2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Artık önden gitmiyor cnaım uyumlu oldu regli tarihimle ben erken döllenme oldu demem boş oldu:))))
Kilosu bana da normal geldi. Bu kilo dedigin zaten karin cevresiyle olculen AC degerine gore yapilan tahmin. Belki de gurcistandaki usg ler iyi degil ve kotu goruntu ile kotu olcum yapiyorlar. Burdaki degeri daha hassas olcmuslerse ondan kaynaklanamaz mi. Benimkinin kafa cevresini 1 hafta kucuk olcmustu. Sonra gittigim 2 doktor tam haftasinda olctu. Ufacik fark hemen hafta olarak yansiyor mesela. Makineden makineye olcen doktorda doktora cok degisiyor. Hic kafaya takma bence.

Haklısın canım ama İnan Gürcistan’da ki makineler daha güzeldi buradakilerde ben hiç bebeği neresi nerde anlamadım ordaki çok iyiydi netten baktığıma göre 800 gram normal diyor 710 normal demekki bide fazla yiyemiyorum da korktum hep şekerim yükselmesin diye şimdide diyet yazıcağım İçin öyle çok iri bir bebek olmaz sağlıklı olsun doğunca anne sütüyle alır inşllah

Onu bile bilemiyorum acaba göğüs pedi mi demek istedim hani süt akmasın diye çok cahilim valla bu konularda
Bir şekilde bileceksin anne olunca canım. Göğüs pedi fazla stoklama derim benim gibi kaşıntı yapabilir. Süt 10 dk sonra bozuluyor ekşiyor herhalde onun için bana iyi gelmedi. Temiz 90° yıkanmış ütülenmiş bezleri poşetliyordum onları kullanıyordum . zor ama hijyenik oluyordu hemde kaşındırmadı. Ped kolay da , işte, vücut almadı.
Band demişken canım, pazarda uzun ayıcıklı ucları olan bir şey gördüm. Aa, omuz bezimi diye sordum. Satıcı hayır dedi bebeğin karnına bağlıyorlar onu sancı olmasın diye dedi. Duraksayarak baktığımı görünce suriyeliler çok alıyor dedi sen öbür şeylere bak

Tatlim bak walmartta senin icin buldum. Hatta tiny live in ne urunlerini bulursun orda. Sen daha avantajlisin bi bak derim
Tesekkurler canim hemen bakayim:) amazonda da varmis ben bouncer diye bakiyordum bunlar roker napper diye geciyormus ondan gormedim sanirim

Aramızda 1 hafta var benimki geçen hafta 470 gramdı canım benimki çok zayıf demekki
470 gram gecen haftaydi. Simdi 600 civari olmustur. Ustune bir de gazelim bir hafta onde oldugu icin bir hafta daha eklersen ayni olur iste. Seninki de onun ki de zayif degil. Kafanizi takmayin boyle seylere

Tabiki canim sen hic canini sıkma. Onemli olan saglik. Saglikli eli ayagi duzgunse kiloyu illa alacak. Simdi sen buyuk oglan kilo versin diye ugrasiyon. Kilo olcu degil hic uzulme

maşallah canım cok sevındım herseyın güzel olmasına
hayırla dogsun kuzucuklar ınsallah

evet ben de yurtdısında pek yapılmadıgını okudum
ben ılk kızımda yaptrdım cıkmadı şeker vs
bunda da gıttıgım ıkı doktorda ıstedıği için tamam dedım
yaptrmayıp yemesıne ıcmesıne dıkkat edende birsey olmaz Allah 'ın ıznyle
ben hem yememe ıcmeme pek dıkkat edebılen bırı degılım
hem de hala mıde bulantılarım dvm edıyor sadece pılav makarna yedıgım gunler oluyor

benım de antı tpo ve antı tıroglobulin asırı asırı yuksek cıktı
dahılıye doktoru pek yorum yapmadı
rısklı gebelık dotkoruna sor dedı o da cok uzerınde durmadı
takıp edelım dendı
ekstra bı ılac verılmedı
ınsallah skntı olmaz canım hıcbırımzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…