küçük bir dilim ancak izin vardı. Bana gelince ilk hamileliğimde dr gerekli görmediği için yaptırmadım. Bu sefer de drum ne derse o yaptır derse yaptıracağım. Gerek duymazsa yaptırmayacağım. Yani demem o ki doktorunuza güvenip o şekilde hareket etmeniz en güzeli.

Pompası yok canım doğrumu görüyorum? Bardak gibi bir nevi. Mantıklı evet, ne güzel düşünülmüş, görürsem alacağım ben de. Kızımda kalın bez koyuyordum diğer tarafa çünkü akıyor kendiliğinden. Pedler kaşıntı yapıyordu, iki günde bir makine bez parçası toplanıyordu, bu olursa burda çok iyi olacak inşallah.

Tabiki canım, bilinçli hareket edilmeli. Mesuliyetini taşıdığımız bir can var. Portakalı bile günde bir tane o da küçük boy yiyorum şekerli meyve olduğu için. Tepkimiz yaptırıp yaptırmamaya değil, arkadaşın yazdığı yakında ölü doğumlar, sakat çocuklar ve s. göreceğiz sözüne. Diyabet olmazsa bile olacağı varsa oluyor maalesef. Bunu o şekilde yaptırmayanlardan göreceğiz gibi ifade etmek çok üzücü ve kırıcı.

Taşınırken tartıyı kolilere koymuştum bakalım ne zaman çıkarmaya sıra gelecek malum elim pek iş tutmuyor :) şimdilik tartılmamak güzel ama bakalım sonra nasıl yüzleşeceğim gerçeklerle çünkü canımın istediği sağlıksız olmayan her şeyi yiyorum bir de haftaya detaylım var yine heyecandan uykusuz günler başlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…