2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de tam tersi oluyor. Sabah iyi aksam daha yuksek oluyor. Seker cubugum da bitti bugun olcum yapamadım gerci. Ama cok yiyip cikar diye korktugunda hemen yemek ardina yuruyus hareket de iyi geliyor. Sonucta yakiyoruz.
Bende bugün yürüyüş yaptım ama fazla kiloda almadım ama yürüyemiyorum dizimde problem var menisküsüm yırtık ön çapraz bağ ve arka çapraz bağda yırtık pek yürüyemiyorumda korkudan kitlenir diye ne çok yaztım yav

Benim 1 saat174 2. Saat 155 cikmisti bana2. Saatolcuceksin dediler 1 hafta oyle olcup kontrole gittim simdi haftada 3 kere ölçüyorum
Simdi bak ben ilk gittigimde acliga baktilar 95 cikti yûkleme yaptiktan sonraki 1 saat 175 2 saattede 179 çıkti

Selam arkadaşlar.D vitamini kullanan var mı aranızda? Bana sağlık ocağından 9 damla dediler. Ama sormayı unuttum aç tok, vakit saat fark eder mi ve günde bir kez mi???

Banada damla verdiler ama Gürcistan da oradakilerden farklımı bilmiyorum tok karnına 1 damla dediler benimkine

Merhaba ben kullanıyorum D vitamini. Sabah kahvaltıdan sonra almam önerilmişti.
Bilginize..

İnş bi sorun cikmicak cnm içini ferah tut ilk gebeligin değil sonuçta oglanda bi prblm yasamamissin ins bundada sorun olmicak

Kizlar bu kramplar beni mahvediyo kitlenip kaliyorum
Magnezyumda kalsiyumda kullaniyorum ama yokk hala aynı napicanmm

Iyi geceler kizlar nasilsiniz bu aralar internetimde problem oldugundan cok giremiyorum herkes iyidir umarim ben dun biraz kotuydum kollarim uyusuyordu ama bu gun iyiyim

Topigin en populer konusu oldu bu seker olayi. Aktif olanlarin yarısinda cikti desem yeridir.
Bu arada ne geveze grubuz arkadas temmuz annelerinden daha fazla mesaj yazmisiz
Bende doktordan geldim aclik 100 ustu cikiyo kendim olcuyorum yukleme istemiyorum dedim aclik 100 ustu ise zaten yuklemeden gecemezsin yuksk cikar bir hafta her gun duzenli olc ona gore konusalim yediklerine dikkat et dedi.. cidden bizim grup sanssiz cikti seker konusunda...

Bana aclik ve yemeklerden sonraki ikinci saati bir hafta boyunca duzenli olc ona gore konusalim dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…