2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman kendine dikkat et canım, işin stresini bebeğe yükleme. Zaten şurda kaç ay kaldı idare etmeye çalış ne halleri varsa görsünler. Hamileye yüklendiklerinde çok sinir oluyorum

Bana yasak degil ama kaciyor benden brnimde2laf sokmaktan asabim bozuldu dogumdan sonra da ben seni surundurucem diyorum artik mahvedicem onu
Bazı erkekler psikolojik olarak etkileniyor canım. Benim eşim de itiraf etti. Bebek yakındaymış gibi, ona dokunacak gibi hissediyorlar. Bir de üçüncü kişiden utanmamı çekinmemi desem. Tamamen psikolojik.

Malesef malesef hepimiz ayniyiz cildirdik iyice

Karnım çok şiş bu aksam sağıma soluma dönerken agri oluyor oglanda çok hareketli ama ben patlicak gibiyim ya
Gazmı acaba? Bakliyat yediysen olabilir canım. Bir de bize bakla çok ağır geliyormuş yeme diyorlar , kimler?! Koca karılar ne kadar doğru bilmiyorum ben de.

Hamile bandı çok aldı o ağrımı. İki dakikalık okula gidip gelirken bile ağrıyordu, doktora danış istersen canım, ağırlığı eşitliyor diye rahat oluyor

Saol canim ben takip edeyim

Eskiden diyeyim bi 2 ay önce nsl rahattik.simdi bakiyorum hep8mizde syri bir gerginlik Rabbim hepimidin bebislerine ve bize saglik nasip etsin.saglicakla vakitleri geldiginde alalim kucaklarimiza
En kotu midaemiz bulaniyodu yinede rahatsiz olan vardi ama iyice bi hal olduk hepimizin sonu hayir olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…