2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aramızda 1 hafta var benimki geçen hafta 470 gramdı canım benimki çok zayıf demekki
Cnm benim gittiğim perinatolog bu haftalardaki kilolar bizim için çok önemli değildir dedi herkesin genelde hemen hemen birbirine yakın olurmuş, 7. aydan sonraki alınan kilo ve boyu biz dikkaté alırız dedi doktor. Sende o yüzden morelini bozma bi hafta az aliosa diğer daha çok alir

Sağol teyzesi 3 hafta olacak nerdeyse Gürcistan’da 670 demişlerdi oyuzden dedim acaba azmı alıyor diye ama zaten kilosu önemli değil bide erken doğum riskim benim de var herhalde otuzdan biran evvel 2 ye yaklaşsada doğum olursa sorun olmasın diye düşünüyorum herhalde

Aynen öyle ben anlatmak bile istemiyorum bizim devreler yandı iyice başkasına anlatsak güler herhalde ama burada çoğumuz aynıyız halimizden anlıyoruz
Aynen aynen canım sabah olunca şükür sabah oldu diyorum uyku değilde dayakdan kalkıyorum sanki:) Hayır bide gebelerin çok uykusu gelirdi benim bu paşada ilk başta belli hiç uyku Halim olmadı

İnsallah olmasın canim ya dünden beri içim içimi yiyor ben extra perinatiloji doktoruna da gidiyorum ama randevuma 1 ay var devlet olduğu icin de istediğim zaman ulaşma şansım da yok bu yüzden bekleyeceğim, ilacımı günde 2 ye çıkardı kadın doğumcum 10 günde 1 kendim takip edecegim

Sorun olacağını düşünmüyorum cnm bnm normal olmasina rağmen arttırdığı dozda kullanıyorum hatta dediki bebk büyüdugu için dozu çoğaltıyoruz icin ferah olsun sıkma canını
İnsalalh olmaz canim senin tsh değerin kaç çıkıyor ? Kaç mg içiyorsun

Aynen aynen canım sabah olunca şükür sabah oldu diyorum uyku değilde dayakdan kalkıyorum sanki:) Hayır bide gebelerin çok uykusu gelirdi benim bu paşada ilk başta belli hiç uyku Halim olmadı
Vallahi sersem gjbiyim oglum kücük cok yoruyor yataga girince oh diyorum sabahta kalkinca şükür cekiyorum iyice degisik bir hal aldim sonumuz hayrolsun hepimizin

erken dogum korkusu olan annelerın ortak derdı o zaman:)bende de o rısk var
ınsallah en hayırlı zamanda guzel kılolarla dogarlar kuuzucklar

4moms süper ötesi bişi ama çok yüksek fiyatı
düşük modelinde de özelliği fazla yok

tutumlu anne 2. el sattığı için kendi şehrinize bakın ki görerek alma şansınz olsun
bozuk yıpranmış ürün olma ihtimali var

Kizimda fisher price kullandim alttakinin bir model altiydi sanirim evde hala oglumada killanacagim kizim 7 ayina ayina onda uyudu cok isime yaradi titresimi var dusuk ayarda onunla uyuyordu mutfaga mutfaga odaya her yere yanima yanima aliyordum bunda tavsiye ederim. Cok yuksek meblagli birseye gerek yok bunlar guzeller.

Güzel nokta koymuşsun kız :)) ben hiç takmıyorum canım dr sağlıklı dedi bende hareketlerini falan gördüm hissediyorumda yetiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…