2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın kontrolümüz var 45 gündür gitmiyorum şeker yüklememiz var yine doktorum söylenecek 10 kilo aldım bile şu decavit mi aldırıyo acaba ya beyaz ekmek falan yemiyorum dikkat ediyorum ilk oğlumdada 20 kilo almıştım

Canim bende decavit kullandim bi aydir elevit kullaniyorum kilo yapmadi bende ekmekde yiyorum bildigin bünyen almaya egilimli olmasin

aslında bu gönderıyı yazan arkadas baska bır gönderısınde o cumlelerın bır doktorun yorumları oldugunu yazmıs
sanırım okurken bende dahıl bıraz yanls anladık
soncta herkes kendı kararını verıyor
bana sorarsan gereklı ben yaptrcam kımısı de ben dıkkat edıyorum yaptrmam dıyo o da kendınce haklı

Heh suçluyu bulduk bünye :) Ben decavite pislik atarım dedima ama olmadı mı :) Aynen öyle bende var o potansiyel
He he he maalesef alicaz en az alan 15 kilo alcak zaten moralini bozma ama vitaminlerin icinde ki b vitaminleri istah acar esim yem yemeyen ineklere seruma katiyor ordan biliyorum bak

Az evvel doktordan çıktım canım bir kere de aile hekimime danışayım dedim şeker konusunu. Evde ben takip etsem sonuçlarla gitsem olur mu dedim,hayır dedi. Mesela sen de takip ediyoruz sürekli geriye dönük sen de şeker düşük görünüyor dedi. Yüksek kadar düşük olması da ileride tehlikeli olabilir dedi. Şeker yüklemesi ile yapılan şeker testi ile senin evde yapacağın takip tamamen farklı şeyler dedi. Sisteme girip beni geriye dönük tarayınca kesinlikle yaptırman gerekli dedi.

Benim kulağıma hoş geldi canım. Anlamı da güzel. Moda, demodeye takma bence, 30 sene sonra şimdi koyduklarımız demode olacaktır ne yapalım ki.

ben ıkı kardes ısımlerınde uyum asla aramam acıkcası
cok alakasız ıkı ısım olabılır
Gökhan da guzel bır ısım:)

Ayy kızlar iyi ki varsınız vallaha ya. Ben bu ismin üzerinde duracam. İnşallah fikrim değişmez. Bugün babamızada soracam. Çok sağolun. İçimi feeahlattınız

He he he maalesef alicaz en az alan 15 kilo alcak zaten moralini bozma ama vitaminlerin icinde ki b vitaminleri istah acar esim yem yemeyen ineklere seruma katiyor ordan biliyorum bak
Bence decavit kilo aldırıyor bacım Ben en az bu hamileliğimde yemek yiyorum ,tatlıdan nefret ettim,abur cubur hiç yok 7 kilo almışım. Hem de kusmalarım ara ara hala devam ediyor. Anlamadım bu işten birşey

Bendende 3 aylık olanından yaptırmam gerekli ama yarın dönüyorum eve Yükselse daha fazla inisülün iğne verecekler mecbur

Kızlar bu çanta nasıl sizce ? Uygun geldi fiyatı da

Eklentiler

• A60ABCE2-0864-42E1-BC31-5D856B34CA2B.webp
    15 KB · Görüntüleme: 53
Bence decavit kilo aldırıyor bacım Ben en az bu hamileliğimde yemek yiyorum ,tatlıdan nefret ettim,abur cubur hiç yok 7 kilo almışım. Hem de kusmalarım ara ara hala devam ediyor. Anlamadım bu işten birşey
Kesinlikle bunye ile alakali bazi kadinlar hamilelik döneminde adet gormedikleri icin sisiyor odem topluyorlar kiloyada meyilli oluyorlar bazilarini ise hic etkilemiyor. Kizima hamileyken bulantidan hicbirsey yemedigim halde normalde seker ekmek tatli tuz bunlardan uzak durmama ragmen 15 kilo aldim bide yesem 30 olurdum sanırım. Bundada ayni ac duracak degikiz kilo veriliyor sonrasinda onemli olan burada altinda yatan sebebin ne oldugu yani hizli kilo aliminda drlar gebelik sekerinden şüpheleniyorlar yapilan test temizse takilmayin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…