2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar. Valla beni saçma bir heyecan sardı ya takvime bakıyorum bakıyorum çok az kaldı nasıl olacak doğurabilecek miyim, saçmalama tabiki doğuracaksın, nasıl bakarız, nasıl yıkarız.. Benim gibi ilk anne olacaklar özellikle, herkes taşıyordur bu endişeleri sanırım Hayırlısıyla alalım da kucağımıza

Annişler uyku durumlari nasıl? Ben uyuyamiyorum.bugun davul gibiyim adeta karnım gerildi gibi.vucudum agirlasti ytmak kalkmak cok zor.elim ayagim da yaniyor hep.normal mi bunlar.

Hepimiz aynı durumdayız ama bana nedense daha çok zaman var günler gecmiyor gibi geliyor

B
Benzer korkular bndede var ozellikle dogum korkusu.

Aynen öyle ilk heyecan ilk tecrubemiz bakalım nasıl olacak.

Hepimiz aynı durumdayız ama bana nedense daha çok zaman var günler gecmiyor gibi geliyor
Senin benden de az kalmış, zaman kavramı işte herkese farklı akıyor :)

B

Benzer korkular bndede var ozellikle dogum korkusu.
Normal doğum istiyorum en başından beri, ama etrafımda sezaryen o kadar çok ki yapamayacağım bir şeye boşuna mı cesaret ediyorum acaba diye düşünüyorum bazen

Aynen öyle ilk heyecan ilk tecrubemiz bakalım nasıl olacak.
İnşallah sağlıkla atlatırız hepimiz

Evhamlılar listesine beni de ekleyin kızlar. Bugün bütün gün çok tuhaf hissediyorum, neren ağrıyor deseniz ara sıra yan taraflarda arada kasıklarda ağrı dışında bir şey yok, o da abartacak kadar değil. Ama rahatsızım. Bebek eskisi gibi hareketli değil bir de, tekme, hareket hissediyorum ama zıplamıyor, dalgalanmıyor karnımda. Öyle miyane ara sıra kendini hissettiriyor oysa durmazdı bir dakika. Hayır ola ne diyeyim.

Cunku doktorlarin çok kolayina geliyor ve bir sekilde buna ikna ediyorlar, cevremde bir sürü örnek var, epidural çok büyük bir konfor doğum için

Beni anlatmissin offf off

Cunku doktorlarin çok kolayina geliyor ve bir sekilde buna ikna ediyorlar, cevremde bir sürü örnek var, epidural çok büyük bir konfor doğum için
Benim doktorum allahtan normal doğum yanlısı o konuda içim rahat. Beni de tam tersi sezaryen korkutuyor yahu daha önce hiç ameliyat olmadım, bir yerimi kırmadım vs. O kesme işi zor geliyor. Kısmet tabii ki gerekirse sezaryen de olurum o da alternatif bir kurtarıcı sonuçta

Bazen yapiyorlar oyle canim az da olsa hissediyorsan endise etmem pozisyondan ksynaklaniyor sanirim..sonra yine cosar.hayrolsun hepimizin sonu.

Bazen yapiyorlar oyle canim az da olsa hissediyorsan endise etmem pozisyondan ksynaklaniyor sanirim..sonra yine cosar.hayrolsun hepimizin sonu.
Amin canım. Hissediyorum sadece düne kadar aşırı hareketliydi, şimdi okşayınca, konuşunca bir de yemek yiyince tepki veriyor. Ama öncesi oturduğum yerde bile bir zıplıyordu karşımda oturan görüyordu. Ondan endişelendim . Su içmeyi artırdım ondan olabilirmi acaba? Normalde su+çay toplam 0.5-07 litreyi geçmez bende, iki üç gündür şartlandırıyorum kendimi sulukla geziyorum evin içinde 1,5 falan içiyorumdur.

Günaydııııın :))
İçimi dökmek istiyorum
Bu dönemde yaşadığım iyi kötü her şey için sukrediyorum ama her istediğimi yiyemiyorum ya işte o beni derinden yaraliyor
Hamile olunca hani her istediğimi yiyecektim. Doktora ilk gittiğimde "ben hep kiloluydum kilolu hamile kaldım" dediğimde olur mu öyle şey diyen doktor nerede. Neden her kontrolumde aman kilo alma diyor nedeeeen
Not: Doktor aslında haklı ve ben bu durumun neden böyle olduğunu biliyorum ama yine de nedeeeen ben nedennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…