- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #28.801
tamam inşallah :)Aynen bende 2-3 günüdür azaldığını farkettim hareketlerin, benim aniden başladı hissetmelerim ve baya guzel hissediyordum, doktorun ne dediğini beni de etiketleyip yazarsan cok sevinirim canim merak ettim, benim kontrolüm 1 ay sonra.
Ben yine fenalardayim alt tarafim ucacak bi gun agridan ozellikle gece olunca pazartesiye kadar sabrediyorum
Benimde yemedigim yok tatli falan abur cubur sürekli disarda yemek. birtek bu ay elevite gecti df ondan once decavit kullandim 2 kiloda vermisim o dönemde suanda 74 üm 72 ile hamile kalmistim olabilir tabi herkese ayni etki yapmaz.Bence decavit kilo aldırıyor bacımBen en az bu hamileliğimde yemek yiyorum ,tatlıdan nefret ettim,abur cubur hiç yok 7 kilo almışım. Hem de kusmalarım ara ara hala devam ediyor. Anlamadım bu işten birşey
Peki Canan Hocayi anlamadan dinleyip dediklerini tersten anlayan ve inanan insanlarla senin yaptigin arasinda ne fark var. O unlu doktor kimse sen de onun sozune oyle bir inanmissin ki kalkip hic bilinc suzgecinden gecirmeden bu kadar hamilenin oldugu yere tak diye yaziveriyorsun. Allah tan burdaki insanlarin hepsi egitimli ve bilincli.. ayrica canan hocayi dinleyenler suan yeni doğurmuyorlar. Coook doguran var en yakinlarim dahil herkes gayet saglikli bebisler dogurdu. Bu muhtesem otesi bilgiyu bence kendine saklaben bunları kendim yzmadımki ünlü bir dr tan alıntı yaptım yanliş anlasıldı..evet ben dikkat etmiyorum sen turpa tereyagi ben hergün baklava mi yıyorum nasıl bir yazı anlamadım
Insallah ondandir benim kesede kanama alani vardi bebekte ters duruyordu sıkıntı yoktur insallah o yuzden endiselerim. Birde arada sirada oglum kucak istiyor cok korkuyorum vallahi kotu bisey dicekler diyeAz kalmış ama genel olarak rahim falanda büyüdüğü için ağrılar çoğalıyor kime sorsam
Öyle canım bunada şükür allah başka hastalık vermesin inşllah hepimizeDiyetine dikkat et canım inşallah insüline gerek kalmaz . Sen tecrübelisin biliyorsun ne yapman gerektiğini. Canını sıkma yavrularımız Allah’a emanet
Benim esim oglumda yaptirtmadi ant verdirip bende yaptirma taraftariydim sonucta oda saglik sektörunde hayvanda olsa cogu seyi biliyor ve cogu sey insanlarla ayni diyor yaptirmadim cok sukur sıkınti olmadi. Doktorada esim istemiyor yaptirmicaz dedim esin hangi tıbbiyeden mezun dedi veteriner hekim dedim ok o zaman dedi diretmedi ayrica anne ve babamda yillardir diyabet tedavisi göruyor korkmadim da insallah bi sorun cikmaz ama bi kac tane seker hastasi yakalicaz diye butun gebelere seker yuklemesinj ben kabullenemiyorum. Esimde tum bu uygulamalarin ayrintili usg de dahil zararli ve para sektörü oldugunu düsünuyor ama ayrintilya kafam rahatlasin diye gidicem tabi o normalde usgyede cok karsiPeki Canan Hocayi anlamadan dinleyip dediklerini tersten anlayan ve inanan insanlarla senin yaptigin arasinda ne fark var. O unlu doktor kimse sen de onun sozune oyle bir inanmissin ki kalkip hic bilinc suzgecinden gecirmeden bu kadar hamilenin oldugu yere tak diye yaziveriyorsun. Allah tan burdaki insanlarin hepsi egitimli ve bilincli.. ayrica canan hocayi dinleyenler suan yeni doğurmuyorlar. Coook doguran var en yakinlarim dahil herkes gayet saglikli bebisler dogurdu. Bu muhtesem otesi bilgiyu bence kendine sakla
Guzelmis canim boyutu nasil acaba aksam bende hepsi buradadan begendim boyutu kucuk geldi ne kadar fiyatiKızlar bu çanta nasıl sizce ? Uygun geldi fiyatı da
29tl mis canin ölçüleri göremedim ama küçük değildir sanirim anne bebek çantası diyor cok uygun lacivertide varGuzelmis canim boyutu nasil acaba aksam bende hepsi buradadan begendim boyutu kucuk geldi ne kadar fiyati
Canim zaten herkes kendi doktorunun tavsiyesine uyacak. Burda hickimse kimseye seker yuklemesi yaptirdi diye karsi cikamaz. Isteyen yaptiracak buna sozumuz yok. Ama yaptirmayanlarin cocugu sakat olacak ne demek ya.. bunun makul bir aciklamasi var mi.Kızlar bodaslama daldm kusura bakmayın. Burda kötü şeyler konusulmasn gecemi zehir gibi gecirdim boyle bir gece gecirdigimi bilmiyorum.elim Surekli karnimda bisey olacak die. aklımdan çıkmıyor böcügum. ... Seker yüklemesine glince boşuna dr. Gitmiyoruz yapilmasi gerekirse yapılır. Dr. Söyler zaten. Bnm dr mesela tetonoz asisi yaptırma dedi. Duyduğuma Göre seker yüklemesinide tavsiye etmiyormus... Göre uygulamayı indirdm bazen birşey oluyor gelen bildirimleri göstermiyor bi giriyom 100den fazla mesaj okuyamıyorum doğrusu
Hangi uygulama canim bende göremiyorum sayfaya girmeden birikiyor habire, bildirim alabilmek icin ne yapmamKızlar bodaslama daldm kusura bakmayın. Burda kötü şeyler konusulmasn gecemi zehir gibi gecirdim boyle bir gece gecirdigimi bilmiyorum.elim Surekli karnimda bisey olacak die. aklımdan çıkmıyor böcügum. ... Seker yüklemesine glince boşuna dr. Gitmiyoruz yapilmasi gerekirse yapılır. Dr. Söyler zaten. Bnm dr mesela tetonoz asisi yaptırma dedi. Duyduğuma Göre seker yüklemesinide tavsiye etmiyormus... Göre uygulamayı indirdm bazen birşey oluyor gelen bildirimleri göstermiyor bi giriyom 100den fazla mesaj okuyamıyorum doğrusu
Bence çok hoş rengi falan. İçi nasıl. Bir de sırta asılıyor muKızlar bu çanta nasıl sizce ? Uygun geldi fiyatı da
Beni en çok merak ettiren şey genelde yan yatııgım uzandığım zaman hareketleniyor hatta az evvel sağıma yattım tekmesini gördüm. Ama ayağa kalkınca öyle çok hareketli değil ona kafamı takıyorum. Sende de öyle miBebeklerinin hareketlerini her gün aynı tempoda hissetmeyen anneler için kucuk bi yazı okudum şimdi paylasiorum. Benim oğlan suan yoğun bi tekme atma durumunda ama diğer bi kac tane evham yapan anne icin rahatlatici olabilir :)
gebelikte tekmeleme konusunda en çok sorulan sorulardan biri, “Bebeğim bazı günler durmadan tekmeliyor, bazı günler çok sakin duruyor, bu normal mi?” Fetüslerin de bir insan olduklarını unutmayalım yani onlar da bizler gibi bazı günler kendilerini hareketli ve canlı hissederler, daha fazla tekme savurur, ben buradayım derler, bazı günler ise sakince durmak isterler.
Kendi ruh halleri dışında annelerinin hareketleriyle bağlantılı olarak da davranırlar. Aynı doğduktan sonra olacağı gibi sallandıkça yatışır, sakinleşirler. Onun için muhtemelen sen hareketli bir gün geçirdiğinde senin ritminle sakinleşecek, sen sakin bir gün geçirdiğinde, bu sefer o harekete geçecek.28.haftadan sonra tekmelemeleri takip altına alıp günden güne kontrol etmen daha sağlıklı olacaktır
Şuan benimde oyle oldu artik yan yatinca oynamaya basliyor gormuyorum ama hissediyorumBeni en çok merak ettiren şey genelde yan yatııgım uzandığım zaman hareketleniyor hatta az evvel sağıma yattım tekmesini gördüm. Ama ayağa kalkınca öyle çok hareketli değil ona kafamı takıyorum. Sende de öyle mi
Ne varsa o yan yatmada deliriyor bıdıklar :) demin gördüm hareket etti ya ne güzel :) seninle aynı haftadamıyız acaba biz 23+2 olduk şükürŞuan benimde oyle oldu artik yan yatinca oynamaya basliyor gormuyorum ama hissediyorum
aslında bu gönderıyı yazan arkadas baska bır gönderısınde o cumlelerın bır doktorun yorumları oldugunu yazmıs
sanırım okurken bende dahıl bıraz yanls anladık
soncta herkes kendı kararını verıyor
bana sorarsan gereklı ben yaptrcam kımısı de ben dıkkat edıyorum yaptrmam dıyo o da kendınce haklı[/QUOT
bu kadar kötü durumları üst üste okuyunca tüm enerjimi aldı. Belki ben de yanlış anladım arkadaşı. Yaptırana da yaptırmayana da saygım var. Ama daha dikkatli daha yumuşak seçilmeli kelimeler. Birbirimizi üzmenin de anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?