- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #28.761
İnşallah son olur ,hiç bu sene çektiğim kadar çekmemiştim bademcik iltihaplanmasından. Neyse vardır bunda da bir hayır diyorum Rabbim beterinden saklasın inşallah.SağolasınGeçmis olsun cnm herhaldı artık bu son hastalanmalardir tehlikeli kış ayları bitti
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun canım
Yapışma var mı peki plesenta da?sağol canım iyiyiz cok sukur
pzartrsı yıne kontrolum vardı
ilk kızım normal dogmustu bunda sezeryan olacagım kesınlestı
doktor yuzde 1 bıle rısk olsa hayati bı rısk olacagı ıcın böylesı daha uygun dedı
plesanta tam yerıne cıkmamıs, zaten bu haftadan sonrada cıkmazmıs
sonu ıyı olsun kızım ıcın de benım ıcınde sezeryan normal hıc farketmez
bır akslık cıkmazsa 4 hafta sonraya şeker yüklemesi için cagırdı doktorum
sessız sakın kendıme dıkkat etmeye calısırak gecırıyorum gunlerımı:)
Ben de çok soğuk içiyorum ılık ya da sıcak içemiyorum kicok gecmıs olsun canım
ben de öyleydım bı ara cok soguk su ıcmekten
Olsun canım, geri kalan her şey iyi olsun da sezeryan olsun ne yapalım. Plasentadan dolayı başka bir risk yok değilmi? Başta çok korkutmuşlardısağol canım iyiyiz cok sukur
pzartrsı yıne kontrolum vardı
ilk kızım normal dogmustu bunda sezeryan olacagım kesınlestı
doktor yuzde 1 bıle rısk olsa hayati bı rısk olacagı ıcın böylesı daha uygun dedı
plesanta tam yerıne cıkmamıs, zaten bu haftadan sonrada cıkmazmıs
sonu ıyı olsun kızım ıcın de benım ıcınde sezeryan normal hıc farketmez
bır akslık cıkmazsa 4 hafta sonraya şeker yüklemesi için cagırdı doktorum
sessız sakın kendıme dıkkat etmeye calısırak gecırıyorum gunlerımı:)
İnşallah vere bilirim, boyle stes babada bebeğede bi faydası yokAslında haftana göre aldigin kilo çok değil gibı ama biraz fazla kiloyla hamile kaldığın için hızla şişmiş gibi hissediosundur canım, canını çok sıkma biraz yediklerine dikkat et bebeğinde sagliklysa inş dogumdan sonra verirsin boşuna kendinide bebeginide sitrese sokma
Yapışma var mı peki plesenta da?
Insallah canim bu bebisler mahvetti biziKıyamam yaa... Ben iki gece öyle oldum çok berbat bir şey. Pazartesiye çok var , dilerim bu geceleri rahat uyursun canım
Olsun canım, geri kalan her şey iyi olsun da sezeryan olsun ne yapalım. Plasentadan dolayı başka bir risk yok değilmi? Başta çok korkutmuşlardı
Aman iyi maşallahyapısma yok dedı
ama ılerıde olabılme ıhtımalıne karsı sezeryanda acıp bakıldıgında temızlenmesı daha kolay dedı
soncta ultrasonda yok gozukur ama az da olsa olur o zaman normal dogum skntı
yapısma olmaması da benım ıcın cok ıyı bı durum
Aman iyi maşallahBundan sonra kötü birşey olmaz inşallah canım. Sen de yoğun çalışıyorsun sanırım kendini fazla yorma, kadın doğumcum beni korkutmamak için fazla bahsetmiyor bu durumdan ama aile hekimim bayağı bir korkuttu. Ufacık bir poşet dahi taşıma yat uzan ayaklarını hafif ayağa kaldır sürekli istirahat halinde ol dedi. Salı günü de benim ki belli olacak bakalım hala aşağılarda mı yapışma var mı?
Yataktan kalkarken normalmis canim benim normal zamanda da oldugu icin arastiriken okudumKızlar sabahlari yataktan kalkarken vajina agrisi olan varmı ozellikke sağ tarafta, bnde 1 aydır fln var . Gün içinde o ağrıyı hissetmiorum ama sabah fena oluo ağrı gerginlik gibi bisi
Yataktan kalkarken normalmis canim benim normal zamanda da oldugu icin arastiriken okudum
Ben kac gundur cekiyorum gecmiyor hafifliyor sadece sızlar gibi oluyor inan ki korkuyorum ama pazartesi ayrintilim var o zamana kadar sabrediyorum. Aksam esimin isleri icin bilgisayari alip hali uzerinde oturdum biraz ama kalkamadim o dereece kotu oldum hala da agriyorbenımde normal zamanda oluyo
hatta özellıkle aksamları
normaldır ınsallah:)
Çok güzel bir isim. Demode falan da değil bence. Her dönem bazı isimlere yükleniyor insanlar. Şu an cazip gelen isimler yarın bir gün çocuklar okula başladığında bir sürü arkadaşlarında olacak. Bence Gökhan bu sebeple daha da güzel.Kızlar iyi geceler. Bişe soracam gece gece bu mu soru demeyinGökhan ismi nasıl? Demode mi oldu. Siz olsanız diğer oğlunuzun ismiyle de uyumlu olsa koyar mıydınız bu ismi?
Canan Karatay sayesinde şeker testi yaptırmayan ilk gebeler yavaştan doğum zamanlarına yaklaştılar. Şimdiden suyu fazla, kilosu sorunlu bebekler tespit ediyoruz. Yakında doğmadan ölen, şeker problemi yüzünden sezaryenle doğması gereken ya da doğumda kolu sakat kalan bebekler de görmeye başlayacağız. Bende kararsizdim ama doktirum canan karatayi dinlemiyoruz dedi24 haftada sabahtan ac gel oglene kadar burda olucaksin dedi
canim neren agriyor?Ben kac gundur cekiyorum gecmiyor hafifliyor sadece sızlar gibi oluyor inan ki korkuyorum ama pazartesi ayrintilim var o zamana kadar sabrediyorum. Aksam esimin isleri icin bilgisayari alip hali uzerinde oturdum biraz ama kalkamadim o dereece kotu oldum hala da agriyor
İnşallah alacaksınız güzel haberlerini. Annesini yormamak için efendi efendi duruyordur yavrucukKontrollere gidiyorum en son 17 gün önce gittim doktora iyidi bi sıkıntı yok gelişimi falan güzel gidiyor.bu cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah yine iyi haberini alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?