2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :) kiloya takılmayın bence. Çünkü bir bebeği yaşatan kilosu değil organ gelişimi herhangi bir organ gelişim geriliği var mı. Doktorlar ona bakıyorlar. Detaylı usg verilen dosyada sayfalarca hep organ tanitim grafikleri vardı. Kilosu sadece ilk sayfada küçük puntolarla yazılmıatı. Hatta kendi doktoruma götürdüğümde inceledi sayfaları kilosunu ben söyledim. Baktı geçti yorum istedim iyi dedi kilo çok önemli değil dedi. Az kilo doğsa bile Allah muhafaza illa bir şkelde kilo alır bebişler. Yeterki organları güzel sağlıklı gelişsin Allahın izniyle :)

Anne zayıf baba zayıf oğlumuzda fazla kilo almasında doğurabileyim normal bir şekilde :). Onu bende duydum ya 7. aydan sonra birden kilo alıyormuş tabi bizde birden şişecekmişiz sağlıkla gelsinlerde kuzucuklar.

Canım dün elime telefon alamadım hiç, evet unutuyorum işe başlıyorum ama yanımdakiler dağılsın oturtuyor hemen:) çok teşekkürler güzel dileklerin için :)
Şaplak listesine ben de ekliyorum sürekli şimdi de uzandım tekme izliyorum , Ne büyük keyif Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah
Bence 23 haftada 3800 çok iyi ben korkuyorum çıkmaya kesin 3 ü geçmişimdir

benım kızım 2600 kusur dogdu eve geldıgımzde 2400lerdeydı
yastıgın uzerıne koyar oyle alırdık elımıze o kadar mınıktı
hep derlerdıkı zayf bebekler daha cabuk toparlar
gercekten oyle oldu
bı de tembel bı bebektı :) 11 aylık emekledı 15 aylık yurudu
15 aya kadar hep kız bebek kılosunun üst sınırındaydı tombikti
sonra zaten boyu uzadı kılo almadı pek fazla suan zayıf bır kız cocugu:)

yanı uzun yazdım ama sana katılıyorum:) zayflık vs cok önemlı degıl.
bazılarımızın bebegı 3 kılo bazılarımızınkı 4 kılo dogacak
suan bu farkların olması da bu acıdan bakınca cok normal
hele normal dogum dusununler hıc kıloaya takılmasın
kucuk olursa bebek dogması da kolay olur:)

Ya kızlar bişey sorcam. Çok terliyorum sizde de varmı böyle bir durum. Oturduğum yerde kendime kokmaya başlıyorum. Kusura bakmayın açık açık yazdım ama çok rahatsız etti artık bu durum

Günaydın güzel anneler sizi sürekli okuyorum ama aktif katılamıyorum aranıza çalıştığımda dolayı herkes iyidir inşallah bende tetenozumu vuruldum kolum 2 gündür ağrıyo baya :) sizde ağrı oldumu

Günaydın canım, evet 2-3 kadar kolumu kaldırdıkça ağrımıştı benimkide, ama sonra geçiyo hiçbişey kalmıyo. Geçmiş olsun.

Ya kızlar bişey sorcam. Çok terliyorum sizde de varmı böyle bir durum. Oturduğum yerde kendime kokmaya başlıyorum. Kusura bakmayın açık açık yazdım ama çok rahatsız etti artık bu durum
Canım hormonlardan da olabilir hava sıcaklaşınca daha da fark edersin vücut fazla çalışıyor dolayısıyla normal yani

1. Doz tetanozu vurdurduk umarım şişme ağrıma olmaz ,çok endişeli vurdurdum aşıyı vurduran var mı aranızda ?
Sisme genelde olmuyor agrida kolun normal pozisyondayken olmuyor zaten ertesi gun hissedebilecegin ve yukari kaldirdiginda bak buradan asi oldun dedirtecek kadar bir agri oluyor iki gun bile surmuyor ben iki doz yaptirmistim kizimda ilkinde dedigim gibi oldu ikincide agrimadi bile.

ben de normalde hıc terlemem hatta hep üşürüm
ama hamılelıkte aynı senın gıbiyim
ılk kızımda bı de emzırırken cok aşırı terlerdım hatta bana göre kokardım bıle
nerdeyse hergun dus almama ragmen

ben henuz yaptrmadım canım ama ılk kızımda yaptrdıgımda bıkac gun baya baya agrımıstı benım kolumda

Kızlar hep bi hafta geriden gittim herkese göre tekmeleri geç hissettim şimdi de yeni yeni dışardan görüyorum yaramazımın oyunlarını çok şükür bu günleri gösterene
Gözün aydın canım göbüşte çıkmaya başladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…