2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi uygulama canim bende göremiyorum sayfaya girmeden birikiyor habire, bildirim alabilmek icin ne yapmam
Lazim
Kk uygulama indirdm normal internet sitesi gibi ama tele özel bildirim glmiyor girince görüyorsun

bnmde demek istediğim bu cnmm yok sakat vs. İnsan etkileniyor ister istemez

Şimdi benim doktorum serklajlı olduğum için şeker testini es geçti
Bebeklerimde bahsettiniz durumları mı beklemeliyim ??!!
En cukka cevabi sen vermissin canim kapak olsun tercih eden yaptirir etmeyen yaptirmaz zira annemde oldugu icin ve ilkinde sinira biraz yakin ciktigi icin ben yaptiricam boyle cahilce seyleri nasilda beceriyorlar

Canim benim oturur pozisyondayken ve yan yatarken çok hissediorum ayaktayken tekmeler daha hafif oluo buda normal çocuk sen ayakta hareket ettikçe sallandigi icin uyuyabiliomus buda harektleri azaltio için rahat olsun

selamlarr

wintersun detaylı sonrası yorumlarını bekliyorum cumartesi gidicem bende zafer beye

ben soğukkanlıyım galiba burada okuduğum çoğu şey etkilemiyor beni değişik miyim ne
ilk baştan etkileniyor gibiydim ya da zorla kendimi etkileniyor gibi hissettim ama yok yani
böylesi daha iyi kafaya takmamak galiba

çantalar çok güzel defacto gidince bi bakcam bakayım nasıl boyutu falan

Ben de rahatım rahatım diyorum ama yok sakat kalacak yok ölecek vs yorumları da burada görmek istemiyorum doğrusu. Ne gerek var kötüsünü konuşmaya. İyi diyelim iyi olsun güzel olsun. Birbirimizi motive etmeliyiz diye düşünüyorum

ben onun için söylemedim zaten :)
o arada gerginlik hissedince tamamını okumadım sayfaların

tabii canım iyi düşünmek lazım kötüyü çağırmamak

Insallah ondandir benim kesede kanama alani vardi bebekte ters duruyordu sıkıntı yoktur insallah o yuzden endiselerim. Birde arada sirada oglum kucak istiyor cok korkuyorum vallahi kotu bisey dicekler diye

İnşallah Allah'ın izniyle sıkıntı yoktur kanama alanı için bir ilaç vs kullanılıyor mu

Kızlar düğün için kıyafeti aldım , 9 gün kaldı düğüne şuan tam oluyo kıyafetim 9 günde bi değişiklik olur mu ya sıkıntı yaşarmıyım bu haftalarda olan yardımcı olabilir mi

BU gün dev hastanesinde uzun bir sıra bekleme sonunda kzıımı gördüm doktor yüzünü bile gösterdi cok mutlu oldum suyu iyi sağlığı yerınde cok şükr 19+6 bu gün ve kılosu 300 gram mış kılosu nasıl arkadaşlar .kızım babası ıle abısne benzettım deydı o kadar beklemek

Öpüyorum seni

Bnmde 19.haftada 300 gramdi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…