2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

basbelasiyim sertleşme derken karnın tumuyle mi sert yoksa toplaniyor mu boyle bir avuc gibi biryere..biyere toplniyorsa kasılma oluyor magnezyum verdiyse dojtorun duzenli pozisyon degistr agir agir açılır
Benim karin bolgem yagli oldugu icin cok anlamiyorum ama genel olarak nefesim daraliyor canim ama sertlik gobek ustumde her yerde var gibi

Oyle degil benim hep sert nefes alirkenmi hissediyordun normal dinlenirkendemi

Hep sert olması kasılma değil ki gerginlik hissi o bebeğin büyümesinden kaynaklı her şekilde hissediliyor o kasılma dediğimiz şey göbek deliğinin üst tarafında büzülüp rahatlama hissi gibi birşey ama ağrı yada sancı yoktu benim hissettigimde

Insan korkuyor ya bende de varsa bilmezsem onlem alamazsam diye ilk gebelikte karin daha gergin olunca bebek popo falan dayiyor ondan geriliyor
Eskiden diyeyim bi 2 ay önce nsl rahattik.simdi bakiyorum hep8mizde syri bir gerginlik Rabbim hepimidin bebislerine ve bize saglik nasip etsin.saglicakla vakitleri geldiginde alalim kucaklarimiza

Bende bazen bebeğin bi tarafa toparlandıgını hissediyorum orası geriliyor sonra vuruyor bebek geri açılıyor rahatlıyorum. Ozellikle yürürken bir yere toplanıyor bu sefer benim yürümem zorlaşıyor kasılıyorum. Sizde de yürürken kasıklarda ağrı oluyormu ya ben yürümeyi seviyorum ama hamileligimden dolayı sıkıntı oluyor karnım kasılıyor kasıklarıma ağrı giriyor yürüyemiyorum üzülüyorum . Benim bebek birde çok hareketli oturduğum zaman sürekli içerde tepiniyor sağdan soldan vurup duruyor

Eskiden diyeyim bi 2 ay önce nsl rahattik.simdi bakiyorum hep8mizde syri bir gerginlik Rabbim hepimidin bebislerine ve bize saglik nasip etsin.saglicakla vakitleri geldiginde alalim kucaklarimiza
Ya bende çok evhamlıyım ilk zamanlar hareketlerini hissetmediğim için ödüm kopuyodu birseymi oldu diye dört gözle randevu gününü bekliyodum. Şimdide biraz hareket hissetmiyim ay bişey mi oldu diyorum eşim diyor doğum yapana kadar kafayı yemeden iyi diye :)

Yapmadım ben canım. İlk defa oldu bu, hem de daha 2 dk önce yapmışken. Akşam kendim yaptım, sonra kızımı banyoya çağırdım yatmadan önce yaptırıp yıkamak için, o sırada aktı. Herhalde bir an önce halledeyim derken tam yapmamışmıyım nedir anlamadım ki. Bir de bende bakteri de çıktı ya, yanma oluyor. Dr da ilaç vermedi bol su iç dedi, belki de bir ihtimal o da aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…