2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım ılk kızıma da bacakları 1 hfta önden gıdıyo kafası bı haftadan gerıden dıyodu
gercekten de kucuk kafası vardı dogdugunda bacakları da uzundu:)
amcalari ve dayisida uzun boylu onlara çekecek galiba :))

Kızlar selamlar. :) iki gündür aşırı bi baş ağrım var parol fayda etmedi hiç.. sağlık ocağından aradılar izlem için tetanoz aşısını da söyldler. De um onaylamadı. Yaptırmıyorum yani tetanoz

Kızlar 20+5 günlüğüz tetanoz için aradılar aile hekimliğinden. Doktorumu arayıp sordum 24 haftayı doldurduktan sonra biz yapcaz şimdi yaptırma erken dedi. Benzer durumda olan varmı geç kalmış olmazmıyız?

doktorun ne dediyse dinle onu
benimkisi 1 doz yaptır dedi yaptırdım şimdi gittiğimde 2. dozu sorcam bakalım

güvenin doktorlarınıza onların söylediklerini fazla sorgulamayın bence kafanız karışır
zaten güvendiğiniz için gidiyorsunuz

Bide kızlar burda çok konsustuk sertleşme oluyor die Dr. Dediki magnezyum eksikliğnden. Bide göğsümden sivi gliyor dedim cok erkn başlamis dedi krem yazdı.
Canm ne kremi yazdi kullanmaya basladin mi ise yaradi mi benim.doktorum bana krem falan yazmadi son bisey sorayim cnm gogsunden sivi geldiginde aci hissediyormusn...cok soru sordum k.bakma

Canm ne kremi yazdi kullanmaya basladin mi ise yaradi mi benim.doktorum bana krem falan yazmadi son bisey sorayim cnm gogsunden sivi geldiginde aci hissediyormusn...cok soru sordum k.bakma
Kiz surda sorulari cevaplamak icin variz ilacı bugun yazdu daha almadm kozmetik yerlerinde de var dedi. Göğsümden sivi akarkn aci ve akıntı olduğunu hissetmiyorum...garmastan ilacin ismi doktorum hastalarima bunu öneriyorum bn dedi.

Durdumu ya benimde 2 haftadır birden bire fırladı resmen 4 ay daha nasıl böyle devam edicek diye korkuyorum. Duruyomu büyümesi gerçekten karnımın
Benimki durdu canım daha sonra şişerse bilemicem ama 7. Aydan sonrası fenaymış asıl ozaman tekmeler daha sertleşiyormuş karın birden şişiyo çatlaklar oluyormuş yani bu zamanın tadını doya doya çıkarmamız lazım :)

Kizlar tansiyon olcerken hangi kolu kullanıyorsunuz. Iki kol arasinda tansiyon farki olcen var mi
Mesela sag koldan olcunce 12 8 , sol koldan olcunce 10 7 gibi

Yeskkur
Cok tesekkurler cnm kreme bende bir bakayim belki bi faydasi olur..

Meme bakım kremi o canım oğlumda kullanmıştım yara için akıntınla ne alakası var acaba o kremin

Ben sol kolumdan olcturuyorum en ideal sonucu o beriyor sag kolumdan genelde dusuk cikiyor
Benim de tam tersi. Solum dusuk cikiyor sagim daha yuksek cikiyor. Bunu da ilk defa farkettim. Nette iki kol arasında fark varsa sag kol dikkate alınır yaziyor. Ya da hangisi yuksekse onu mu baz almak lazim acaba

Bnde dun 23+5 de yptrdim hemşire geç olmadığını soyledi, sorun olmuo 28 de bile ilk dozu yapabiliriz demişti yani seninki de sorun olmaz cnm

Benim de tam tersi. Solum dusuk cikiyor sagim daha yuksek cikiyor. Bunu da ilk defa farkettim. Nette iki kol arasında fark varsa sag kol dikkate alınır yaziyor. Ya da hangisi yuksekse onu mu baz almak lazim acaba
Bilmiyorum ama benim kardesim hemsire oda sol koldan bakiyor bir ara olmadi sorarim

Ya kızlar bişey sorcam. Çok terliyorum sizde de varmı böyle bir durum. Oturduğum yerde kendime kokmaya başlıyorum. Kusura bakmayın açık açık yazdım ama çok rahatsız etti artık bu durum
Gece cok terliyorum ben.ozellikle bacaklarim sirilsiklam oluyor ne kadar ince giyinsemde ki bizde havalar isinmadi bile

Bu da yeni cicimiz.erkek kiyafeti ne kadar olursa o kadar tabi :)

Eklentiler

• 20180412_160108-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…