- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #29.141
Ben hic terlemiyorum tam tersi usuyorum kisiden kisiye degisiyor demekki hatta usutup bide gaz sancisi cekiyorumBen çok fenalardayım acayip sıcak geliyor bana
Yatağın sıcaklığı vuruyor bir yandan pencere açık kısa kollu ve elimde sürekli yelpaze
Bu arada kv de de uzun kollu üstüne yün yelek bi de battaniye örtünüyoo irem ŞOK!
Bu kadar fark olur mu bilemiyorum
Bu benim gonderdiklerim sonrasindada salanan sandalye olarak kullaniliyormus cocuk 20 kiloya gelene kadar seninkide oylemi?? Alttaki modele daha cook yorum vardi ama ben usteki daha saglam oturaklimi olur diye kararsiz kalmistim...Kizimda fisher price kullandim alttakinin bir model altiydi sanirim evde hala oglumada killanacagim kizim 7 ayina ayina onda uyudu cok isime yaradi titresimi var dusuk ayarda onunla uyuyordu mutfaga mutfaga odaya her yere yanima yanima aliyordum bunda tavsiye ederim. Cok yuksek meblagli birseye gerek yok bunlar guzeller.
Ben hic terlemiyorum tam tersi usuyorum kisiden kisiye degisiyor demekki hatta usutup bide gaz sancisi cekiyorum
Biliyormusun benimde durdu. Mesela 20. Haftaya giridğimizde bir sabah uyandım bir baktım sivrilmişti resmen çok farketti sanki o günden somra durdu. Ben her hafta aynı gün aynı saatte yandan dar siyah body giyerek foto çekerim 3 haftadır aynı gibi sanki. Doktorda detaylıdan 1 hafta sonra muayene etmedi 2 hafta sonra büyür o zaman gel demişti. Zannedersem bu haftalar büyümesi biraz duruyorBenimki durdu canım daha sonra şişerse bilemicem ama 7. Aydan sonrası fenaymış asıl ozaman tekmeler daha sertleşiyormuş karın birden şişiyo çatlaklar oluyormuş yani bu zamanın tadını doya doya çıkarmamız lazım :)
Tansiyonuna baktırdın mı canım hiç? Bir ölçtür bakalım belkıde o yüZden ağrıyordur başınKızlar selamlar. :) iki gündür aşırı bi baş ağrım var parol fayda etmedi hiç.. sağlık ocağından aradılar izlem için tetanoz aşısını da söyldler. De um onaylamadı. Yaptırmıyorum yani tetanoz
COk hoşuma gitti açana fiyatları nasıl ?Kizimda fisher price kullandim alttakinin bir model altiydi sanirim evde hala oglumada killanacagim kizim 7 ayina ayina onda uyudu cok isime yaradi titresimi var dusuk ayarda onunla uyuyordu mutfaga mutfaga odaya her yere yanima yanima aliyordum bunda tavsiye ederim. Cok yuksek meblagli birseye gerek yok bunlar guzeller.
Biliyormusun benimde durdu. Mesela 20. Haftaya giridğimizde bir sabah uyandım bir baktım sivrilmişti resmen çok farketti sanki o günden somra durdu. Ben her hafta aynı gün aynı saatte yandan dar siyah body giyerek foto çekerim 3 haftadır aynı gibi sanki. Doktorda detaylıdan 1 hafta sonra muayene etmedi 2 hafta sonra büyür o zaman gel demişti. Zannedersem bu haftalar büyümesi biraz duruyor
Banada öyle oluyor canım sıcaklıyorum çok. Normal galiba hamileleri görüyordum öyle ayy nasıl kısa kolla dolaşıyorsun üşümüyormusun diyordum şimdi ben aynı durumdayım:)))Ben çok fenalardayım acayip sıcak geliyor bana
Yatağın sıcaklığı vuruyor bir yandan pencere açık kısa kollu ve elimde sürekli yelpaze
Bu arada kv de de uzun kollu üstüne yün yelek bi de battaniye örtünüyoo irem ŞOK!
Ayy iyi kendimi garip hissediyordum. Butun tanidigim hamileler terliyoruz diyorduBende üşüyorum termal çorap patik vs ustuste giyiyorum
Hayırlı olsunn canım güle güle kullanın bende senin gibiyim maalesef netten alıcam herşeyi. Göğüs pedi almadın sanırım birde hastane süslemenin resmini istesem ayıp eder miyim bende istiyorum karar veremedimAnneler ben internetten sipariş verdim kargolarım geldi aldıklarım;
Emzik
Emzirme sütyeni
Sut saklama poşeti
Göğüs pompası avent
Otoma creimum 1 beden (108 adet)
Komili yeni doğan ıslak mendil (12 paket)
Bebek banyo küvet seti
Bebek beşiği
Hastane oda süsleme seti
Chicco kanguru
Bebek mendili
Yatak alezi
Şimdilik aldıklarım bunlar sizler neler aldınız listeme ilave edeceğim sizce neler var ? Benim 4 yasında oğlum var çarşı pazar gezecek durumum olmadığı icin netten sipariş vericem çoğunu alışveriş yaptığınız siteleri de yazarmışsınız annisler
Bende de senle aynı durum canım. Yelpazem eksik sadeceBen çok fenalardayım acayip sıcak geliyor bana
Tek kullanimlik alt acma uni babyAnneler ben internetten sipariş verdim kargolarım geldi aldıklarım;
Emzik
Emzirme sütyeni
Sut saklama poşeti
Göğüs pompası avent
Otoma creimum 1 beden (108 adet)
Komili yeni doğan ıslak mendil (12 paket)
Bebek banyo küvet seti
Bebek beşiği
Hastane oda süsleme seti
Chicco kanguru
Bebek mendili
Yatak alezi
Şimdilik aldıklarım bunlar sizler neler aldınız listeme ilave edeceğim sizce neler var ? Benim 4 yasında oğlum var çarşı pazar gezecek durumum olmadığı icin netten sipariş vericem çoğunu alışveriş yaptığınız siteleri de yazarmışsınız annisler
Haklısın iyi düşünmek lazım..Sanki eskiden once 50 yapip sorun cikarsa devaminda 100 yapiyorlardi. Simdi ikisinin ortasi 75 i herkese yapiyorlar diye duydum. Ama emin degilim. Benim de yas 36 annem de uzuntuye bagli seker cikti. Iyi dusunelim iyi olsun.
Kızlar bi ara atın wintersun ın açtığı sayfaya her aldıpınızı fikir olsun bizlere bak sende bebek çantası almamışsın yarana dem vurim dedimTek kullanimlik alt acma uni baby
Gogus ucu krem Lansinoh
Gogus pedi Lansinoh
Mustela yeni dogan sampuan
Mustela pisik kremi
Chicco pudra bebek yagi
Chicco cam biberon ve yedek uc
Chicco tirnak makasi
Chicco sac fircasi ve taragi
H&M den anvelop badi citcitli badi alt ust pijama takimlari
2 tane penye battaniye
1 tane 10 lu 1 tane 8 li hastane cikisi
3 ay icin 2 tane ayakli tulum
Ayrica yedek eldiven sapka
Corap
Uyku seti yedek nevresim takimi Funna baby
2 tane lohusa takimi
Dogum sonrasi korse
Benim de aldiklarim bunlar. Netten alirken lousa takimlarini lohusam.com dan tekstil uyku setini falan funnababy.com dan kiyafetleri panco.com ve h&m den bakim urunlerini trendyoldan aldim. Bazi bakim urunlerini de ebebekden aldim canim
Allah hepimize saglikla sihhatle giydirmeyi nasip etsin
Ben zaten hep sabah ilk randevuya gidiyorum iyiki de öyle olmuş o kadar nasıl aç kalacaksın. Sağol cnm içimi rahatlattınOnun hakkında benim hiç fikrim Yok neye göre karar veriyor diye korkma cnaım eskisi gibi zor değil bende oğlumda yapmıştım damardan du zordu ama şimdi parmakdan olduğu İçin kolaydı bide yaptırısan ilk den randevu olmuş ol çok aç kalmamış zorlanmamış olursun
Canım dün kendim baktım bilek aletiyle normal çıktı, bende bu ara ağrıyınca direkt tansiyondan şüphelendim de şükür ters bişey yok.Tansiyonuna baktırdın mı canım hiç? Bir ölçtür bakalım belkıde o yüZden ağrıyordur başın
Göğüs pedi de aldım ama yazmayı unutmuşum canim :) Oğlumla gezmek imkansız bide cok yürüyüş yapamıyorumHayırlı olsunn canım güle güle kullanın bende senin gibiyim maalesef netten alıcam herşeyi. Göğüs pedi almadın sanırım birde hastane süslemenin resmini istesem ayıp eder miyim bende istiyorum karar veremedim
EgepamTek kullanimlik alt acma uni baby
Gogus ucu krem Lansinoh
Gogus pedi Lansinoh
Mustela yeni dogan sampuan
Mustela pisik kremi
Chicco pudra bebek yagi
Chicco cam biberon ve yedek uc
Chicco tirnak makasi
Chicco sac fircasi ve taragi
H&M den anvelop badi citcitli badi alt ust pijama takimlari
2 tane penye battaniye
1 tane 10 lu 1 tane 8 li hastane cikisi
3 ay icin 2 tane ayakli tulum
Ayrica yedek eldiven sapka
Corap
Uyku seti yedek nevresim takimi Funna baby
2 tane lohusa takimi
Dogum sonrasi korse
Benim de aldiklarim bunlar. Netten alirken lousa takimlarini lohusam.com dan tekstil uyku setini falan funnababy.com dan kiyafetleri panco.com ve h&m den bakim urunlerini trendyoldan aldim. Bazi bakim urunlerini de ebebekden aldim canim
Allah hepimize saglikla sihhatle giydirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?