2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anniş. Nasılsın?
Teşekkür ederim canım ev aldık çok şükür zorlu bir süreç oldu ama Allah dileyen isteyen olmayan herkese en güzelinden nasip etsin inşallah. Bizimki biraz kötü komşu ev sahibi yapar atasözüyle uyuştu fena da olmadı Allah utandırmaz inşallah. Bu süreçte herkes yardım ediyor sağolsunlar elim pek işe değmiyor , zaten hamlamışım uzun süredir evde olmaktan hemen yoruluyorum ama sağlığım yerinde çok şükür tekme yedikçe mutlu oluyorum sen nasılsın ?

Çok güzel canım. Güle güle oturun. Mutlu mesut ömür geçirin. Bebiş kendi evine gelecek desene. Ne güzel. Ama sakın hamaratlığın tutmasın lütfen. Başımıza ne geliyorsa ondan geliyor. Ben de iyiyim , tekme yiyip mutlu oluyorum, bir gelsin bütün o tekmeleri şaplak olarak poposuna iade edeceğim
Bu arada tartıyı neden hatırlattın? Oturuyordum yerimde ne güzel. +3800 almışım 23 haftada

benım doktorda kılo alma vs dıyo ama hıc sormuyo kac aldın ne oldun vs dıye
ılk doktorum her gıttıgımde tartıda bakar not alırdı
bı de ılkınde bu haftalarda karnım yok gıbı bıseydı
sımdı gören ne kadr büyümüş dıyor

yanı bence canan karatayın dedıklerı ekstra ıddıalı
ben kadın dogum alanında bırkac profesorun yazısını okudum seker yuklemesını kesınlıkle önerıyorlar
bır kısmı da rısklı gebelık doktoru olmasına ragmen
ılkında yaptrmstım kısmetse bunda da yaptıracagm kısmetse
ama senın doktorun da sankı cok ıddıalı konusmus:)

Canan karatayin bazi soyledikleri banada mantikli gelmiyor ama sunu atliyorlar o kadini karalamak icin doktor diyor ki eger yediginize ictiginize dikkat ederseniz sekeriniz cikmaz tabi genetik olarak saglikli bir bireyseniz diyor. Saglikli yasayin ozaman disardan mudahalelere ihtiyaciniz yok diyor ve bunu butun doktorlar diyor. Ama insanlar sadece kendi kafasina yatan cumleleri alip kullanmayi sevdikleri icin bilgi hep yarim kaliyor.

ben sahsen ılk 4 ay hıc guzel beslenemedım
hep karbonhıdrat
makarna pılav mıde bulantısından dolayı
hala daha ara ara dvm edıyo
normalde de sekerım yok aılede de yok ama bence sekere duskunlugum var
o yuzden bana doktor yapılsın dedı sonrakı randevumda yaptıracagım bakalım ne cıkcak

Kızlar iyi geceler. Bişe soracam gece gece bu mu soru demeyin Gökhan ismi nasıl? Demode mi oldu. Siz olsanız diğer oğlunuzun ismiyle de uyumlu olsa koyar mıydınız bu ismi?

ben ıkı kardes ısımlerınde uyum asla aramam acıkcası
cok alakasız ıkı ısım olabılır
Gökhan da guzel bır ısım:)

Benimde hamileligim ilk zamanlari cok bulantiliydi ama ekmek dahi yiyemedim tatliyi normalde seven biriyken onuda yiyemez oldum seker yuklemesininde bir bardak glikoz surubuyla yapilmasini mantikli bulmuyorum normalde almadigim sekeri bana yuklicekler sonra ben onu nasil vucuttan atcam bu arada gercekten yillardir cayima seker dahi atmiyorum. Su mantikli olabilir guzel bir kahvalti yapilip daha sonra aclik tokluk farki olculde daha iyi olur sanki tabi ben bunun egitimini almadim doktorumda daha yaptir ya da yaptirma diye bisey soylemedi

ben düzenli olarak 5 gündür hissediyorum. ondan önce içten hissediyordum ama dışarıdan hissedemiyordum.
biraz daha bekle canım telaş yapma.

BadeAk34 , nasılsın bebiş nasıl?
Tzadkiel , günaydın canım

sağol canım iyiyiz cok sukur
pzartrsı yıne kontrolum vardı
ilk kızım normal dogmustu bunda sezeryan olacagım kesınlestı
doktor yuzde 1 bıle rısk olsa hayati bı rısk olacagı ıcın böylesı daha uygun dedı
plesanta tam yerıne cıkmamıs, zaten bu haftadan sonrada cıkmazmıs
sonu ıyı olsun kızım ıcın de benım ıcınde sezeryan normal hıc farketmez
bır akslık cıkmazsa 4 hafta sonraya şeker yüklemesi için cagırdı doktorum
sessız sakın kendıme dıkkat etmeye calısırak gecırıyorum gunlerımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…