2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aç gel demişti canım.

3 cok fazla abartilacak bir durum degil.zaten doz artisi ile.hemen disecek bir deger bu kadar stres yapmana geek yok canim

Yarın dozu 2 katına çıkarıp 1hafta sonra tekrar kan tahlili isteyeceğim, ben arada 4. Ayı atladığım icin 2 ay ara vermiş oluyorum ya o yüzden stres yaptım değerim ne zamandır böyle yüksek bilmiyorum yanı o canimi sıkan, birde Egepam dediğin gibi sağlık ocağında değerim daha yüksek çıkıyor her yaptırdığımda onu dikkate almıyorum doktorum da almamıştı. Arada 0,80 değer farkı var umarım sorun değildir gebelikte olması gereken sinir değer ilk üç ayda 2,5 sonra gebelik sonuna kadar 3.0 netten de baktım bugün baya.

E Egepam tiny love bana da önerdiler otomatik titreşimi de var kolik bebekler rahat ediyormuş 0 aldığında 499 tl e bebekte nette de asagi yukarı o fiyatlar
Benim arkadasım hem kendi evine hemfe annesi çocuğa bakıyordu onlara almıştı o kadar memnundu

D _Depply_ ben gittigidiyor dan bunu aldım Tirnak makası derece falan memnun kalmazsam sonra daha farklı bisi alırım diye düşünüyorum

Şeker yüklemesini eskiden 50 lik yapıp sonra risk çıkarsa 100 lik ile tekrarlıyorlarmış
Simdi 75 lik yapıp tek testte sonuç alıyorlar bildiğim duydugum kadarıyla

As merkeze gidip bir bakyım bari :)

Bn kullaniyorum cnm

Yukarida yazdığımı kopyalıyorum canim sende bi bakarsan sevinirim

Canim kısaca anlatayım suan cok ihtiyacım var morale,
Gebeligimi öğleniz öğrenmez kan tahlili yaptırıp troid ilacıma başladım,ilk üç ay aylık kan verip kontrol ettirdim, 2.5 civarında çıkmıştı değerim, ayni dozda devam ettim , 4. Ay tahlil yaptırmadım , 5. Ay Yaptırdım yanı geçen hafta değerim 3.30 çıktıyukselmis yanı, doktorum mesajla cevap verdi dozuartırdı, yanı iki katına çıkardı. Fakat ben 1 aygecikmiş durumdayım yanı geçen ay yaptırsaydımbelki geçen ay ilacımın dozu artacaktı , troidingebelikte ciddi yan etkileri var, tedirgin oldum bebeğe bi zararı olurmu ki? Cok stres oldum şimdi .

Senin gonderdgin gibi olanlardan hic gormedim canim ama bunlarda tam yatar pozisyona geciyor... Dumduz olmuyor hafif egimli gibi yorumlarda reflusu olan bebekler icin falanda kullaniyoruz yazmislar..
Tatlim bak walmartta senin icin buldum. Hatta tiny live in ne urunlerini bulursun orda. Sen daha avantajlisin bi bak derim

Eklentiler

• SmartSelect_20180411-225826_Chrome.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 62
Sorun olacağını düşünmüyorum cnm bnm normal olmasina rağmen arttırdığı dozda kullanıyorum hatta dediki bebk büyüdugu için dozu çoğaltıyoruz icin ferah olsun sıkma canını

50 ya da 75 lik neye göre belirleniyor ki acaba ? Hiç bişeyden de bahsetmedi doktorum. Yaşım 35 ilk gebelik ailede şeker, hamilelik şekeri öyküleri var. Sonuçtan çok çekiniyorum ben ya
Onun hakkında benim hiç fikrim Yok neye göre karar veriyor diye korkma cnaım eskisi gibi zor değil bende oğlumda yapmıştım damardan du zordu ama şimdi parmakdan olduğu İçin kolaydı bide yaptırısan ilk den randevu olmuş ol çok aç kalmamış zorlanmamış olursun

Bir arkadaşım bundan kullandı. Çok güzel anlattı. Ben de gittiğimde 2-3 saat kıpırdamadan yattı 5 aylık bebek içinde. 8.aya kadar kullanılabiliyomuş sonra da durmaz herhalde zaten.

Eklentiler

• F55F4E87-036E-4E49-BC0F-BFFB4C093703.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 66
50 ya da 75 lik neye göre belirleniyor ki acaba ? Hiç bişeyden de bahsetmedi doktorum. Yaşım 35 ilk gebelik ailede şeker, hamilelik şekeri öyküleri var. Sonuçtan çok çekiniyorum ben ya
Sanki eskiden once 50 yapip sorun cikarsa devaminda 100 yapiyorlardi. Simdi ikisinin ortasi 75 i herkese yapiyorlar diye duydum. Ama emin degilim. Benim de yas 36 annem de uzuntuye bagli seker cikti. Iyi dusunelim iyi olsun.

Bir arkadaşım bundan kullandı. Çok güzel anlattı. Ben de gittiğimde 2-3 saat kıpırdamadan yattı 5 aylık bebek içinde. 8.aya kadar kullanılabiliyomuş sonra da durmaz herhalde zaten.
Benim az once ekledigim tiny love icin de rofleli_kedi titresimli yazmisti. Olmazsa kullanan arkadasima sorayim. Bu senin gonderdiginin fiyati ne oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…