2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar.D vitamini kullanan var mı aranızda? Bana sağlık ocağından 9 damla dediler. Ama sormayı unuttum aç tok, vakit saat fark eder mi ve günde bir kez mi???
Ben arada bir kullanıyorum günde 6 damla , kullanımını her gün tarif etmişlerdi aslında asm den ama kendi doktorum da çok üstünde durmadı istersen kullanabilirsin dedi ve şükür ki ilk aylardaki tiksinmem geçince normale döndüm , günde 2 yumurta bir çok peynir süt istiyor canım aşererek yiyorum

Günaydın herkese :) şeker yüklemesi konuşulmuş çok dün doktoruma sordum şeker yüklemesi önerir misiniz diye ben sende risk görmüyorum önermiyorum ama özellikle yapmak istersen yapabiliriz dedi ben kaldım öyle bir yandan şeytan dürtüyor yap diye bir yandan da bugüne kadar hocam ne dediyse onu yaptım kurcalama diye şimdilik zaten olması gereken ama başaramadığım sağlıklı beslenmeye ve Aburcubur yememeye çalışacağım

Kendimi gördüm :) bir kaç gündür şükür hareketleri de çok o hareket ettikçe beni daha çok heyecan sardı Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben bu kadar evhamları kendime ve çevredekilere normalleştirdim sanırım oğluş tepinmekten yorulmuş bence ya da bizi deniyorlar biraz da uslu durayım bakalım ne yapacak diye sıcakların artması da ağrıları halsizlikleri artırıyor , içiyorsundur zaten canım ama bol su da biraz rahatlatıyor insanı.. inşallah önemli bir şey yoktur ve bebiş “ anneee sen istedin” diye başlar ya da çoktan başlamıştır bile

Günaydın kuzum. Zayıfta olsan kilolu da olsan kilo her kadın için bir takıntı, bunu sadece sen yaşamıyorsun korkma. Ama çok içinde kaldıysa izin gününde kendine bir kaçamak yap sonra da telafisini yaparsın

Büyüdükçe alanları küçülüyor bebeklerin artık çok hareketten ziyade sert hareketleri olacak evhama gerek yok

Seni çok iyi anlıyorum ve hep bunu düşünüp üzülüyorum hani hamileyken her istediğimizi yiyecektik hayatım boyunca iç sesimle zaten çatışmışım onu yeme bu zararlı şunu çok yeme kilo alırsın diye bir yakamı bırakmadı ben sınırsızca aburcubur yemek istiyorum belki ama benim sorunum başkalarıyla değil iç sesimle

Kizlar e bebekte alisvrs yapıyorum biraz.bu depend lohusa bezleri hep buyuk boy 42_50 beden sanirim siz nsl aldnz ya bilemedim..59 kiloyum 170 boyum bilemedim.22 tl galiba fiyatta norml mi
canım ben küçük boyu da var diye biliyorum hatta gittigidiyor da falan küçük boylar bi tık daha uygun fiyatla oluyodu ben 70-75 kilo arası giymiştim büyük boyunu tam olmuştu sana biraz büyük gelir en fazla 5 kilo daha alırsın bence doğuma kadar

Benim diyetisyen dún bana 3 litre su icecen eb az desi canim bende zorlaniyorum icmeye

Gúnaydin arkadaslar ben bu acligimi ölçtüm 91 cikti seker òlçûmû yapildigi gúnse 97 cikmisti hala fazlami deger

Cnm bebeklerin harektleri sabit kalmiyor bi gün çok harektliyse diğer gün az hissedebilioruz, bizim vücudumuzdaki yorgunluk yada enerjide onları etkiliyor ztn bi kaç hafta sonra iyice buyuyecekleri için yerleri daraliyor artık daha sert hareketlere maruz kalicaz içini ferah tut

Slm arkadaslar diyet yapan arkadaslar birgún boyunca nasil yiyorsunuz sabah aksam tamamda òglen ne yiyecem ben

canım benım de bır dıyetım var ama seker ıle alakalı olmadıgı ıcın
pılac makarna hersey var:)
ben de seker ıcın haftaya gıdıcem bakalım ne cıkacak o zaman bellı olur benım de

canım benım de bır dıyetım var ama seker ıle alakalı olmadıgı ıcın
pılac makarna hersey var:)
ben de seker ıcın haftaya gıdıcem bakalım ne cıkacak o zaman bellı olur benım de
Benim seker sinirdaymis ama yinede ònlem amacli diyet gibi bisey verdi icinde sadece ara ögûnlerde ne yiyecem bide yasaklilari sòyledi birde ana ògûnlerden sonra yûrûyûs yapacakmisim

Kizlar ben sok en son 23 nisanda 65 kiloydum bugun 69 ciktim nasil olur gunde yarim kilo almisim resmen normal yememi abartmadim sadece iki paket cips biraz abur cubur yedim fazladan bu ara

aynı baskulde mı tartıldın canım
10 gunde 4 kılo almamıssındır bence
yedıgın ıctıgın uzerındekı kıyafet tartıldıgın zemın bıle farkettırır

Topigin en populer konusu oldu bu seker olayi. Aktif olanlarin yarısinda cikti desem yeridir.
Bu arada ne geveze grubuz arkadas temmuz annelerinden daha fazla mesaj yazmisiz

wallahı buradakı seker sonclarını okudukca tırsıyorum
benım de pazartesı gunu
ılk kızımda da yaptrmıstım cıkmamıstı ama onda bu zamanlar mıde bulantım nerdeyse tamamen gecmıstı
sımdı ıse hala dvm eden ögurmelerım bulantılarım var
en cok o ıctıgım seyı kusmaktan kotrkuyorum kı bu hamılelıkde cok kolay kusabılen bırı oldum
hayırlısı artık bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…