- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #34.381
canım benım de bır dıyetım var ama seker ıle alakalı olmadıgı ıcın
pılac makarna hersey var:)
ben de seker ıcın haftaya gıdıcem bakalım ne cıkacak o zaman bellı olur benım
Evhamlılar listesine beni de ekleyin kızlar. Bugün bütün gün çok tuhaf hissediyorum, neren ağrıyor deseniz ara sıra yan taraflarda arada kasıklarda ağrı dışında bir şey yok, o da abartacak kadar değil. Ama rahatsızım. Bebek eskisi gibi hareketli değil bir de, tekme, hareket hissediyorum ama zıplamıyor, dalgalanmıyor karnımda. Öyle miyane ara sıra kendini hissettiriyor oysa durmazdı bir dakika. Hayır ola ne diyeyim.
Günaydın herkese :) şeker yüklemesi konuşulmuş çok dün doktoruma sordum şeker yüklemesi önerir misiniz diye ben sende risk görmüyorum önermiyorum ama özellikle yapmak istersen yapabiliriz dedi ben kaldım öylebir yandan şeytan dürtüyor yap diye bir yandan da bugüne kadar hocam ne dediyse onu yaptım kurcalama diye şimdilik zaten olması gereken ama başaramadığım sağlıklı beslenmeye ve Aburcubur yememeye çalışacağım
Artık ağırlaşıyoruz canım normal afacan oğlan yorulmuştur tepinmekden annesi bugün çoşar merak etmeEvhamlılar listesine beni de ekleyin kızlar. Bugün bütün gün çok tuhaf hissediyorum, neren ağrıyor deseniz ara sıra yan taraflarda arada kasıklarda ağrı dışında bir şey yok, o da abartacak kadar değil. Ama rahatsızım. Bebek eskisi gibi hareketli değil bir de, tekme, hareket hissediyorum ama zıplamıyor, dalgalanmıyor karnımda. Öyle miyane ara sıra kendini hissettiriyor oysa durmazdı bir dakika. Hayır ola ne diyeyim.
Bende sınırsız tatlı yemek istiyorumGünaydııııın :))
İçimi dökmek istiyorum
Bu dönemde yaşadığım iyi kötü her şey için sukrediyorum ama her istediğimi yiyemiyorum ya işte o beni derinden yaraliyor
Hamile olunca hani her istediğimi yiyecektim. Doktora ilk gittiğimde "ben hep kiloluydum kilolu hamile kaldım" dediğimde olur mu öyle şey diyen doktor nerede. Neden her kontrolumde aman kilo alma diyor nedeeeen
Not: Doktor aslında haklı ve ben bu durumun neden böyle olduğunu biliyorum ama yine de nedeeeen ben nedennnn
Canım endişe etme bende 22 haftalıkken bebeğim 500 gramdı bende 3 kilo almıştım annenin kilo almasıyla bebeğinin alması arasında bi bağ yok bence neticede 100 kilo ile anne olanlar 5 kg bebiş doğurmuyor değil miGünaydın kızlarr:) dün detaylıya gittim şükür herşey yolunda. YNlız iki şey kafamı kurcalıyor birincisi kızçen ikincisi benim kilomz dün 22+6 idim 580 gr dedi dr. Az mı kilosu ya sizce. Halbuki herşeyi de yiyorum yani et balık sebze meyve vs. Yiye yiye zaten çok kilo almadım ben ya diye diye dün kendimde şoka girdim 76,5 kilo olmuşum 68 dim hamile kaldığımda. Asabım psikoloji bozuldu. Bebeişim sağlıklı olsun tabiki veririm bi şekilde ama ben bu kadar kilo alıp bebiş almadıysa sıkıntı tabi
Şişelere doldurup içmeye çalışın kızlar bende bardak ta içmeyi unutuyorum şişelerde içiyorumBenim diyetisyen dún bana 3 litre su icecen eb az desi canim bende zorlaniyorum icmeye
Kesinlikle aynı fikirdeyim, doktoruma söyledim benim sezeryan fobim var hayati bir durum olmadikca vajinal olsun dedim, hastaneye öğleden sonra yattım 2cm acilmam vardı, sunni sanci epidural derken gece 1.5u kadar herşey güzel ve rahatti ohhh dedim hatta gerçekten prenses doğum imis ama son 1 saat kolay değildi tabi, ayrıca doktir benim için gece 3e kadar ayakta kaldı büyük fedakarlık bence, sezeryan olsa sabah 9da gel kes biç al bebegiBenim doktorum allahtan normal doğum yanlısı o konuda içim rahat. Beni de tam tersi sezaryen korkutuyor yahu daha önce hiç ameliyat olmadım, bir yerimi kırmadım vs. O kesme işi zor geliyor. Kısmet tabii ki gerekirse sezaryen de olurum o da alternatif bir kurtarıcı sonuçta
Günaydın kızlarr:) dün detaylıya gittim şükür herşey yolunda. YNlız iki şey kafamı kurcalıyor birincisi kızçen ikincisi benim kilomz dün 22+6 idim 580 gr dedi dr. Az mı kilosu ya sizce. Halbuki herşeyi de yiyorum yani et balık sebze meyve vs. Yiye yiye zaten çok kilo almadım ben ya diye diye dün kendimde şoka girdim 76,5 kilo olmuşum 68 dim hamile kaldığımda. Asabım psikoloji bozuldu. Bebeişim sağlıklı olsun tabiki veririm bi şekilde ama ben bu kadar kilo alıp bebiş almadıysa sıkıntı tabi
İnşallah canım. Yaramaz birden uslanınca içime kurt düştüBen bu kadar evhamları kendime ve çevredekilere normalleştirdim sanırımoğluş tepinmekten yorulmuş bence ya da bizi deniyorlar biraz da uslu durayım bakalım ne yapacak diye sıcakların artması da ağrıları halsizlikleri artırıyor , içiyorsundur zaten canım ama bol su da biraz rahatlatıyor insanı.. inşallah önemli bir şey yoktur ve bebiş “ anneee sen istedin” diye başlar ya da çoktan başlamıştır bile
Amin Amin canım sağol.Büyüdükçe alanları küçülüyor bebeklerin artık çok hareketten ziyade sert hareketleri olacakevhama gerek yok
İçmeliyiz aslında evet. Ben o kadarını mecbur içiyorum, alışa alışa artırırım artık.Benim diyetisyen dún bana 3 litre su icecen eb az desi canim bende zorlaniyorum icmeye
Aminnnn Aminnnnn!!!! Sağol canım.Cnm bebeklerin harektleri sabit kalmiyor bi gün çok harektliyse diğer gün az hissedebilioruz, bizim vücudumuzdaki yorgunluk yada enerjide onları etkiliyor ztn bi kaç hafta sonra iyice buyuyecekleri için yerleri daraliyor artık daha sert hareketlere maruz kalicaz içini ferah tut
2 kilo vermiştim 4 kilo aldım canım kaç almış oluyorum şimdi 2 mi 4 mü bir türlü çözemedim onukaç kılo aldın canım bu zamana kadar
soncta doktor ne derse o:)
bana yapıcaz dedı tamam dedım dırek:)
Günaydın kızlarr:) dün detaylıya gittim şükür herşey yolunda. YNlız iki şey kafamı kurcalıyor birincisi kızçen ikincisi benim kilomz dün 22+6 idim 580 gr dedi dr. Az mı kilosu ya sizce. Halbuki herşeyi de yiyorum yani et balık sebze meyve vs. Yiye yiye zaten çok kilo almadım ben ya diye diye dün kendimde şoka girdim 76,5 kilo olmuşum 68 dim hamile kaldığımda. Asabım psikoloji bozuldu. Bebeişim sağlıklı olsun tabiki veririm bi şekilde ama ben bu kadar kilo alıp bebiş almadıysa sıkıntı tabi
2 kilo vermiştim 4 kilo aldım canım kaç almış oluyorum şimdi 2 mi 4 mü bir türlü çözemedim onu
Ben dr uzanmamı önerdikten sonra fazla dolanmamaya çalışıyorum belki de ondandır haklısın canım.canım ara ara öyle hıssedıyoruz bence
tarıf ettıgın agrılar bende de oluyor zaman zaman
ozellıkle sırt ustu duz yatınca daha net hıssedıyorum hareketlerını
sabah 6da kalkıyorum işe gelmek ıcın aksam 6 da eve gıdıyorum
gun ıcerısınde hep oturma vazıyetındeyım ayaklarımı uzatacak ortamım olmuyor
hareketlerını bu durumdayken de hıssedıyorum ama evde uzandgm sekıldekı kadar degıl
Tabiki de onun bilincindeyim zaten canım yediğim içtiğime de dikkat ederim ona rağmen besleyemiyormuyum diye endişelendim ben sağol canım:)Canım endişe etme bende 22 haftalıkken bebeğim 500 gramdı bende 3 kilo almıştım annenin kilo almasıyla bebeğinin alması arasında bi bağ yok bence neticede 100 kilo ile anne olanlar 5 kg bebiş doğurmuyor değil mi
Ben ilk gebeliğimde yaşım ufak diye korkudan hep sezaryen istiyorum dum şeker için 1 2 hafta hastanede kalınca şeker için erken Doğum olacaktı hatta beni giydirip ameliyat götürüyorlardı tam bir Prof dktr son anda baktı sonuçlarıma olmaz çok erken bebek için sabaha kadar durdurmaya çalışın demişti sonrasında orda kaldığım süreçte normal Doğum yapanları ve sezaryen doğumluları görünce Sezaryen sen korktum normal Doğum yaptım iyiliğe öyle yapmışım hepimize sağlıkla normal Doğum nasip eder inşllahKesinlikle aynı fikirdeyim, doktoruma söyledim benim sezeryan fobim var hayati bir durum olmadikca vajinal olsun dedim, hastaneye öğleden sonra yattım 2cm acilmam vardı, sunni sanci epidural derken gece 1.5u kadar herşey güzel ve rahatti ohhh dedim hatta gerçekten prenses doğum imis ama son 1 saat kolay değildi tabi, ayrıca doktir benim için gece 3e kadar ayakta kaldı büyük fedakarlık bence, sezeryan olsa sabah 9da gel kes biç al bebegi
Coşsun valla artık canım. Alıştırdı yaramazlığa , şimdi evham yapıyorumArtık ağırlaşıyoruz canım normal afacan oğlan yorulmuştur tepinmekden annesi bugün çoşar merak etme
Bende istiyorumBende sınırsız tatlı yemek istiyorum
Takvim yarın 24 hafta dicek ama:) onu düşünmedim değil yanicanım herkesın kılo alımı farklıdır
yemen ıcmen gercekten normalse abur cubur yemıyosan tatlıya cok duskun degılsen su ıcebılıyosan ve tuvalete cıkabılıyosan aldıgın sadece kılo degıl bence ödemde vardır
benım de 23+1 de 600 kusur cıktı doktorun makınesınde
yanı kız cocugu oldugu ıcın bıraz daha agırlıkları az olabılır ona takılma bence
bı de hep dıyorum kımısı 3 kılo dogacak kımısı 4 kılo
her ıkısıne de saglıklıysa ooo kılosu ıyıymıs dıyecegız:)
benım ılk kızım 2620 gr dogdu:) genelde de ultrasnda gerıden gelıyodu
Canım endişe etme ben ilk gebeliğimde Doğuma 3 kilo almış olarak gittim 2 küsürlü doğdu bebek oda 8. Aya yeni girmiştim küveze bile girmedi sağlıklı doğsunlar doğunca kilo alıyorlar şimdi 11 yaşında teyzesi çırpınıyoruz kilo versin diye :)Tabiki de onun bilincindeyim zaten canım yediğim içtiğime de dikkat ederim ona rağmen besleyemiyormuyum diye endişelendim ben sağol canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?