2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım göbüşte çıkmaya başladımı
Sağol bebişim seninki kadar olmasa da var birazcık benim oğlan biraz yeri büyütmüş galiba kardeşine yer açmış çıkamadı doğru düzgün göbek akşam çok yersem midenle birleşince hamileye benziyorum ancak

wintersun çantayı aldın mı ona çok benzer hepsi burada da buldum 130 tlden 120 tlye düştü önceki fiyatıda indirimliymiş ama senin attığın resme çok benziyor

Allah sağlık versin gerisi herşey hallolur evelAllah :) İnşallah hersry yolunda gider hepimiz için canım

wintersun çantayı aldın mı ona çok benzer hepsi burada da buldum 130 tlden 120 tlye düştü önceki fiyatıda indirimliymiş ama senin attığın resme çok benziyor
Yok kuzum eşim izin vermedi yani izin vermedi derken
Zamanında yaşanmış kayıplar ve riskli bir duum yaşadığımız için almayalım sen beğen not et ben alıcam hepsini sen alamasan bile dedi
Kıramadım ve ısrar etmedim açıkçası

Hmm kız senin göbüş bence birden çıkacak :) benimki öyle birden büyüdü ama öyle kaldı büyüme yok artık ama ağırlaştığımı hissediyorum artık.

Ben de her gün duş alıyorum ama artık duş almakta zorlamaya başladı. Bebişler için katlancaz artık napalım. Peki koltukaltı roll-on falan kullanıyor musun? Onlar ne kadar zararlı acaba, kullanabilir miyim?

Ben de her gün duş alıyorum ama artık duş almakta zorlamaya başladı. Bebişler için katlancaz artık napalım. Peki koltukaltı roll-on falan kullanıyor musun? Onlar ne kadar zararlı acaba, kullanabilir miyim?
Koltuk alti roll on larda nalum alüminyum olabiliyor. Bitkisel olanlari tercih et derim. Yves rocher de yesil cayli roll on var. Tamamen bitkisel tavsiye ederim

Sıkma canını az kaldı canım inşallah biraz daha sabır doğsunlar herşeyin en güzelini alırsınız.

Hmm kız senin göbüş bence birden çıkacak :) benimki öyle birden büyüdü ama öyle kaldı büyüme yok artık ama ağırlaştığımı hissediyorum artık.
Bencede ve davul gibi olacak göbişim oğlumda. Da son iki ayda çıktı kocamandı buda öyle olur galiba

Durdumu ya benimde 2 haftadır birden bire fırladı resmen 4 ay daha nasıl böyle devam edicek diye korkuyorum. Duruyomu büyümesi gerçekten karnımın

Ben aluminyum parfum icermeyen aldim markasini yazayim size gratisten alfim cok memnunum bende kendimr kokmaya baslamistim ki burnum hassatir hic sevmem

ben karbonata azcık su katıp suruyorum dogal olsun dıye
ama ısyerınde vs gömlegın uzerınden sıkıyorum deodorant

Teyzoslar hastenden çıktım. Ama bebegm geriden geliyor her gelisimde boyle oluyor moralim bozuluyor... 529 kilo olmus 22.+2 haftaluk gözüküyor. Ama kolu bacağı 23 haftalik gözüküyor heralde amclari gibi uzun boylu olacak. :)) 2 haftada bir kilo almisim 59.4 olmusum. Kilo durumunu sordum zayıf birisin kilo cok almazsn ama saglikli bir bebek doğurursun dedi. Snra gün verdi şeker yüklemesi icin dediki yapmicsm ama tahlillera bakmak zorundayim dedi... Doktorla inatlasti bidaha cinsiyete bakmak istedi inatçı dedi :)) selvi boylu oglusum bni :)

benım ılk kızıma da bacakları 1 hfta önden gıdıyo kafası bı haftadan gerıden dıyodu
gercekten de kucuk kafası vardı dogdugunda bacakları da uzundu:)

Bide kızlar burda çok konsustuk sertleşme oluyor die Dr. Dediki magnezyum eksikliğnden. Bide göğsümden sivi gliyor dedim cok erkn başlamis dedi krem yazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…