2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok fenalardayım acayip sıcak geliyor bana
Yatağın sıcaklığı vuruyor bir yandan pencere açık kısa kollu ve elimde sürekli yelpaze

Bu arada kv de de uzun kollu üstüne yün yelek bi de battaniye örtünüyoo irem ŞOK!

Bu kadar fark olur mu bilemiyorum

Ben hic terlemiyorum tam tersi usuyorum kisiden kisiye degisiyor demekki hatta usutup bide gaz sancisi cekiyorum

Ben artık Yoruldum şimdiden bu ağrılardan acaba bir rahatsızlık mı gebeliğim böyle mi gidecek anlayamadım.

Bu benim gonderdiklerim sonrasindada salanan sandalye olarak kullaniliyormus cocuk 20 kiloya gelene kadar seninkide oylemi?? Alttaki modele daha cook yorum vardi ama ben usteki daha saglam oturaklimi olur diye kararsiz kalmistim...

Biliyormusun benimde durdu. Mesela 20. Haftaya giridğimizde bir sabah uyandım bir baktım sivrilmişti resmen çok farketti sanki o günden somra durdu. Ben her hafta aynı gün aynı saatte yandan dar siyah body giyerek foto çekerim 3 haftadır aynı gibi sanki. Doktorda detaylıdan 1 hafta sonra muayene etmedi 2 hafta sonra büyür o zaman gel demişti. Zannedersem bu haftalar büyümesi biraz duruyor

Tansiyonuna baktırdın mı canım hiç? Bir ölçtür bakalım belkıde o yüZden ağrıyordur başın

COk hoşuma gitti açana fiyatları nasıl ?

Benim 1 haftadir felaket büyüdü inanamıyorum kendim de ve giyicrk bişi bulamıyorum

Banada öyle oluyor canım sıcaklıyorum çok. Normal galiba hamileleri görüyordum öyle ayy nasıl kısa kolla dolaşıyorsun üşümüyormusun diyordum şimdi ben aynı durumdayım:)))

Anneler ben internetten sipariş verdim kargolarım geldi aldıklarım;
Emzik
Emzirme sütyeni
Sut saklama poşeti
Göğüs pompası avent
Otoma creimum 1 beden (108 adet)
Komili yeni doğan ıslak mendil (12 paket)
Bebek banyo küvet seti
Bebek beşiği
Hastane oda süsleme seti
Chicco kanguru
Bebek mendili
Yatak alezi

Şimdilik aldıklarım bunlar sizler neler aldınız listeme ilave edeceğim sizce neler var ? Benim 4 yasında oğlum var çarşı pazar gezecek durumum olmadığı icin netten sipariş vericem çoğunu alışveriş yaptığınız siteleri de yazarmışsınız annisler

Hayırlı olsunn canım güle güle kullanın bende senin gibiyim maalesef netten alıcam herşeyi. Göğüs pedi almadın sanırım birde hastane süslemenin resmini istesem ayıp eder miyim bende istiyorum karar veremedim

Bende de senle aynı durum canım. Yelpazem eksik sadece

Tek kullanimlik alt acma uni baby
Gogus ucu krem Lansinoh
Gogus pedi Lansinoh
Mustela yeni dogan sampuan
Mustela pisik kremi
Chicco pudra bebek yagi
Chicco cam biberon ve yedek uc
Chicco tirnak makasi
Chicco sac fircasi ve taragi
H&M den anvelop badi citcitli badi alt ust pijama takimlari
2 tane penye battaniye
1 tane 10 lu 1 tane 8 li hastane cikisi
3 ay icin 2 tane ayakli tulum
Ayrica yedek eldiven sapka
Corap
Uyku seti yedek nevresim takimi Funna baby
2 tane lohusa takimi
Dogum sonrasi korse
Benim de aldiklarim bunlar. Netten alirken lousa takimlarini lohusam.com dan tekstil uyku setini falan funnababy.com dan kiyafetleri panco.com ve h&m den bakim urunlerini trendyoldan aldim. Bazi bakim urunlerini de ebebekden aldim canim
Allah hepimize saglikla sihhatle giydirmeyi nasip etsin

Kızlar bi ara atın wintersun ın açtığı sayfaya her aldıpınızı fikir olsun bizlere bak sende bebek çantası almamışsın yarana dem vurim dedim

Ben zaten hep sabah ilk randevuya gidiyorum iyiki de öyle olmuş o kadar nasıl aç kalacaksın. Sağol cnm içimi rahatlattın

Göğüs pedi de aldım ama yazmayı unutmuşum canim :) Oğlumla gezmek imkansız bide cok yürüyüş yapamıyorum
Ters duruyor diye alta baskı yapıyor, hastane süsleme resmini atarım ama yüksek yere kaldırım oğlum cok kurcalıyor uygun zamanda cekip gondericem canim uygun fiyata aldım cok abartı bisey değil

Egepam
Amin allah hepimize nasip etsin canim sağlık sıhhatle
Kullanalım, swnin listeyi de hemen kaydettim :) dediğin sitelere de bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…